هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من انقدر اروم بودم کع رنگ دفتر ندیدم اصلا :/ :joy:
فقط یادمه یه سری با چند تا از دوستان از معلم سوال میپرسیدیم بیرون کلاس وقتی همراهش رفتیم تو کلاس :/ :گفت دیر تر از من اومدید و برید از دفتر نامه بگیرید_MILAD_
منم یبار خیر سرم به دبیر مطالعاتمون احترام گذاشتم زودتر از اون نرفتم تو کلاس گذاشتم اول اون بره بعدش من برم ...
نزاشت برم سر کلاس اصلا 😂😂 -
من انقدر اروم بودم کع رنگ دفتر ندیدم اصلا :/ :joy:
فقط یادمه یه سری با چند تا از دوستان از معلم سوال میپرسیدیم بیرون کلاس وقتی همراهش رفتیم تو کلاس :/ :گفت دیر تر از من اومدید و برید از دفتر نامه بگیرید -
_MILAD_
منم یبار خیر سرم به دبیر مطالعاتمون احترام گذاشتم زودتر از اون نرفتم تو کلاس گذاشتم اول اون بره بعدش من برم ...
نزاشت برم سر کلاس اصلا 😂😂@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_MILAD_
نزاشت برم سر کلاس اصلا 😂😂من زیاد رفتم دفتر 😐😂
ینی خیلی شلوغم:/ -
:expressionless_face: من چهار شنبه از کل کلاس تعهد و امضا گرفتم ک شنبه هیچکس نره مدرسه و هیچکس جز یک نفر نرفته بود مدرسه و من آن یک نفررا فردا پاره خواهم کرد :neutral_face:
-
_MILAD_
نزاشت برم سر کلاس اصلا 😂😂 -
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
_MILAD_
نزاشت برم سر کلاس اصلا 😂😂من زیاد رفتم دفتر 😐😂
ینی خیلی شلوغم:/ -
:expressionless_face: من چهار شنبه از کل کلاس تعهد و امضا گرفتم ک شنبه هیچکس نره مدرسه و هیچکس جز یک نفر نرفته بود مدرسه و من آن یک نفررا فردا پاره خواهم کرد :neutral_face:
-
negnw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola منو تو کلاس ببینن همه تعجب میکنن از بس تو دفترم:neutral_face:
من کتک زدم طرف بیهوش شد
ی هفته فقط خط کش خوردم😑😂✋ -
negnw :/ :joy: از این قرار ها یادمه تو مدرسه ما گذاشته بودن بعد چند نفر رفته بودن در رو مدیر روشون بسته بود :joy: تا ساعت 12
-
@m__sadra__b :joy: نمیدونم چرا اینجورین ما که اصلا زنگ میزدیم دبیرمون :joy: سرکلاس :joy: بعد میرفت بیرون کلاس با هامون حرف میزد :joy: دییگه بماند
_MILAD_
تجربه مشابه دارم سر امتحان 😂😂 -
_MILAD_ :/ و بجز اون یباری که یکی یه چیزی گفت گرفتم زدمش بردمش دفتر جلو مدیر :joy: بهش گفتم باز بگو چی گفتی :/
-
Acola :neutral_face: عافرین حقش بوده
همون ادمو سال بعدی دوباری نِی ابمیوه کردم توچشش 😑دوباره بردنم دفتر ی هفته کلا نزاشتن برم مدرسه تا از شدت خشونتم بخوابه😐😂
-
_MILAD_
تجربه مشابه دارم سر امتحان 😂😂 -
Acola سوسانو ای برا خودت :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
اا😑😂
صمیمی ترین دوستم
جمعه ها میرفتیم ازمون قلمچی ..اون اولش خیلی اروم بود ولی یواش یواش شبیه هم شدیم 😑😂
جمعه ها جمعه ی کتک کاری زهرا و فائزه بود 😐😂
تا میتونیم همو کتک میزدیم 😐😑😂(پارسال) -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m__sadra__b :/ :joy: سرکلاس کفششو دراورد گفت من ریگی به کفشم نیست
:joy: منو چند تا دوستان یه چیزی دیدیم ازش یه حرکت عجیب بعد اون فهمید :joy: :/ چیزیم نگفتیم :joy: کفششو جلو ما دراورد اینو گفت
-
Acola سوسانو ای برا خودت :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
اا😑😂
صمیمی ترین دوستم
جمعه ها میرفتیم ازمون قلمچی ..اون اولش خیلی اروم بود ولی یواش یواش شبیه هم شدیم 😑😂
جمعه ها جمعه ی کتک کاری زهرا و فائزه بود 😐😂
تا میتونیم همو کتک میزدیم 😐😑😂(پارسال)