هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
هر هر هر
:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
#شوخی -
سلام بچه ها
من چطوری میتونم کاری کنم که کسی نتونه به من پیام بده...
حتی کسایی رو که دنبال می کنم؟؟؟؟
اگه کسی مدیرا، ادمینا، ناظما و کسایی که میتونن بهم کمک کنن رو میشناسه لطفا اطلاع بده بهشون -
سلام بچه ها
من چطوری میتونم کاری کنم که کسی نتونه به من پیام بده...
حتی کسایی رو که دنبال می کنم؟؟؟؟
اگه کسی مدیرا، ادمینا، ناظما و کسایی که میتونن بهم کمک کنن رو میشناسه لطفا اطلاع بده بهشون@shiima سلام :red_heart: کسایی رو که دنبال میکنی در هر صورت میتونن پیام بدن مگر اینکه همه رو مسدود کنی که اونجوری پستاشوونم نمی بینی :face_with_tears_of_joy: ولی برا بقیه برو تو تنظیمات پروفت تیک قبول پیام از کاربرانی که دنبال میکنم رو بزن:face_with_rolling_eyes:اگه می خوای هیشکی پیام نده همه رو انفالو کن اون تیکم بزن
-
@shiima سلام :red_heart: کسایی رو که دنبال میکنی در هر صورت میتونن پیام بدن مگر اینکه همه رو مسدود کنی که اونجوری پستاشوونم نمی بینی :face_with_tears_of_joy: ولی برا بقیه برو تو تنظیمات پروفت تیک قبول پیام از کاربرانی که دنبال میکنم رو بزن:face_with_rolling_eyes:اگه می خوای هیشکی پیام نده همه رو انفالو کن اون تیکم بزن
-
اکالیپتوس نه عزیزم من دوستامو آنفالو نمی کنم:face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: