هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar رفیق اینجا نمیشه پی وی عرض می نمایم        تباه شدم  
 باش
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar نه تو ساکت باشی پس کی حرف بزنه بگووو:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:    پرحرفی صفت خوبی برای نسبت دادن نیست  
 #به هم دیگر توهین نکنیم 
 #تفرقه@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar نه تو ساکت باشی پس کی حرف بزنه بگووو:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:    پرحرفی صفت خوبی برای نسبت دادن نیست  
 #به هم دیگر توهین نکنیم 
 #تفرقهما با هم این حرفارو نداریم  
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar نه تو ساکت باشی پس کی حرف بزنه بگووو:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:    پرحرفی صفت خوبی برای نسبت دادن نیست  
 #به هم دیگر توهین نکنیم 
 #تفرقه
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش تو همین سکوتم خیلی حرفا هس   میخواست بگه یعنی من سکوت کردم ولی تو نتونستی حرف پشت سکوتمو درک کنی  
 #واقعا از توهینا ناراحت میشم @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش تو همین سکوتم خیلی حرفا هس   میخواست بگه یعنی من سکوت کردم ولی تو نتونستی حرف پشت سکوتمو درک کنی  
 #واقعا از توهینا ناراحت میشم عع عع 
 لیلا تفرقه رو میبینی

ردپا
ردپا

️
️ ️
️