هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پشمک2 یعنی میخواین بگین به اون کارنامه زیادی لطف شده؟
-
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_MILAD_ بله درست میگین
گربه داشتم بچه گیام لباسم تنشون میکردم الان فک میکنم میگم چ جرئتی داشتم....
گربه بی صفته میره هر جا غذا باشه ...یجوری میگین انگار خودمون جایی میریم که قحطی باشه
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner ن خب مث سگ نیس اگ بدونید ویژگی سگ ها رو.... ....
-
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Saahaar کدووم عزیز
حالا
این همه حرف زدم دقیقن گیر دادی ب اون کلمه!نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar بله همون کلمه ذهنمو مشغول کرد
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner درصداشو دیدین اصلا؟
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ASMA-MORADI سگ یه حیوون وابسته و خود فروخته است ولی گربه مستقله البته قابل درکه هر کی قدرت داره دوس داره حیوون وابسته داشته باشه
-
میگن ادم نباید هر فیلمی رو ببینع ها ... تو روحیش اثر میزاره ... هوووف چ اشتباهی کردم واقعا ...
-
@پشمک2 نشون نداد ولی خب شما هم سهمیه دارین
-
من که کرک و پرام ریخت شمارو نمیدونم
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پشمک2 دینی منفیه میدونی چ تاثیری دارههههههه
-
@ASMA-MORADI سگ یه حیوون وابسته و خود فروخته است ولی گربه مستقله البته قابل درکه هر کی قدرت داره دوس داره حیوون وابسته داشته باشه
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner گربه خیلی خوبه ولی بعضی موقع هام اون ناخنای خوشگلشو میکشه رو دست آم
-
@Syner اولا من قبلا هم گفتم سهمیه 5درصد دارم و نزدم تو ثبت نام..دوما اگه دقت کرده باشی گفتم منطقه2 سوما وقتی ندیدین نمیتونید تشخیص بدین چیه کارنامه واسم جالب بوده که گفتم پنجما....!!!!
-
@ASMA-MORADI منفی یک و دو درصد هم نیست...منفی 30 درصده!
-
@Syner اولا من قبلا هم گفتم سهمیه 5درصد دارم و نزدم تو ثبت نام..دوما اگه دقت کرده باشی گفتم منطقه2 سوما وقتی ندیدین نمیتونید تشخیص بدین چیه کارنامه واسم جالب بوده که گفتم پنجما....!!!!
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پشمک2 بعد از سوما چهارما رو نگفتین
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner چی بگم اقا ایلقار
من فقط منظورم اینه بی صفته ...
معروفهاااا
نشنیدی میگن یارو گربه صفته -
@Syner چی بگم اقا ایلقار
معروفهاااا
نشنیدی میگن یارو گربه صفتهنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ASMA-MORADI خب خیلی چیزا معروفه مثلا میگن طرف خره یعنی احمقه در حالی که هوش خر و اسب زیادم فرقی نداره
-
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@پشمک2 عههههه سلام نسرین
خوبی عزیزم
راستی
اومدم بگم قولم هنو یادمه هاااا
فقط چتش محدوده نتونستم بپرسم -
نوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar کشته مرده ی این شکلکاتم
-
@Syner چی بگم اقا ایلقار
معروفهاااا
نشنیدی میگن یارو گربه صفتهنوشتهشده در ۲۷ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شده@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner چی بگم اقا ایلقار
معروفهاااا
نشنیدی میگن یارو گربه صفتهم
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner چی بگم اقا ایلقار
معروفهاااا
نشنیدی میگن یارو گربه صفتهمن شیطان صفت شنیدم