هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
abcc اصن موقع انتخاب رشته یجوری میزنیم بیفتیم یجا ؟  
 نظرت؟آسمان ِ آبی موافقم  
 جدی جدیا !
- 
آسمان ِ آبی موافقم  
 جدی جدیا !abcc مگه من با توشوخی دارم  
- 
revival چرا پوکر ؟ : / 
- 
abcc مگه من با توشوخی دارم  آسمان ِ آبی احتمالش کمه :| 
 چون نه من میتونم طرفای تو رو بزنم.نه تو :|
 لعنت به فاصله هااااا اصن  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      حسودی نکنید :// 
 شمام با اهل بیت 4نفرتون یه جا رو بزنین :|abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      حسودی نکنید :// 
 شمام با اهل بیت 4نفرتون یه جا رو بزنین :|مادرم میگ هرجابری بات میایم خونوادگی  
 (شوهر خواهرمم میگ منم انتقالی میگرم همه باهم میریم ) )
- 
revival چرا پوکر ؟ : / 
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      حسودی نکنید :// 
 (شوهر خواهرمم میگ منم انتقالی میگرم همه باهم میریم ) )revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      حسودی نکنید :// 
 (شوهر خواهرمم میگ منم انتقالی میگرم همه باهم میریم ) )نه منظورم 4تا نیمه گمشدتون بود!   
 عه من فک کردم خواهرتون مجرده :|  
- 
آسمان ِ آبی احتمالش کمه :| 
 چون نه من میتونم طرفای تو رو بزنم.نه تو :|
 لعنت به فاصله هااااا اصن  abcc خب من میزنم  
 خونواده رم ورمیدارم میارم اصن 
- 
abcc خب من میزنم  
 خونواده رم ورمیدارم میارم اصن آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc خب من میزنم  
 خونواده رم ورمیدارم میارم اصن میدونم  
 تو واسم ثابت شده ای  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      حسودی نکنید :// 
 (شوهر خواهرمم میگ منم انتقالی میگرم همه باهم میریم ) )نه منظورم 4تا نیمه گمشدتون بود!   
 عه من فک کردم خواهرتون مجرده :|  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc خب من میزنم  
 تو واسم ثابت شده ای  abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc خب من میزنم  
 تو واسم ثابت شده ای  اثبات اثبات 

- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:      حسودی نکنید :// 
 (شوهر خواهرمم میگ منم انتقالی میگرم همه باهم میریم ) )revival دقیقا مامانم همینو میگه  
- 
revival دقیقا مامانم همینو میگه  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival دقیقا مامانم همینو میگه  من میخوام مستقل زندگی کنم    
 نمیذارن 
 ی روز فرار میکنم  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc خب من میزنم  
 تو واسم ثابت شده ای  abcc جدی اصلا نمیخوام اینورارو بزنم ... 
 شاید اصن طرف شمالو زدم امسال....
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc 
 همه پستا رو خوندید یعنی؟!خیلی بیکا    نه نیست  قبلا میگفتین خواهرم:/ یعنی چی؟!  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc 
 همه پستا رو خوندید یعنی؟!خیلی بیکا    نه نیست  نه.قبلا میگفتین خواهرم:/ abcc من فک میکردم تک بچه ان : / 
- 
abcc جدی اصلا نمیخوام اینورارو بزنم ... 
 شاید اصن طرف شمالو زدم امسال....آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc جدی اصلا نمیخوام اینورارو بزنم ... 
 شاید اصن طرف شمالو زدم امسال....اره دیگه خیلی خیانتکاری  
 برو دیگه سمت نیا اصننننن:/

ردپا
ردپا

️
️ ️
️