-
این پست پاک شده!
-
سلام بچه ها،من نمیخام خیلی وقت روی فیزیک بزارم بنظرتون کدوم مبحث فیزیک روبخونم واسه 30درصد کنکور؟؟؟
-
سلام بچه ها،من نمیخام خیلی وقت روی فیزیک بزارم بنظرتون کدوم مبحث فیزیک روبخونم واسه 30درصد کنکور؟؟؟
-
-
سلام اقای دکتر
روز بخیر
ببخشید من یه خواهش از شما دارم نه یه سوال
میشه لطف کنید پاسخ اون ۱۱۶ سوال حرکت شناسی رو جداگونه قرار بدید روی سایت؟
من ویدیو های شما رو نگا میکنم.اما نه همشون رو
اخه خیلی وقت ندارم
بعدشم من همه ی ویدیو های قبلیتون رو دان کردم
یکم زیادن ک بخوان همه رو برای جواب سوالها نگاه کنم
پس لطفا جواب ها رو هم رو سایت قرار بدید
با تشکر از آلاء -
استاد کازرانیان فصل دینامیکو خوب تدریس کردن؟منظورم اینه تیپ سوالات و نکاتو کامل گفتن!؟
-
NI99 باید این فصل تموم بشه خب
-
سلام . دوستان احساس میکنم حرفای ما تاثیری نداره روتون . چرا همش میاین و هرکسی یه فصلی رو میگه تدریس کنید . ببخشید اینو میگم بهتره برین استاد طلوعی ررو بصورت خصوصی بگیرین اونوقت هرفصلی خواستین بهتون تدریس کنن ایشون . خدا روشکر کنید که ایشون و مجموعه آلاء امسال سنگ تموم گذاشته . با این حرفا فقط خستگیشونو زیاد میکنید
-
استاد طلوعي واقعا بي نظيره خدا رو شكر ميكنم كه امسال افتخار شاگردي ايشون رو دارم واقعا من عاشق فيزيك شدم با اين تدريس جذاب يه ثانيه هم فيلم هاشون وقت تلف كني نداره همش نكته و تدريس جذاب ممنونم از الا
خواهش ميكنم بزارين استادا كار خودشون رو بكنن همش سوال نكنين خودشون بهتر از ماها ميدونن كه كدوم بحث رو تدريس كنن همش سوال نكنيد -
دوستان حالا تدریس فصلای دیگ استاد طلوعی رو ببینید چی میگین ؟ دیدم ک میگم . منتظر باشید فقط . عالین ایشون . حاضرم با دانش اموزایی ک از افبا ونوس حرف اخر فیزیک استفاده میکنن رقابت کنم بعنوان شاگرد استاد طلوعی . هیچی نیستن فقط تبلیغ
-
iman azad دوست من اونا که کلاه برداری هستند
هر مغز سالمی اینو می فهمه
والا برای هر تست یه روش می گن و با افتخار می گن ببنید ببینید زیر سی ثانیه حل شد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش این روش در یه صورت خاصی هست که همون معادلات رو ساده کردند
همین
یکم صورت سوال عوض بشه واقا تو سوال می مونید
ولی ما استفاده از دگتر طلوعی واقعا درس رو می فهمیم
من یادم نمی یاد استاد نکته ی تستی ایی گفته باشه و من نفهمیده باشم از کجا اومده باشه
منم می تونم اینطوری نکته بسازم
در ضمن دوستم یه پچ مشتق حرف اخرو خرید 500 هزار تومن
حالا خودتون می دونید -
@ادمین و ..
سلام
من دیگه نمیگم استاد چه مبحثی رو درس بدن یا از این قبیل نظر ها !!
چون واقعا استاد فوق العاده کار میکنن و نگرش من رو نسبت به فیزیک 360 درجه تغییر دادن!!
فقط نیاز به یه کمک یا راهنمایی دارم!!!
لطفا کمکم کنید!!؟؟؟
من که آزمون میدم و آزمون هفته آینده ام مبحث دینامک هستش و استاد هنوز درس ندادن باید چیکار کنم؟؟؟
فیزیک پایه ام الکتریسته و جریان الکتریکی رو میخونم الکتریسته رو استاد تدریس کردن و بابتش خیالم راحته اما به نظرتون باید چیکار کنم که کسی که میتونه لطفا کمکم کنه!!
و یه سوال کی میدونه ""حدودا"" چه زمانی استاد کارشون تموم میشه؟؟همه دروس رو تدریس میکنن؟؟
ممنون
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...