هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
کتابم خیلی گرونه اینم در نظر بگیرید یه کتاب برداشتم خواستم بخرم روش زده بود نود تومن برگام ریخت البته چون امتیاز چاپ کتابو از نویسنده خریده بودن واسه همون اینقد گرون بود
@Syner کتابخونه:/
-
کتابم خیلی گرونه اینم در نظر بگیرید یه کتاب برداشتم خواستم بخرم روش زده بود نود تومن برگام ریخت البته چون امتیاز چاپ کتابو از نویسنده خریده بودن واسه همون اینقد گرون بود
-
@U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo :///
واقعاهم...خودم دیدم که میگم ( مهران مدیری
)
نمونش دوست خودم ... باور کنید وقتی از کتاب جلوش حرف میزدید جوری نگاهتون میکنه که انگار از مریخ با نیسان ابی شنا کردید اومدید پیشش
-
۲:۱۴
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دقیقا کتاب گرونه خیلی ... خود نویسنده ها هم راضی نیستن چون امار فروش کتاب هاشون میاد پایین .. ولی قیمت کاغذ و دلار و.. هم هست
-
@Syner کتابخونه:/
آسمان ِ آبی نه من دوست دارم کتاب مال خودم باشه الان بالای سرم یه کتابخونه کوچیک درست کردم که تقریبا یه ساله دارم واسش هزینه میکنم لذتی که تو نگا کردن بهش بدست میارم تو هیچی نیست فقط منتظر یه فرصتم یه کتابو اتیش بزنم بره
-
۲:۱۴
آسمان ِ آبی یه ساعت بعد میشه ۳:۱۴
عدد پی -
@fatemeh_banoo :///
واقعاهم...خودم دیدم که میگم ( مهران مدیری
)
نمونش دوست خودم ... باور کنید وقتی از کتاب جلوش حرف میزدید جوری نگاهتون میکنه که انگار از مریخ با نیسان ابی شنا کردید اومدید پیشش
-
کارتون دیو و دلبر رو یادتونه ؟؟؟ اون کتابخونه که دیو به بل هدیه داد ... فانتزی من داشتن اون کتابخونس:)
-
کارتون دیو و دلبر رو یادتونه ؟؟؟ اون کتابخونه که دیو به بل هدیه داد ... فانتزی من داشتن اون کتابخونس:)
-
@fatemeh_banoo
منم عاشق قلم راپنزلماره اونم عالی بود
-
آسمان ِ آبی یه ساعت بعد میشه ۳:۱۴
عدد پی@Syner دوساعت بعدم ۴:۱۴
-
@Syner دوساعت بعدم ۴:۱۴
آسمان ِ آبی یه روز بعدم میشه سال ۱۴۱۰
-