هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 الکی :| ؟واقعا نمیدونستی؟!  نه :| فکر کردم اون رفته 
 پس علی سلطانی کیه الان :| ؟هرسه ش منم  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 پس علی سلطانی کیه الان :| ؟هرسه ش منم  :| 
 کلا تو برای ایسگا کردن خلق شدی :|
- 
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یا الله 
 سلام علیکم جمیعا   و رحمه الله و برکاته جمیعا 
  چه عجب یکی جواب سلام منو داد 

- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
 کلا تو برای ایسگا کردن خلق شدی :|@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
- 
ساراااا با اک قبلیت نمیتونی بیای؟؟؟؟ 
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival 
- 
ساراااا با اک قبلیت نمیتونی بیای؟؟؟؟ آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ساراااا با اک قبلیت نمیتونی بیای؟؟؟؟ وقتی فقط شما رو لایک میکنه یعنی نمیخواد لو بره حتما   
- 
revival پیرشدم فقط یه تصویر با شلوارکردی که میخواست سیب زمینی درست کنه و کسی خونشون نبود و من اب دوغ خیار بهش معرفی کردم 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa بله باشه پس من فالو می کنم 
 فقط هرچی بود نصف نصف 
- 
@آره-نمیشه 
 ا:/
- 
خداییش منو اخراج کنید خیال ه راحت بشه  
 @M-an بخدا بیشعورم اگه یک ذره ناراحت بشم 
 ولی الان وقتی اینارو میبینم خیلی ناراحت میشم
 حلال کنیداخراجم کنید ..ممنون sohrab 
 خدانگهدار..
- 
 خدانگهدار..Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خداییش منو اخراج کنید خیال ه راحت بشه  
 خدانگهدار..فائزه  خوبی؟:/ خوبی؟:/
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival اون بالا جوابتو دادم که باز برو بخون  نصفش اشتباه بود  اون میگو بود اون میگو بود مابقیشم نصفش غلط بود،گفتم ادامه ندم تا تصویرای تار دیگ اشتباه نگی مابقیشم نصفش غلط بود،گفتم ادامه ندم تا تصویرای تار دیگ اشتباه نگی 
- 
 خدانگهدار..Acola :| 
- 
romisa یه سوال 
 ایشون کین الان :|
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival    میخوای حتی بهت بگم زیر تایپکم که پست فرستادی یکسال پیش پاک کردی چی گفتی میخوای حتی بهت بگم زیر تایپکم که پست فرستادی یکسال پیش پاک کردی چی گفتیابوالمالی جدید :| 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️