یکم بیشتر ب فکر خودمون باشیم !!!
-
حديث قدسي: اگر آنهائي که به من پشت کرده اند مي دانستند که من چه اندازه انتظار ديدن آنها را مي کِشم و چه مقدار مشتاق توبه و بازگشت آنها هستم هر آينه از شدت شور و شوق نسبت به من جان مي دادند و تمام بند بند اعضايشان به خاطر عشق به من از هم جدا مي شد.
-
هنــــوز و تا همیشــه به همین یک آیــه دلخــوشــــم
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
” بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهــــربانم ! “
-
حضرت باقر(ع): هرگاه مردي در شب تاريک شتر و توشه و اهل و عيالش را در بياباني گم کند و سپس در حين تلاش براي يافتن ايشان يک مرتبه ايشان را بيابد ،چقدر خوشحال مي شود پس خداوند متعال بيشتر از اين شخص نسبت به بنده اش که توبه مي کند و به سوي او باز مي گردد ،خوشحال مي شود.
-
لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ إِنَّهُ لَکُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ
از گام های شیطان پیروی مکنید که او دشمن آشکار شماست.
بقره آیه 168
-
حضرت صادق(ع): هنگامي که بنده اي توبه حقيقي کرد خداوند او را دوست مي دارد و در دنيا و آخرت گناهان او را مي پوشاند و هر چه از گناهان که دوفرشته موکل بر او برايش نوشته اند از يادشان ببرد و به اعضاي بدنش وحي مي کند که گناهان او را پنهان کنيد و به نقاطي از زمين که او در آنجا گناه کرده است فرمان مي دهد که گناهان او را پنهان کنيد.
-
سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست
به سوی نور که باشی ، سایه ها در پس تو اند
الله نور السماوات والارض
سوره نور ؛ آیه 35
-
حقیقت نماز
پیامبر (ص) : مثل الصلاة مثل عمود الفسطاط، اذا ثبت العمودثبتت الاطناب و الاوتاد و الغشاء، و اذا انکسر العمود لم ینفع وتد و لا طنب و لاغشاء
مثل نماز مانند مثل ستون خیمه است ، هرگاه ستون ثابت باشد طنابها و میخهاو پرده ها ثابت و سودمند خواهند بود و هرگاه ستون بکشند و در هم فرو ریزد، نه میخ نافع است و نه ریسمان سودی دارد و نه پرده ای اثری خواهد داشت .من لایحضره الفقیه ، ج 1، شماره 639
-
علت نمازهای روزانه اززبان رسول خدا...
صبح آغاز فعالیت شیطان است هر که در ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان میماند!
ظهروقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که در این ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه میشود!
عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستور خداییم!
مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نماز می خوانیم!
نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرار داد!
-
همیشه شروع سخته واسه همین بی مقدمه شروع میکنم! تا زیاد هم وقتتون گرفته نشه ..
امروز وقتی داشتم درس میخوندم یهو ب ذهنم رسید قرآن بخونم ...!
یهو همینطور بی هوا هوس کردم قرآن بخونم بعد گفتم کاش تا روز کنکور ی بار قرآن رو ختم کنم .. دودوتا چار تا کردم دیدم از فردا اگه روزی 4صفحه قرآن بخونم تا 23فروردین ی بار ختمش کردم و میتونم ی بار دیگه هم ختمش کنم و دقیقا ختم دومم تا روز کنکور تموم میشه ..
روزی 4صفحه بامعنی ... و وقتی شروع میکنی 4صفحه ک ن دوست داری بیشتر بخونی ..
حالا بگذریم .. این ی مطلب ، مطلب دیگه اینکه ی حدیث شنیده بودم از امام صادق و داشتم دنبالش میگشتم ، یا این مضمون ک اگه نمازت تو روز قیامت قبول نشه بقیه چیزا هم قبول نمیشه و اگه نمازت قبول شد اون وقته ک میرن سراغ اعمال دیگت .. کلیتش همینه ولی اگه پیداش کردم کاملش رو میذارم ...
درسته ک امسال کنکور داریم ولی بیاین تو لحظه زندگی کنیم یکمم ب فکر فردای خودمون باشیم نگیم این ی سال بگذره بعدش فلان بعدش بهمان شاید فردایی نبود ( رک و راست صحبت کردم ) ...zahra1303
#awliiiiiiiii -
واااااااییییییی چه تاپیکی
من اینو تاپیکو دیدم خیلیییییی خوشحال شدم خیلیییی
میدونید چرا ؟!
چون دقیقا چن روزه فقط دارم قران میخونم
البته چون من چن روزه درکنار پدر بزرگم هستم صدام هم برا قران خوندن عالیه فقط منو میکشونه میاره پیش میگه قران بخون برام ،
فقط از قران ۵ جز رو حفظم البته چون چن سالی میشه مرور نکردم کلا که نه ولی بیشتر یادم رفته -
سلام
چقدر خوب
من پارسال تا کنکور 19 جز خوندم دیگه بقیه شو نشد بخونم ان شا الله امسال تموم میکنم
دوستان به زیارت عاشورا هم مداومت داشته باشید خوبه.سرجمع 5 دقه وقتتونو نمیگیره ولی...!
و از همه مهم تر نماز اول وقت+تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها.خصوصا نماز صبحالتماس دعا
یاعلی -
یهو همینطور بی هوا هوس کردم قرآن بخونم بعد گفتم کاش تا روز کنکور ی بار قرآن رو ختم کنم .. دودوتا چار تا کردم دیدم از فردا اگه روزی 4صفحه قرآن بخونم تا 23فروردین ی بار ختمش کردم و میتونم ی بار دیگه هم ختمش کنم و دقیقا ختم دومم تا روز کنکور تموم میشه ..
حالا بگذریم .. این ی مطلب ، مطلب دیگه اینکه ی حدیث شنیده بودم از امام صادق و داشتم دنبالش میگشتم ، یا این مضمون ک اگه نمازت تو روز قیامت قبول نشه بقیه چیزا هم قبول نمیشه و اگه نمازت قبول شد اون وقته ک میرن سراغ اعمال دیگت .. کلیتش همینه ولی اگه پیداش کردم کاملش رو میذارم ...
درسته ک امسال کنکور داریم ولی بیاین تو لحظه زندگی کنیم یکمم ب فکر فردای خودمون باشیم نگیم این ی سال بگذره بعدش فلان بعدش بهمان شاید فردایی نبود ( رک و راست صحبت کردم ) ...zahra1303 در یکم بیشتر ب فکر خودمون باشیم !!! گفته است:
درسته ک امسال کنکور داریم ولی بیاین تو لحظه زندگی کنیم یکمم ب فکر فردای خودمون باشیم نگیم این ی سال بگذره بعدش فلان بعدش بهمان شاید فردایی نبود ( رک و راست صحبت کردم ) ... -
چند روز پیش مامانم گفتش بیا این کاری که میگمو انچام بده!رفتم دیدم یه گاغذ داد بهم!یه داستانی بودش از یه شخصی!مامانم گفتش چندین نفر تا الان به حاچتشون رسیدن!اونم اینه:بعد از هر نماز واچب:اول یه بار آیه الکرسی،دوم تسبیحات حضرت زهرا،سوم،3 بار سوره توحید،چهارم 3 بار صلوات بر محمد و آل محمد،پنچم 3 بار آیه 2 و 3 سوره طلاق(وَ مَن یَتِقَ اللهَ یَجعَل لَهُ مَخرَجاً.وَ یَرزُقُهُ مِن حَیثُ لا یَحتَسِبُ وَ مَن یَتَوَکَل علی اللهِ فَهُوَ حَسبَهُ اِنَ الله بالِغُ اُمرِهِ قَد جَعَلَ اللهُ لِکُلِ شَیءٍ قَدراً)
خودم تازه شروع کردم!!انشالله به نتیچه هامون میرسیم!البته بگم این نقل از امام رضا هستش که اون شخص فرمودن! -
امام باقر و امام صادق عليهما السلام:
مَا لَكَ مِنْ صَلَاتِكَ إِلَّا مَا أَقْبَلْتَ عَلَيْهِ فِيهَا فَإِنْ أَوْهَمَهَا كُلَّهَا أَوْ غَفَلَ عَنْ أَدَائِهَا لُفَّتْ فَضُرِبَ بِهَا وَجْهُ صَاحِبِهَا.
تنها آن مقدار از نمازت بهره توست كه با توجّه قلبى همراه باشد. پس، اگر كسى در همه نماز سهو كند (حواسش بكلّى پرت باشد) يا از اداى آن غفلت ورزد (به وقت نگزارد) آن نماز مچاله شده و به صورت صاحبش زده مى شود.
بحار الأنوار(ط-بیروت) ج 81، ص 260، ح 59
-
امام صادق عليه السلام :
المومِنُ لَا یَمضِی عَلَیهِ اربَعُونَ لَیلَه الَا عَرَضَ لَهُ امرُ یَحزُنُهُ یُذَکَرُ بِهِ.
چهل شب بر بنده مومن نگذرد مگر اینکه واقعه ای برایش رخ دهد و او را غمگین سازد و به واسطه آن ، متذکر گردد.
اصول کافی(ط-الاسلامیه) ، ج2 ، ص 254 (باب شدة ابلاء المومن حدیث 11)
-
امام صادق عليه السلام :
اِنَ فِی الجَنَه مَنزِلَهً لَا یَبلُغُهَا عَبدٌ اِلَا بِالِابتِلَاء فِی جَسَدِهِ.
در بهشت مقام و منزلتی وجود دارد که هیچ بنده ای به آن نرسد ، مگر به درد و بیماری ای که در بدنش حادث شود.
اصول کافی(ط-الاسلامیه) ، ج2 ،ص255 (باب شدة ابلاء المومن حدیث 14)
-
امام صادق عليه السلام :
قَالَ رَسُولُ اللهِ مَثَلُ المَؤمِن کَمَثَل خَامَةِ الزَّرع تُکفِئُها الرِّیاحُ کَذَا وَ کَذَا و َکَذَلِکَ المُومِنُ تکــفِئُهُ الأوجاعُ وَ الأمراضُ وَ مَثَلُ المُنافِق کَمَثَل الإرزَبَّةِ المُستَقیمَةِ الَّتی لا یُصِیبُها شَیءٌ حَتّی یَأتِیَهُ المَوتُ فَیَقصِفَهُ قَصفاً.
رسول خدا فرمودند: حکایت مومن حکایت ساقه گیاه است که بادها آن را به این سو و آن سو کج و راست می کنند. مومن هم به واسطه ی بیماریها و دردها کج و راست می شود. اما حکایت منافق، حکایت عصای آهنین بی انعطافی است که هیچ آسیبی به آن نمی رسد، تا اینکه مرگش به سراغش می آید و کمرش را در هم می شکند.
اصول کافی(ط-الاسلامیه) ، ج2 ،ص258(باب شدة ابلاء المومن حدیث25)