هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
esrapheel
آره همیشه همینطوره خیلی چیزا رو میدونیم ولی استفاده نمیکنیم.
انگیزه نداری برو با خانوادت حرف بزن نشد با مشاور مدرسه ت نشد زنگ بزن مشاور آنلاین.اگه دنبال همصحبتی که دیگ این حرفا رو ندادهDr-acula بذار ی چیزی بگم
من دوسال مشکلاتی داشتم ک هیچ کس نتونس بهم بگه چرا همچین ادمی هستم
چرااخلاقم اینه
چرا واسه هرچی عکس العمل نشون میدم
حتی حانوادم
مشاوره شیراز وتهران ویزد هم رفتم
اصلا چرا نتونستم دوسال ازمئن ثبت نام کنم ونرم
کنکور پارسال شرکت نکنم
اتفاقی بای صوفی هم صحبت شدم
توی انجمن
و فهمیدم من چ شخصیتی دارم
فهمیدم فقط افرار مث من کم نیستن تو دنیا
گاهی ی هم صحبت میتونه کمکت کنه -
Dr-acula بذار ی چیزی بگم
من دوسال مشکلاتی داشتم ک هیچ کس نتونس بهم بگه چرا همچین ادمی هستم
چرااخلاقم اینه
چرا واسه هرچی عکس العمل نشون میدم
حتی حانوادم
مشاوره شیراز وتهران ویزد هم رفتم
اصلا چرا نتونستم دوسال ازمئن ثبت نام کنم ونرم
کنکور پارسال شرکت نکنم
اتفاقی بای صوفی هم صحبت شدم
توی انجمن
و فهمیدم من چ شخصیتی دارم
فهمیدم فقط افرار مث من کم نیستن تو دنیا
گاهی ی هم صحبت میتونه کمکت کنه@MaryaM-_-Sh
مثالی خنده داری بود . اول که تبریک میگم رفتین سه تا کلان شهر پیش مشاور چون کار هر کسی نیست.
دوم که اینکه فهمیدی فقط تو توی این دنیا نیستی که این مشکلا رو داری چیزی از مشکلت کم نمیکنه فقط خودتو دلداری میدی که تنها نیستی.
خلاصه کلام اینکه این حرفای بچه گانه رو بزارید کنار! مشکلات همه راه حل اصولی دارن اینکه توی فضای مجازی دنبال یه همصحبت! بگردین که حل کنه مشکل رو کار بیهوده ایه. مشکلات رو یا باید از درون با خودتون حل کنید یا هم برید پیش متخصص ش -
چندمدت پیش مشاوره بودم
برگشته میگه اسمت چی(اغلب عادتم هس فامیلی بگم واسه معرفی ن اسم)بعد دوبار گفتم اسمم مریم هس
واقعانمیدونم اسم من چ تاثیری داشت
بعد میگه تو موفق نمیشی چون همه چیز داشتی دنبال چی هستی:-
بعدشم میگه اینقدر رو کلماتت تسلط داری ک من جلوت کم میارم:-
تهش نفهمدم چی شد:-\ -
@MaryaM-_-Sh
مثالی خنده داری بود . اول که تبریک میگم رفتین سه تا کلان شهر پیش مشاور چون کار هر کسی نیست.
دوم که اینکه فهمیدی فقط تو توی این دنیا نیستی که این مشکلا رو داری چیزی از مشکلت کم نمیکنه فقط خودتو دلداری میدی که تنها نیستی.
خلاصه کلام اینکه این حرفای بچه گانه رو بزارید کنار! مشکلات همه راه حل اصولی دارن اینکه توی فضای مجازی دنبال یه همصحبت! بگردین که حل کنه مشکل رو کار بیهوده ایه. مشکلات رو یا باید از درون با خودتون حل کنید یا هم برید پیش متخصص شDr-acula گاهی نمیشه
اهل بحث نیستم با کسی ک حرف حرف خودشه
شما میتونید توی مجازی ب کسی کمک نکنید
یاعلی -
Dr-acula عخی بی بی:-\
-
_MILAD_ شب خوش
-
فصل شارش چن روز طول میکشه خوندنش تو حالت خوندن متوسط:/؟ از این فصل بسی میترسم تا حالام نخوندمش
-
فصل شارش چن روز طول میکشه خوندنش تو حالت خوندن متوسط:/؟ از این فصل بسی میترسم تا حالام نخوندمش
-
-
اکالیپتوس
ارزش خوندن رو داره
فقط سعی کن توی تست ها زیاد درگیر نشی
اول یه دور کامل بخون تا بتونی بخش بخش فصل رو به هم ربط بدی و در نهایت با بقیه فصلا هم ربطش رو بفهمی -
اکالیپتوس
ارزش خوندن رو داره
فقط سعی کن توی تست ها زیاد درگیر نشی
اول یه دور کامل بخون تا بتونی بخش بخش فصل رو به هم ربط بدی و در نهایت با بقیه فصلا هم ربطش رو بفهمی