هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دقت نکرده بودم تا حالا به بوی ابگوشت فک نمی کردم بو داره:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دقت نکرده بودم تا حالا به بوی ابگوشت فک نمی کردم بو داره:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
-
Acola نوش جونت
حالا چرا سبزشدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -

فریادرسی میآید...
آیت الله بهجت(ره) :🌺اگر دلتان برای امام زمان (ع) تنگ شد ، به صفحات قرآن نگاه کنید...
میلاد سراسر نور و سرور حضرت صاحب الامر، مهدی موعود (عج) بر همه منتظران و عاشقان فرخنده باد.🌹🌹❤️
🆔 @alaa_sanatisharifدانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
Acola نوش جونت
حالا چرا سبزشدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola نوش جونت
حالا چرا سبزشدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:چون زیاد خوردم😐😂
-
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola نوش جونت
حالا چرا سبزشدی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:چون زیاد خوردم😐😂
-
مدیر میبینه ها کی داره الکی منفی میده چن روزه اخراج شدی نگو چرا:face_with_tears_of_joy: عیدت مبارک :face_with_tears_of_joy: لایک کن همو بشناسیم کاریت ندارم:face_with_tears_of_joy:
-
@shiima اشکال نداره تا شب وقت هست برا جبران
-

فریادرسی میآید...
آیت الله بهجت(ره) :🌺اگر دلتان برای امام زمان (ع) تنگ شد ، به صفحات قرآن نگاه کنید...
میلاد سراسر نور و سرور حضرت صاحب الامر، مهدی موعود (عج) بر همه منتظران و عاشقان فرخنده باد.🌹🌹❤️
🆔 @alaa_sanatisharifدانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@M-an :slightly_smiling_face: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :hugging_face: :hugging_face: :clapping_hands: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
http://psychologicaltest.psyworld.ir/digital-test/index.html
شما بیشتر از انسان بودن یک ماشین بوده اید:confused_face: :face_with_tears_of_joy: تستش غلط اومد جوابش که:face_with_tears_of_joy: 59 درصد معتاد