هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner عه چرا
آسمان ِ آبی گفتن گچ بهتره ما هم با گچ مینویسیم
-
آسمان ِ آبی اره خدا ب دادت برسه انشالله زودتر خوب شی ادمو از زندگ/ی میندازه لنتی
ققنوس ممنون : )
-
-
Virus احسنت یا فیک الفیوک
(شوخی کردم البته خواهشا ناراحت نشید
)
نظرم همچنان همون پست قبلیمه:(
%(#0080ff)[در زندگی زخم هایی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می خورد و می تراشد. این دردها را نمی شود به کسی اظهار کرد، چون عموماً عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخرآمیز تلقی بکنند، زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده.]@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
%(#0080ff)[در زندگی زخم هایی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا می خورد و می تراشد. این دردها را نمی شود به کسی اظهار کرد، چون عموماً عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد، مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخرآمیز تلقی بکنند، زیرا بشر هنوز چاره و دوایی برایش پیدا نکرده.]
یا خدا امروز چقد اتفاقی خوبه
خیلی حس باحالیه یه قسمتی از کتابی رو ببینی که تازه شروع کردی -
@Syner اره بذار لااقل یکم گچ تخته بخورین تجربه کسب کنین
فقط اونجاییش که تخته پاک کنو ورمیداشتی خیس میکشیدی رو تخته
-
@Syner اره بذار لااقل یکم گچ تخته بخورین تجربه کسب کنین
فقط اونجاییش که تخته پاک کنو ورمیداشتی خیس میکشیدی رو تخته
آسمان ِ آبی اره اولش همین اشتباهو کردیم
فقط من یه مشکلی دارم اینم اینه که بشدت از کشیده شدن چیزی رو یه چیز دیگه بیزارم کلا یجوری میشم این خیلی اذیت میکنه -
آسمان ِ آبی اره اولش همین اشتباهو کردیم
فقط من یه مشکلی دارم اینم اینه که بشدت از کشیده شدن چیزی رو یه چیز دیگه بیزارم کلا یجوری میشم این خیلی اذیت میکنه@Syner اره
میفهمم چی میگی:/
خصوصا یکی ناخنوشو ... -
@Syner اره
میفهمم چی میگی:/
خصوصا یکی ناخنوشو ...آسمان ِ آبی
چرا و.اقعا بعضیا اینطورن من هیچ حسی ندارم همیشه اینطوری بقیهرو عذاب میدم
-
آسمان ِ آبی
چرا و.اقعا بعضیا اینطورن من هیچ حسی ندارم همیشه اینطوری بقیهرو عذاب میدم
ققنوس وایی دلم میریزه بهم اصن
با سوهانم میونه خوبی ندارم -
ققنوس وایی دلم میریزه بهم اصن
با سوهانم میونه خوبی ندارمآسمان ِ آبی چرا اینطور میشه؟؟برام سواله خیلییی یا یدفعه ی چیزی رو روی میز میکشی یا رو دیوار دوستام میخان گیسامو بکشن در این مواقع
-
آسمان ِ آبی چرا اینطور میشه؟؟برام سواله خیلییی یا یدفعه ی چیزی رو روی میز میکشی یا رو دیوار دوستام میخان گیسامو بکشن در این مواقع
-
آسمان ِ آبی چرا اینطور میشه؟؟برام سواله خیلییی یا یدفعه ی چیزی رو روی میز میکشی یا رو دیوار دوستام میخان گیسامو بکشن در این مواقع
ققنوس نمیدونم دلیلشو ولی اصن حس خوبی ندارم:/
-
ققنوس از داخل مور مور میشم
البته من یکم خشن تر عمل میکنم یه حمله به طرف میکنم البته بعدش کتک میخورم ولی بازم ارزشو داره -
@Syner
ی دوست دارم در این مواقع اولا چشاشو محکم میبنده موهاشو میکشه بعد تموم شدن میفته ب جون من
ققنوس نه دیگه من موهای نازنیمو نمیکشم
فقط در حد اینکه چشامو میبندم و گوشامم میگیرمو بعدم حملهههه -
ققنوس نه دیگه من موهای نازنیمو نمیکشم
فقط در حد اینکه چشامو میبندم و گوشامم میگیرمو بعدم حملههههآسمان ِ آبی
خوبه پس
-
من اصولا ب مرحله چشم بستن و اینا نمیرسم
همون وسط حرف نرسیده ب جاده یکی میخوابونم زیر گوشش
چون میدونم میخواد چ ابقندی بخوره -
من اصولا ب مرحله چشم بستن و اینا نمیرسم
همون وسط حرف نرسیده ب جاده یکی میخوابونم زیر گوشش
چون میدونم میخواد چ ابقندی بخوره