هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
شما چرا گیر دادین به عکس و پروفایلو اینا :| ؟ @Amir-Bernousi آقای برنوسی شما چندسال پشت کنکورین؟؟ هدفتون چیه؟ 
- 
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi آقای برنوسی شما چندسال پشت کنکورین؟؟ هدفتون چیه؟ به نام خدا 
 بنده پیر کنکور هستم
 3 ساله
- 
عاقا من ی سوال دارم زیست ایمنی؛هرچی فک کردم ب جواب نرسیدم... 
 توی مغز گره لنفی نداریم،یعنی هیچ پلاسموسیت مستقری نداریم،منافذ مویرگی هم نداریم ک دیاپدز رخ بده،پادتن عبور کنه و...
 پس چطور توی ms پادتن تو مغز یافت میشه ک نورگلیا رو میکشن revival لابد یه مسیری داره دیگه : / 
- 
@Amir-Bernousi 
 آسمان ِ آبی
 ممنون از هردو بزرگوار 
- 
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi آقای برنوسی شما چندسال پشت کنکورین؟؟ هدفتون چیه؟ به نام خدا 
 بنده پیر کنکور هستم
 3 ساله@Amir-Bernousi  . هدفتون چیه؟؟ . هدفتون چیه؟؟
 یه سوال شما که زیستت خوبه . مگه توکنکور درصدات چندبوده؟3سال
- 
@Amir-Bernousi 
 آسمان ِ آبی
 ممنون از هردو بزرگوار revival میدونم خیلی کمک کننده بود  
- 
@Amir-Bernousi 
 آسمان ِ آبی
 ممنون از هردو بزرگوار revival ولی جدی وقت کردی زیستشونو یه نگا بنداز، مطالبشون خیلی جالبه و قشنگ :| 
- 
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi  . هدفتون چیه؟؟ . هدفتون چیه؟؟
 یه سوال شما که زیستت خوبه . مگه توکنکور درصدات چندبوده؟3سالکنکور فقط درس نیست که 
 کنکور خیلی چیزا با خودش، مدیریت زندگی، زمان، تعادل عقل و احساس
 اگه درس بودش خیلیا راحت موفق میشدن
- 
- 
revival عالیی    
- 
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi  . هدفتون چیه؟؟ . هدفتون چیه؟؟
 یه سوال شما که زیستت خوبه . مگه توکنکور درصدات چندبوده؟3سالکنکور فقط درس نیست که 
 کنکور خیلی چیزا با خودش، مدیریت زندگی، زمان، تعادل عقل و احساس
 اگه درس بودش خیلیا راحت موفق میشدن@Amir-Bernousi خب مگه برا کنکورشما این ویژگی هارونداری؟؟. 
 میشه بگی لااقل رتبه ات چندرقمی شد؟؟ درسه سال؟ لطفا
- 
@Amir-Bernousi خب مگه برا کنکورشما این ویژگی هارونداری؟؟. 
 میشه بگی لااقل رتبه ات چندرقمی شد؟؟ درسه سال؟ لطفا@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi خب مگه برا کنکورشما این ویژگی هارونداری؟؟. 
 میشه بگی لااقل رتبه ات چندرقمی شد؟؟ درسه سال؟ لطفابهترینش 5 رقمی  
- 
چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ 
- 
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi خب مگه برا کنکورشما این ویژگی هارونداری؟؟. 
 میشه بگی لااقل رتبه ات چندرقمی شد؟؟ درسه سال؟ لطفابهترینش 5 رقمی  @Amir-Bernousi یعنی ممکن بوده 6رقمی هم شده باشی. ؟؟. پارسال چندرقنی شدی؟؟97 
- 
@Amir-Bernousi خب مگه برا کنکورشما این ویژگی هارونداری؟؟. 
 میشه بگی لااقل رتبه ات چندرقمی شد؟؟ درسه سال؟ لطفا@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi خب مگه برا کنکورشما این ویژگی هارونداری؟؟. 
 میشه بگی لااقل رتبه ات چندرقمی شد؟؟ درسه سال؟ لطفاخودت از چند شدی 
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خوب شد؟!    
 abcc  خدااااا        
- 
چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ حس میکنم میخوان اذیتتون کنن :| 
- 
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi یعنی ممکن بوده 6رقمی هم شده باشی. ؟؟. پارسال چندرقنی شدی؟؟97 راسش 3 سالی که کنکور دادم 5 رقمی بود :| 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️