هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:joy: قالب هدیه دادم رایگان
اون رایگانو چرا نوشتی؟مگه پولی هم هدیه میدن؟:face_with_tears_of_joy:
-
جالبه خیلی بامزه اس خیلیا نگرانم میشن
بعد مثلا تماس میگیرن حالمو از بقیه میپرسن انگاررکه مثلا خودم میخورمشون اگه به خودم بزنگن:face_with_tears_of_joy:
حالا حتما وقتی من بمیرم میرن واسه قبر بغل دستیم گریه و زاری میکنن :face_with_tears_of_joy:
خنده داره
حالم به هم میخوره از این وضعیتبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جالبه خیلی بامزه اس خیلیا نگرانم میشن
بعد مثلا تماس میگیرن حالمو از بقیه میپرسن انگاررکه مثلا خودم میخورمشون اگه به خودم بزنگن:face_with_tears_of_joy:
حالا حتما وقتی من بمیرم میرن واسه قبر بغل دستیم گریه و زاری میکنن :face_with_tears_of_joy:
خنده داره
حالم به هم میخوره از این وضعیتاز خودت در اومدیا یارو :/ 😂
چیزیت نمیشه عشقم 💋❤
ب چرت و پرت فک نکن
خوشحالم ک من از اونام ک مستقیم حالتو از خودت پرسیدم😐😂❤💋 -
ABC فک میکردم فقط من چیپسو با ماست میخورم : /
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ABC فک میکردم فقط من چیپسو با ماست میخورم : /
ن منم میخورم 😐😂
ینی همه میخورن چیپسسو با ماست😐🙄😂 -
دقت نکرده بودم تا حالا به بوی ابگوشت فک نمی کردم بو داره:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دقت نکرده بودم تا حالا به بوی ابگوشت فک نمی کردم بو داره:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
-
Acola نوش جونت
حالا چرا سبزشدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
فریادرسی میآید...
آیت الله بهجت(ره) :🌺اگر دلتان برای امام زمان (ع) تنگ شد ، به صفحات قرآن نگاه کنید...
میلاد سراسر نور و سرور حضرت صاحب الامر، مهدی موعود (عج) بر همه منتظران و عاشقان فرخنده باد.🌹🌹❤️
🆔 @alaa_sanatisharifدانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
Acola نوش جونت
حالا چرا سبزشدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola نوش جونت
حالا چرا سبزشدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:چون زیاد خوردم😐😂
-
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola نوش جونت
حالا چرا سبزشدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:چون زیاد خوردم😐😂