تو دلیو میپوکونین نتیجه ش میشه این:/
-
گونش
ادمینا اخراجت کنن من براشون میخونم
ای ناظمان ای ناظمان لیلای منکجا میبرید:face_with_tears_of_joy:
با بردن لیلای من جان و دل مرا میبرید :face_with_tears_of_joy:
لیلااااای من کجاااا میبرید:face_with_tears_of_joy: -
گونش
ادمینا اخراجت کنن من براشون میخونم
ای ناظمان ای ناظمان لیلای منکجا میبرید:face_with_tears_of_joy:
با بردن لیلای من جان و دل مرا میبرید :face_with_tears_of_joy:
لیلااااای من کجاااا میبرید:face_with_tears_of_joy: -
صوفی رفتی تحقیق کردی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
گونش اخی عجیجمممم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یک اب زیرکایی هسیییی ک نگووو -
@ASMA-MORADI اسما از چی میگی بگو منم بدونم:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@ASMA-MORADI اون شبی که موس و کیبرد نداشتم گذشت الان مجهز برگشتم واسه همین مقاصد:face_with_tears_of_joy:
-
@ASMA-MORADI اون شبی که موس و کیبرد نداشتم گذشت الان مجهز برگشتم واسه همین مقاصد:face_with_tears_of_joy:
-
@ASMA-MORADI ممنون لطف داری عزیزم :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
گونش :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:
-
@ASMA-MORADI صوفی ما کجا رفت یوقت ندزدنش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
میدونستین ادمینی که تودلیو میزنه جای دکمه ی پاسخش یه فلشه؟ :face_with_tears_of_joy:
چقدر هیجان انگیز:face_with_tears_of_joy: -
گونش در تو دلیو میپوکونین نتیجه ش میشه این:/ گفته است:
marzyeh78 سلااااااام.خوبیی بانو
رسما تودلی شد:face_with_tears_of_joy:
هرچی گرمتر میشه جو اینجا من در انتظار عقوبت سنگینترم:face_with_tears_of_joy:صوفی میخوام باهم بندازنمون بیرون:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
گور دسته جمعی میگن الانم اخراج دسته جمعیه😂 😂 😂