هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مثل برف باشیم زیباولی سرد زشتِ گرم بهتر از زیبایِ سرد است. 
 قال آ بی سی علیهم السلام
 :|
 البته من همون مورد دومی ام چ کنیم دیگه :| 
 اعتماد ب نفس از که آموختی؟از اهالی انجمن! ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مثل برف باشیم زیباولی سرد زشتِ گرم بهتر از زیبایِ سرد است. 
 قال آ بی سی علیهم السلام
 اعتماد ب نفس از که آموختی؟از اهالی انجمن! من مورد سومم  
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مثل برف باشیم زیباولی سرد زشتِ گرم بهتر از زیبایِ سرد است. 
 قال آ بی سی علیهم السلام
 اعتماد ب نفس از که آموختی؟از اهالی انجمن! من مورد سومم  @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مثل برف باشیم زیباولی سرد زشتِ گرم بهتر از زیبایِ سرد است. 
 قال آ بی سی علیهم السلام
 اعتماد ب نفس از که آموختی؟از اهالی انجمن! من مورد سومم  تو هنوز کشف نشدی   
- 
_MILAD_  همتون مطمئنم وقتی وبلاگ داشتید ! اولش میزدید کد ترکیدن حباب و کد تغییر موس و کد همتون مطمئنم وقتی وبلاگ داشتید ! اولش میزدید کد ترکیدن حباب و کد تغییر موس و کد ساعت و اینا رو میزدید ساعت و اینا رو میزدید 
  من خودم انقدر چیز گذاشته بودم اولش میومدی وارد وب میشدی دوساعت باید حباب میترکوندی من خودم انقدر چیز گذاشته بودم اولش میومدی وارد وب میشدی دوساعت باید حباب میترکوندی_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _MILAD_  همتون مطمئنم وقتی وبلاگ داشتید ! اولش میزدید کد ترکیدن حباب و کد تغییر موس و کد همتون مطمئنم وقتی وبلاگ داشتید ! اولش میزدید کد ترکیدن حباب و کد تغییر موس و کد ساعت و اینا رو میزدید ساعت و اینا رو میزدید 
  من خودم انقدر چیز گذاشته بودم اولش میومدی وارد وب میشدی دوساعت باید حباب میترکوندی من خودم انقدر چیز گذاشته بودم اولش میومدی وارد وب میشدی دوساعت باید حباب میترکوندیمن کلا متن نداشتم  کلا از این چیزا بود کلا از این چیزا بود 
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مثل برف باشیم زیباولی سرد زشتِ گرم بهتر از زیبایِ سرد است. 
 قال آ بی سی علیهم السلام
 اعتماد ب نفس از که آموختی؟از اهالی انجمن! من مورد سومم  
- 
این زندگی به من یه عالمه ذرت مکزیکی و چیپس ُ ماست و لواشک و یه خواب بیدغدغه و یه دندونپزشکی بدهکاره  
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar الان حوصله ندارم توضیح بدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: صحیح  قانعم قانعم 
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مثل برف باشیم زیباولی سرد زشتِ گرم بهتر از زیبایِ سرد است. 
 قال آ بی سی علیهم السلام
 اعتماد ب نفس از که آموختی؟از اهالی انجمن! من مورد سومم  تو هنوز کشف نشدی   
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner پاهامم لرزیدن لعنت بهتون  لعنتتتتت لعنتتتتت منظورم اونیه ک بت میگفت فرزندم  
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC سارا من باهات دعوا ندارم که فقط یه سوال پرسیدم    
 راسی عیدت مبارک ینی لحنم تند و کوبنده و حماسی بوده اینقد؟   
 عید توام مبارک جانم  
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner پاهامم لرزیدن لعنت بهتون  لعنتتتتت لعنتتتتت منظورم اونیه ک بت میگفت فرزندم  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️