هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@میلااد :joy: اصلا پی ویم برکت نداره
الان در ۷ سال خشکشالی بسر میبری انگار
باید از ۷ سال فراوانی نعمت استفاده میکردی خو😂👍🏻@میلااد عه شماید😀 ... سلام خوبی؟؟.... چرا اسمتو عوض کردی 😶
-
من شوهر کنم اولین نفریو ک دعوت کنم این مسئول بیمه است :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من شوهر کنم اولین نفریو ک دعوت کنم این مسئول بیمه است :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
حالا چرا مسول بیمه؟؟؟
-
-
حالا چرا مسول بیمه؟؟؟
-
مداد رنگی :joy: شاید دلشون نخواد بگن ما نباید بپرسیم
+
خب داشتید میگفتید چرا مسئول بیمه @ASMA-MORADI -
مداد رنگی :joy: شاید دلشون نخواد بگن ما نباید بپرسیم
+
خب داشتید میگفتید چرا مسئول بیمه @ASMA-MORADI -
حالا چرا مسول بیمه؟؟؟
-
_MILAD_ ن باو اختیار دارین بپرسین هر چی میخاین:upside-down_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
مداد رنگی دعوتش میکنم میگم ببین تعهدم لازم نبود حالا خیالت راحت شد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
مداد رنگی دعوتش میکنم میگم ببین تعهدم لازم نبود حالا خیالت راحت شد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
😂😂😂😂 بهترین کارو میکنی
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مداد رنگی سیار ک شازده کوچولوئه
ای جان .... فک کردم برنامه b612 رو منظورتونه تعجب کردم 😶
-
@ASMA-MORADI
50تومن پول دارید بفرستید ؟ :joy: سربازم وسط جاده ام گوشیم ندارم از یکی قرض گرفتم الان اونم پول نداره_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شما جان بخا داداش این حرفا چیه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شماره کارت؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
😂😂😂😂 بهترین کارو میکنی
-
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شما جان بخا داداش این حرفا چیه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
شماره کارت؟:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
@ASMA-MORADI :joy: اوه نه من جان لازم ندارم برا ی خودتون باشه همیشه سلامت باشید من پول میخوام
-
_MILAD_ حالا چرا همش 30 تومن میخاید اخه ....چقدم قانع ....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :ok_hand_light_skin_tone: :victory_hand_medium_skin_tone:
-
_MILAD_ حالا چرا همش 30 تومن میخاید اخه ....چقدم قانع ....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :ok_hand_light_skin_tone: :victory_hand_medium_skin_tone:
دست به خیرت خوبه یک کمک به مام بکن😂😂😂😂😂
-
_MILAD_ بد دیدم ببخشید ....شماره کارت...:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: