هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@shining-way یه نکته درمورد این لغات
سال 97 داخل کل لغاتی که اومده بود از لغات اخر کتابا بودش -
@Syner
یکه فقط ... -
@Syner نه یکه یه لحظه ذهنم کراش رف :|
-
یکه

-
@shining-way یه نکته درمورد این لغات
سال 97 داخل کل لغاتی که اومده بود از لغات اخر کتابا بودش -
با جیوه قاطی کردم
-
@Syner
الان در حدی چیزی بلدم که رو شیمی هم نمیتونم سرمایه گذاری خاصی بکنم
-
@Amir-Bernousi خب منم فقط همونا رو میخونم :|
لغت نامه دهخدا رو که نذاشتم جلوم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
لغت نامه دهخدا رو که نذاشتم جلوم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:خب لغات متن هم میاد معمولا که زیادترن
اون لغات کلا 15 16 صفحه هستن -
romisa
من اونو هدف معرفی نکردم،من میگم اگر دختر بودم،با جبر زندگی نمیکردم الان اونی میخوندم ک دوس داشتم و مثل شاه اونی انتخاب میگردم ک میخوام این ازادیش بیشتر می @ اسمون ابی ...
تا اینکه ک از الان فکر این باشم ب اونی ک قراره متعهد شم ب زندگیش گند نکشم ک این همه فشار بیاد هم ک اون راحت زندگی کنه .... -
لغت نامه دهخدا رو که نذاشتم جلوم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
-
romisa
من اونو هدف معرفی نکردم،من میگم اگر دختر بودم،با جبر زندگی نمیکردم الان اونی میخوندم ک دوس داشتم و مثل شاه اونی انتخاب میگردم ک میخوام این ازادیش بیشتر می @ اسمون ابی ...
تا اینکه ک از الان فکر این باشم ب اونی ک قراره متعهد شم ب زندگیش گند نکشم ک این همه فشار بیاد هم ک اون راحت زندگی کنه .... -
romisa
تا اینکه ک از الان فکر این باشم ب اونی ک قراره متعهد شم ب زندگیش گند نکشم ک این همه فشار بیاد هم ک اون راحت زندگی کنه ....revival
من به شخصه برنامه نویسی رو دنبال میکردم ... -
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
لغت نامه دهخدا رو که نذاشتم جلوم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:خب لغات متن هم میاد معمولا که زیادترن
اون لغات کلا 15 16 صفحه هستن -
@zedtwo ینی چجور صدایی؟
آسمان ِ آبی همون صدای شبکه پویا فقط یکم گوش خراش تر:(
-
من فک میکردم یه دختر هرچقدرم مستقل باشه باز کمشه
ینی چرا ازادی نداشته باشه مث یه پسر؟
ولی به نظرم از یه حدیش بیشتر شه چندش اور میشه.
همونطوری ک یه پسر اگ ارایش کنه بره بیرون قطعا حس خوبیو ب بقیه منتقل نمیکنه،یه دختر هم با ازادی خواهی بیش از حدش ظرافت و قشنگی روحشو از بین میبره
من ازینکه بگن دختر خرجیشو یکی دیگ بده و اینا بدم میومد.مفهومش بد نیستا،اصلا یه طور دیگه هم میشه بیانش کرد
مشکل ما اینه ک فک میکنیم دختر ضعیفه مث یه بچه 2ساله یکی باید مراقبش باشه،پسر هم قدرتمند و بی نیاز...
مثلا بدمون میاد بگیم این دونفر همو کامل میکنن...یه همچین چیزی:/ -
romisa
تا اینکه ک از الان فکر این باشم ب اونی ک قراره متعهد شم ب زندگیش گند نکشم ک این همه فشار بیاد هم ک اون راحت زندگی کنه ....revival شما مجبور نیستی از الان به زندگی مشترکت تو اینده فکر کنی
الان زندگی خودتو بساز خدا هرموقع صلاح بدونه نیمه گمشدتو میده
البته فکر کنم نیمه گمشده دهم :| -
romisa
تا اینکه ک از الان فکر این باشم ب اونی ک قراره متعهد شم ب زندگیش گند نکشم ک این همه فشار بیاد هم ک اون راحت زندگی کنه ....
ردپا

️
️