Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
جلسه 103
زمان: 55 دقیقه
-حل 3 تست از شکست نور
-تدریس مبحث عدسی ها(از زمان 6:30)
-انواع عدسی،ویژگی های تصویر هرکدام و فرمول ها
-حل تست از عدسی ها
-بررسی میکروسکوپ و تلسکوپ -
amirkhan11 در فیزیک کازرانیان کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
جلسه 103
ممنون از شما به زودی وارد سایت میشه
لطفا وقتی ریز مبحث می نویسی @ادمین رو هم تگ کن که یه موقع از دستمون در نره
-
@saher
برای 96 استاد طلوعی کلاس دارن
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/26/ -
بچه ها؛کسایی که فیلمای اقای کارزانیان رو دیدن میشه بگن که ایشون روش تستی هم یاد میدن؟؟؟و اینکه تدریس ایشون تو تست زدن مشکلی ندارن.من حس میکنم خیلی ساده و اسون درس میدن و مسال هاشونم سادست
-
بچه ها؛کسایی که فیلمای اقای کارزانیان رو دیدن میشه بگن که ایشون روش تستی هم یاد میدن؟؟؟و اینکه تدریس ایشون تو تست زدن مشکلی ندارن.من حس میکنم خیلی ساده و اسون درس میدن و مسال هاشونم سادست
-
faarnaazhosseini
منم موافقم اخه استاد کارزانیان هم کلاساش یک ساعته هست وقت گیررره خیلی نمیشه خودت کار کنی بعدش خیلی طوول میکشه -
puria
اگه اونایی که استاد طلوعی دارنو از روی استاد طلوعی برو جلو تا وقتی تدریس استاد طلوعی کامل میشه اون بقیه مباحثو از روی استاد کارزانیان که عقب نیوفتی فعلا -
مرسی از نظراتتون.من یکم از دینامیک اقای فدایی فرد رو دیدم،یکم از اقای کارزانیان.اقای فدایی فرد بهتر درس میدادن اما کمی گنگ!!اقای طلوعی از همخ بهترن اما متاسفانه سرعت اپلود فیلماشون پایینه و فکرنکنم تا عید تکمیل شه.واسه همین خیلی نگران فیزیکمم
-
faarnaazhosseini
احتمالا اررره چون استاد خودشون خیلی کلاس دارن -
@mahsa_k
تدریس استاد طلوعی فوق العادس اگر باهاش کار کنی و همراه تدریسشون بعدش تست کار کنی نتییجه میگیری
-
puria خب جلساتو ببین کدوم تدریس نشده ولی فک کنم کامله
-
کدوم بهتره و کامل تره؟؟/ دکترطلوعی . دکتر کازاراییان . دکترفدایی فر یا..... . کسی هست که هر سه رو دیده باشه و بگه ک کدوم بهتره؟؟؟
-
@MrReza313
برای کنکور آقای طلوعی خیلی خوب تدریس میکنن و بچه هایی که تست میزنن خیلی راضین ازشون.
البته من کلی دوست دانشجو دارم که برای فیزیک دانشگاهشون برگشتن با آقای کازرانیان میخونن تا یاد بگیرن با کمترین فرمول و مفهومی تدریس میکنن.