هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی بخدا حالم بدتر شد بجای خوب 5 تا امپول نوشته میگه همشو ی جا بزن رفتارش خیلی رو مخم بود ققنوس یا خود خدا    خواسته تلافی کنه خواسته تلافی کنه 
 رو به موتم باشم من امپول نمیزنم 
- 
ققنوس یا خود خدا    خواسته تلافی کنه خواسته تلافی کنه 
 رو به موتم باشم من امپول نمیزنم آسمان ِ آبی منم نزدم با افتخار برگشتم خونه    ولی گلوم ورم کرده چشامم قرمز شده رو ب موتم شدید ولی گلوم ورم کرده چشامم قرمز شده رو ب موتم شدید
- 
ققنوس یا خود خدا    خواسته تلافی کنه خواسته تلافی کنه 
 رو به موتم باشم من امپول نمیزنم آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس یا خود خدا    خواسته تلافی کنه خواسته تلافی کنه 
 رو به موتم باشم من امپول نمیزنم منم  
 میگم بندازه تو سرم 
- 
آسمان ِ آبی منم نزدم با افتخار برگشتم خونه    ولی گلوم ورم کرده چشامم قرمز شده رو ب موتم شدید ولی گلوم ورم کرده چشامم قرمز شده رو ب موتم شدیدققنوس کپسولی هیچی نداد؟ 
 باید همونجا میگفتی نمیزنی که به جاش قرص و اینا میداد : /
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس یا خود خدا    خواسته تلافی کنه خواسته تلافی کنه 
 رو به موتم باشم من امپول نمیزنم منم  
 میگم بندازه تو سرم 
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ن اونا خوب بودن،مث درددل بودن 
 اگ مث قبلیاس بذارینمیگم برم باز تا ی ماه دیگ،بعد بذارمش اونطوری تاثیردارتره  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ن اونا خوب بودن،مث درددل بودن 
 اگ مث قبلیاس بذارینمیگم برم باز تا ی ماه دیگ،بعد بذارمش اونطوری تاثیردارتره  اونموقع دیگه چه به کارمون میاد ؟  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ن اونا خوب بودن،مث درددل بودن 
 اگ مث قبلیاس بذارینمیگم برم باز تا ی ماه دیگ،بعد بذارمش اونطوری تاثیردارتره  اونموقع دیگه چه به کارمون میاد ؟  آسمان ِ آبی 
 ۳۰روزم خیلیه   
- 
ققنوس کپسولی هیچی نداد؟ 
 باید همونجا میگفتی نمیزنی که به جاش قرص و اینا میداد : /آسمان ِ آبی  شربت داد بهم  اخه واقعا  ب عقلشش شک کردم گلوم شدید ملتهب شده سر گیجه تب و لرززز و بالا اوردن اینا این برگشته مبگ تو از من سالم تری گفتم امپول ننویس سرم بنویس میگگ تو حالت وخیم نیست نمینویسم شربت داد بهم  اخه واقعا  ب عقلشش شک کردم گلوم شدید ملتهب شده سر گیجه تب و لرززز و بالا اوردن اینا این برگشته مبگ تو از من سالم تری گفتم امپول ننویس سرم بنویس میگگ تو حالت وخیم نیست نمینویسم
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ن اونا خوب بودن،مث درددل بودن 
 اگ مث قبلیاس بذارینمیگم برم باز تا ی ماه دیگ،بعد بذارمش اونطوری تاثیردارتره  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ن اونا خوب بودن،مث درددل بودن 
 اگ مث قبلیاس بذارینمیگم برم باز تا ی ماه دیگ،بعد بذارمش اونطوری تاثیردارتره  نع  اونو بذارین تا کنکور اونو بذارین تا کنکور 
 بیاین بریم اصن
 آسمان ِ آبی
 @zedtwo
 نظرتون  
- 
- 
آسمان ِ آبی 
 ۳۰روزم خیلیه   
- 
@M-an خانوم مدیر سلام عرض شد 
 سردرد دارین با مجازی ور نرید ...
 ی نیم ساعت برید ی جای تاریک و اروم ...
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ن اونا خوب بودن،مث درددل بودن 
 اگ مث قبلیاس بذارینمیگم برم باز تا ی ماه دیگ،بعد بذارمش اونطوری تاثیردارتره  نع  اونو بذارین تا کنکور اونو بذارین تا کنکور 
 بیاین بریم اصن
 آسمان ِ آبی
 @zedtwo
 نظرتون  abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ن اونا خوب بودن،مث درددل بودن 
 اگ مث قبلیاس بذارینمیگم برم باز تا ی ماه دیگ،بعد بذارمش اونطوری تاثیردارتره  نع  
 اوتو بذارین تا کنrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ن اونا خوب بودن،مث درددل بودن 
 بیاین بریم اصن
 آسمان ِ آبی
 @zedtwo
 نظرتون  بازم؟!     
- 
آسمان ِ آبی 
 ۳۰روزم خیلیه   
- 
abcc هیچ ادم عاقل و متمدن و باهوش و با شخصیتی طرفدار رئال مادرید نیست این یه اصله  
 @m__sadra__b مگه نه صدرا؟ @Syner 
 از اصول پایه روانشناسیه بدون استثنا همه جاجواب میده 
 البته در مورد استقلال یسری استثنائات خاص هستن 
- 
آسمان ِ آبی خنده من از گریه تلخ تر است 
 کلا بعد امپولم تا یه ساعت به ترک دیوارم میخندم 
 فک کنم بیشتر از دارو مواد تزریق میکنن 
- 
@Syner 
 از اصول پایه روانشناسیه بدون استثنا همه جاجواب میده 
 البته در مورد استقلال یسری استثنائات خاص هستن 

ردپا