هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ حس میکنم میخوان اذیتتون کنن :| کیو ؟ مخاطب شمایین دیگه :| از شما داشتن سوال میکردن  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ حس میکنم میخوان اذیتتون کنن :| کیو ؟ مخاطب شمایین دیگه :| از شما داشتن سوال میکردن  نه این دونفرو میگم :| @abcc@ 
 revival
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ حس میکنم میخوان اذیتتون کنن :| @Amir-Bernousi نه . میخوام ببینم شما خیلی به نظرم زیستت عالیه ورشته تجربی هستی گفتم دیگه حله براقبول شدن دررشته های تاپ. قصددخالت ندشتم. آسمان ِ آبی abcc من امسال دومین باری که کنکورمیدم 
 پارسال هم پرستاری ومانایی و... اوردم ودانشکاه های دولتی وروزانه وشبانه هم اوردم. ولی هدفم چون مزشکی بودنرفتم  
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ حس میکنم میخوان اذیتتون کنن :| کیو ؟ مخاطب شمایین دیگه :| از شما داشتن سوال میکردن  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ حس میکنم میخوان اذیتتون کنن :| کیو ؟ مخاطب شمایین دیگه :| از شما داشتن سوال میکردن  منظورش اینه من و حروف الفبا داریم سرکارتون میذاریم مثلا  
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival بله : / 
 اون پروف دخترونه چیه اخه بره ابتکار به خرج بده خودش دانلود کنه،مال منو برداشته عه      revival اصن همین خوبه : / 
- 
@Amir-Bernousi نه . میخوام ببینم شما خیلی به نظرم زیستت عالیه ورشته تجربی هستی گفتم دیگه حله براقبول شدن دررشته های تاپ. قصددخالت ندشتم. آسمان ِ آبی abcc من امسال دومین باری که کنکورمیدم 
 پارسال هم پرستاری ومانایی و... اوردم ودانشکاه های دولتی وروزانه وشبانه هم اوردم. ولی هدفم چون مزشکی بودنرفتم  @Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi نه . میخوام ببینم شما خیلی به نظرم زیستت عالیه ورشته تجربی هستی گفتم دیگه حله براقبول شدن دررشته های تاپ. قصددخالت ندشتم. آسمان ِ آبی abcc من امسال دومین باری که کنکورمیدم 
 پارسال هم پرستاری ومانایی و... اوردم ودانشکاه های دولتی وروزانه وشبانه هم اوردم. ولی هدفم چون مزشکی بودنرفتم  مامایییییییییییییی؟ 
- 
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi یعنی ممکن بوده 6رقمی هم شده باشی. ؟؟. پارسال چندرقنی شدی؟؟97 راسش 3 سالی که کنکور دادم 5 رقمی بود :| @Amir-Bernousi اشکال نداره. فداسرتون. جبران میکنید. ولی واقعا شما این حورفکرس کردی من قصددخالت دارم واذیتکردنتون؟؟. راستش بگین. 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چه فرقی میکنه واسه شما بدونین رتبشون چند رقمی شد:/ حس میکنم میخوان اذیتتون کنن :| کیو ؟ مخاطب شمایین دیگه :| از شما داشتن سوال میکردن  نه این دونفرو میگم :| @abcc@ 
 revival@Amir-Bernousi اخه ریپ زدین به اون جمله ای که گفتم چه فرقی میکنه...: / 
 اره اره 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پسرا مامایی میارن مگه؟ 
   نه ما،بابایی میاریم  به نظرم باید افتتاحش کنیم رشتشو :| 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پسرا مامایی میارن مگه؟ 
   نه ما،بابایی میاریم  خب همون اره :| 
 بعد این مگه نگفت من پسرم :|
- 
- 
@Amir-Bernousi اشکال نداره. فداسرتون. جبران میکنید. ولی واقعا شما این حورفکرس کردی من قصددخالت دارم واذیتکردنتون؟؟. راستش بگین. @Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi اشکال نداره. فداسرتون. جبران میکنید. ولی واقعا شما این حورفکرس کردی من قصددخالت دارم واذیتکردنتون؟؟. راستش بگین. بیخیال داداش 
- 
 بعد این مگه نگفت من پسرم :|abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پسرا مامایی میارن مگه؟ 
 بعد این مگه نگفت من پسرم :|من فک کردم اونو امیرمحمد نوشت مسخرع کرده   
 (هر متن طولانی ب روش ریدینگ خارجه فقط جمله وسطتشو میخونم  ) )
- 
@Mahed بعضی از سوالا رو نباید بپرسی چون دونستن یا ندونستنش فرقی به حالت نمی کنه و گاهی با فضولی همراهه الان من ازت بپرسم رتبتو بگو ایا میگی و اینکه شاید بگی به تو چه رتبم به چه دردت میخوره و..... @شرلوک نه من این جورقصدی ندارم. وازآقای برنوسی پرسیدم نه کسی دیگه   . وهم چنین آرا اگه میخی میگم رتبه ام چندشده؟؟ . وهم چنین آرا اگه میخی میگم رتبه ام چندشده؟؟
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival بله : / 
 اون پروف دخترونه چیه اخه بره ابتکار به خرج بده خودش دانلود کنه،مال منو برداشته عه      revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival بله : / 
 اون پروف دخترونه چیه اخه بره ابتکار به خرج بده خودش دانلود کنه،مال منو برداشته عه        
 اینو یادم رف جواب بدم :|
- 
الان یه سوال :| 
 وضعیت همه مث منه :| یا وضعیت من مث همس :| ؟
- 
خدایا العفو العفو العفو    
- 
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi اشکال نداره. فداسرتون. جبران میکنید. ولی واقعا شما این حورفکرس کردی من قصددخالت دارم واذیتکردنتون؟؟. راستش بگین. بیخیال داداش @Amir-Bernousi باشه. ببخشید . ناراحت شدی؟     . واقعا عذرمیخوام. دیگه ازت نمیپرسم. جدی. میگم . واقعا عذرمیخوام. دیگه ازت نمیپرسم. جدی. میگم  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️