هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Acola :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:
-
Acola من اینجا زیاد حرف نمیزنم مردک پی وی میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
گونش نه:neutral_face:
آسمان ِ آبی فامیلی شما "سید" داره؟
-
Acola من اینجا زیاد حرف نمیزنم مردک پی وی میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ریا بگومرتیکه پی ویم بازه🤕😂 -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حالا بنظرت قشنگترین کیه تا اینجا؟😂
نیچه
دقیقا🤗😂
-
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ریا بگومرتیکه پی ویم بازه🤕😂 -
آسمان ِ آبی فامیلی شما "سید" داره؟
@Syner نه چند نفر دیگه ام همش فک میکنن اونی که تو سایته منم :joy:
من اونجا ازمون نمیدم نگرد الکی:face_with_tears_of_joy: -
@Syner نه چند نفر دیگه ام همش فک میکنن اونی که تو سایته منم :joy:
من اونجا ازمون نمیدم نگرد الکی:face_with_tears_of_joy:آسمان ِ آبی خب تا اینجا فهمیدم که منطقه 2 هستین بقیشم ذره ذره میفهمم😂
-
اقا به جون خودم این یگانه سادات حسینی من نیستم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
ABC شاهدم دارم:face_with_tears_of_joy:
تا حالا صد هزار نفر پرسیدن اینو ازم:face_with_tears_of_joy: -
اقا به جون خودم این یگانه سادات حسینی من نیستم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
تا حالا صد هزار نفر پرسیدن اینو ازم:face_with_tears_of_joy:آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تا حالا صد هزار نفر پرسیدن اینو ازم:face_with_tears_of_joy:منم شاهد دومم😐😂❤🤥🤫