هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc منو نمیشناسی  میشناسمت تو رو با اون کت و شلوارت  کت رو خوب اومدی،میمونه مردای ۲۰۰سال پیش   
- 
همه هم همو میشناسین که    
- 
- 
- 
- 
دیدم تعداد آنلاینا 96 تاست 
 یاد این افتادم ک اولین کنکورم 96 بود
 الان98 ایم
 تو این 2سال هیچ کار خاصی نکردم
 روزام هیچ فرقی باهم نداشته اونقد ک انگار این 2سال حتی 2ماه هم نبوده برام 
- 
دیدم تعداد آنلاینا 96 تاست 
 الان98 ایم
 روزام هیچ فرقی باهم نداشته اونقد ک انگار این 2سال حتی 2ماه هم نبوده برام @zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دیدم تعداد آنلاینا 96 تاست 
 الان98 ایم
 روزام هیچ فرقی باهم نداشته اونقد ک انگار این 2سال حتی 2ماه هم نبوده برام رفتم دیدم ۱۰۳تاس 
 ینی تا ۱۴۰۳ ...؟ 
- 
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc صد در صد منو نمیشناسی        توام ک گفتی چشات سبزه و...  
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دیدم تعداد آنلاینا 96 تاست 
 الان98 ایم
 روزام هیچ فرقی باهم نداشته اونقد ک انگار این 2سال حتی 2ماه هم نبوده برام رفتم دیدم ۱۰۳تاس 
 ینی تا ۱۴۰۳ ...؟ 
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حتی ب اینم شک دارم ک اولیش 96 بود :| چقدر تباه  هروقت خیلی داغون شدید ب من فک کنید ک اولیش ۹۴ بود   
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حتی ب اینم شک دارم ک اولیش 96 بود :| چقدر تباه  باورت میشه یادم نمیمومد؟:/ 
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc اره هر کی چشش سبز بود بگو این اسماس ...    نه دیگه بقیه صورتتم حدس زدم  
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: حتی ب اینم شک دارم ک اولیش 96 بود :| چقدر تباه  هروقت خیلی داغون شدید ب من فک کنید ک اولیش ۹۴ بود   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

منم میخام ببینم
 منم میخام ببینم
 من هیچکدومتونو ندیدممممممممممممممممممممممممم
 من هیچکدومتونو ندیدممممممممممممممممممممممممم