هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
negnw
مدرسه که خیلی خوبه ...
اقلا میشه خوابید -
negnw
مدرسه که خیلی خوبه ...
اقلا میشه خوابید@m__sadra__b
اررره از این لحاظ خوبه
ولی فردا نه
وارد مدرسه ک بشم باید برم دفتر -
negnw
بعله میدون تیر
5 ساعت تو افتاب وسط بیابون
جوری که هواشناسی هم گفته همراه با طوفان شن -
_MILAD_
نمیشه خو ...
یه سمت مشخص داره دیگه بقیه بچها هم که پشت سرن .. -
_MILAD_
نمیشه خو ...
یه سمت مشخص داره دیگه بقیه بچها هم که پشت سرن .. -
negnw
بعله میدون تیر
5 ساعت تو افتاب وسط بیابون
جوری که هواشناسی هم گفته همراه با طوفان شن -
negnw
تقصیر خودتونه از اول سال شل گرفتین
یکم اذیت میکردین الان کار به جایی نمیرسید که ببرنتون دفتر -
negnw
تقصیر خودتونه از اول سال شل گرفتین
یکم اذیت میکردین الان کار به جایی نمیرسید که ببرنتون دفتر@m__sadra__b :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ایشالا از سال اینده بیشتر اذیت میکنیم
-
من انقدر اروم بودم کع رنگ دفتر ندیدم اصلا
فقط یادمه یه سری با چند تا از دوستان از معلم سوال میپرسیدیم بیرون کلاس وقتی همراهش رفتیم تو کلاس:گفت دیر تر از من اومدید و برید از دفتر نامه بگیرید
_MILAD_
منم یبار خیر سرم به دبیر مطالعاتمون احترام گذاشتم زودتر از اون نرفتم تو کلاس گذاشتم اول اون بره بعدش من برم ...
نزاشت برم سر کلاس اصلا -
من انقدر اروم بودم کع رنگ دفتر ندیدم اصلا
فقط یادمه یه سری با چند تا از دوستان از معلم سوال میپرسیدیم بیرون کلاس وقتی همراهش رفتیم تو کلاس:گفت دیر تر از من اومدید و برید از دفتر نامه بگیرید
-
_MILAD_
منم یبار خیر سرم به دبیر مطالعاتمون احترام گذاشتم زودتر از اون نرفتم تو کلاس گذاشتم اول اون بره بعدش من برم ...
نزاشت برم سر کلاس اصلا@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_MILAD_
نزاشت برم سر کلاس اصلامن زیاد رفتم دفتر
ینی خیلی شلوغم:/ -
من چهار شنبه از کل کلاس تعهد و امضا گرفتم ک شنبه هیچکس نره مدرسه و هیچکس جز یک نفر نرفته بود مدرسه و من آن یک نفررا فردا پاره خواهم کرد
-
_MILAD_
نزاشت برم سر کلاس اصلا -
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_MILAD_
نزاشت برم سر کلاس اصلامن زیاد رفتم دفتر
ینی خیلی شلوغم:/