هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ABC خودت میدونی چقد جنگیدم واسه موندن... 
 وقتی به اون روزا فک میکنم دلم میخواد خودمو حلق اویز کنم...آسمان ِ آبی ب نظرم ی بار برای همیشه باید بقدری قوی شروع کنیم که دیگه نتونیم بزاریمش کنار از همین لحظه تصمیم تو بگیر و با خودت مقاومت کن 
- 
آسمان ِ آبی 
 هوم...
 سختیاش واسه همه هس
 دو ماه مونده...اگه درست استفاده بشه ...
 یکی بیاد بزنه تو گوشم    ABC این جمله ی فقط دوماه مونده رو امروز صددد بار از ادمای مختلف شنیدم...تو دیگه بس کن توروخدا 
- 
ABC این جمله ی فقط دوماه مونده رو امروز صددد بار از ادمای مختلف شنیدم...تو دیگه بس کن توروخدا آسمان ِ آبی 60 روز مونده  
- 
ABC این جمله ی فقط دوماه مونده رو امروز صددد بار از ادمای مختلف شنیدم...تو دیگه بس کن توروخدا آسمان ِ آبی دو ماه و چهار ده روز مونده  
- 
آسمان ِ آبی 60 روز مونده  
- 
ABC این جمله ی فقط دوماه مونده رو امروز صددد بار از ادمای مختلف شنیدم...تو دیگه بس کن توروخدا آسمان ِ آبی 
 چته 
- 
آسمان ِ آبی دو ماه و چهار ده روز مونده  اکالیپتوس 
 8 ساعتم اشناتیونش که بخوابین 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی 60 روز مونده  بیشتره:/ خب ترجمه ی 2ماه مونده :| 
- 
آسمان ِ آبی 60 روز مونده  
- 
آسمان ِ آبی 
 چته ABC اگه تو فهمیدی به منم بگو.. 
- 
@MR_EBRAHIM 
 40 روز برای مباحث نخونده
 20 روز برای آزمون
 10 روز برای جمع بندی
 6 روز برای تورق سریع و نکات55 تومن میشه این برنامه ریزی :| 
- 
@MR_EBRAHIM 
 40 روز برای مباحث نخونده
 20 روز برای آزمون
 10 روز برای جمع بندی
 6 روز برای تورق سریع و نکات55 تومن میشه این برنامه ریزی :| 
- 

.
 .
 @Syner به کجا داریم میریم واقعا ؟! @m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  
 .
 .
 @Syner به کجا داریم میریم واقعا ؟! الان بحث جدیه اینا رو تو پیوی بگو  
- 
یکی چند روز پیش بهم گفت مشکل تو باور نداشتن خودته بررسی کردم دیدم راس میگفت :| 
- 
یکی چند روز پیش بهم گفت مشکل تو باور نداشتن خودته بررسی کردم دیدم راس میگفت :| @Amir-Bernousi شاید همه چیز دقیقا از باورامون شرو میشه... 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️