هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival میاید ینی چی  
 می آید یعنی سالها پشت کنکورم   شعر امام خمینیه اصلش اینه ک 
 سالها میاید حادثه ها میگذرد ،انتظار فرج از نیمه خرداد کشم(فوت ایشون اواسط خرداده) revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival میاید ینی چی  
 سالها میاید حادثه ها میگذرد ،انتظار فرج از نیمه خرداد کشم(فوت ایشون اواسط خرداده) اینو من گفتم :| 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival میاید ینی چی  
 سالها میاید حادثه ها میگذرد ،انتظار فرج از نیمه خرداد کشم(فوت ایشون اواسط خرداده) اینو من گفتم :| 
- 
@U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  عکس قبل از عملشو دیدی؟ 
 ینی خاااااااااااااک تو سرش کنن :|
- 
 ینی خاااااااااااااک تو سرش کنن :|
- 
لو رفتیم ینی  آسمان ِ آبی آسمان ِ آبی   abcc تا جاییکه میدونم نه تو چاقی نه من  
 پس بدان و اگاه باش که سرکاری ای بیش نیست 
- 
 ینی خاااااااااااااک تو سرش کنن :|abcc اینا مریضی روان پریشی دارن:/ 
- 
abcc تا جاییکه میدونم نه تو چاقی نه من  
 پس بدان و اگاه باش که سرکاری ای بیش نیست آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc تا جاییکه میدونم نه تو چاقی نه من  
 پس بدان و اگاه باش که سرکاری ای بیش نیست ن این منظور داشت :| 
 شایدم نداشت
 من ترسیدم :|
- 
abcc اینا مریضی روان پریشی دارن:/ آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc اینا مریضی روان پریشی دارن:/ عکسای قبلیشو دیدی؟:| 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 
 چندبار شدید ضربه خورده ک بیفته خون،ولی خداروشکر نشکست درنهایت.. چ مقاوم :| abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 
 چندبار شدید ضربه خورده ک بیفته خون،ولی خداروشکر نشکست درنهایت.. چ مقاوم :| خداروشکر ک بیکار تر از منم داری بهم نشون میدی   
 پستای دیروز میخونه 
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 
 چندبار شدید ضربه خورده ک بیفته خون،ولی خداروشکر نشکست درنهایت.. چ مقاوم :| خداروشکر ک بیکار تر از منم داری بهم نشون میدی   
 پستای دیروز میخونه revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 
 پستای دیروز میخونه اره اونموقع نخوندم :| 
 نکنه شما الان داری اورانیوم غنی میکنی :|
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc تا جاییکه میدونم نه تو چاقی نه من  
 پس بدان و اگاه باش که سرکاری ای بیش نیست ن این منظور داشت :| 
 شایدم نداشت
 من ترسیدم :|abcc نه بابا نترس  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc 
 الکی میکنه بازیشه بازیشه هرکی ی طور مشهور میکنه خودشو هرکی ی طور مشهور میکنه خودشو ینی فتوشاپه همش؟:/ 
 نمیشه کabcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc 
 الکی میکنه بازیشه بازیشه هرکی ی طور مشهور میکنه خودشو هرکی ی طور مشهور میکنه خودشو ینی فتوشاپه همش؟:/ 
 نمیشه کماسک،فتوشاپ،افکت یا هرچیز  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc اینا مریضی روان پریشی دارن:/ عکسای قبلیشو دیدی؟:| abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc اینا مریضی روان پریشی دارن:/ عکسای قبلیشو دیدی؟:| نه : / 
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc 
 نمیشه کماسک،فتوشاپ،افکت یا هرچیز  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc 
 نمیشه کماسک،فتوشاپ،افکت یا هرچیز  نه بابا خودشه احمق 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 
 نکنه شما الان داری اورانیوم غنی میکنی :|abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 
 نکنه شما الان داری اورانیوم غنی میکنی :|ببین وقتی ی بیکار ی پست میذاره بعد یکی دیگ میره یساعت اونو میخونه یعنی اون بیکارتره   
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 
 نکنه شما الان داری اورانیوم غنی میکنی :|ببین وقتی ی بیکار ی پست میذاره بعد یکی دیگ میره یساعت اونو میخونه یعنی اون بیکارتره   revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa 
 نکنه شما الان داری اورانیوم غنی میکنی :|ببین وقتی ی بیکار ی پست میذاره بعد یکی دیگ میره یساعت اونو میخونه یعنی اون بیکارتره      یه عده بیکار دور هم یه عده بیکار دور هم   

ردپا
ردپا

️
️ ️
️