هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
پاشین برین همتون تا با همین اره برقیم نیومدم    
- 
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival نه فک کنم تو 
 ا....
 رو گفتی :|
 من
 ا......
 رو میگم :|افسردگی 
 اضطراب
 التهاب
 اختلال
 انعقاد
 اوتیسم
 ایدز
 هزارتا هست اسمشو بگید 
- 
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival نه فک کنم تو 
 ا....
 رو گفتی :|
 من
 ا......
 رو میگم :|افسردگی 
 اضطراب
 التهاب
 اختلال
 انعقاد
 اوتیسم
 ایدز
 هزارتا هست اسمشو بگید 
- 
pesarak وقتی رو صندلی نشستم ینی پا سیستمم دیگه :| 
 دلیلشو میدونم
 ولی نمیدونم چرا درست نمیشه :|
 مخابرات گفت به زودی :| @shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: pesarak وقتی رو صندلی نشستم ینی پا سیستمم دیگه :| 
 دلیلشو میدونم
 مخابرات گفت به زودی :| وای از دست این اینترنت مخابرات  
 من که با گوشی ایرانسل فیلمارو دان میکنم راحت سرعت ۴-۵ مگ ... بهتره
- 
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival ایدز چه ربطی ب کنکور داره    
 اوتیسم   
 گزینه یک مد نظرمه   کنکوری ک معتاد بشه    الان مثلا منظورت افسردگی بود یساعت نقطه گذاشتی سانسور کردی   
- 
revival آخه شما نقطه گزاشتی فک کردم مده :| 
 گفتم منم بزارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :|
- 
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: pesarak وقتی رو صندلی نشستم ینی پا سیستمم دیگه :| 
 دلیلشو میدونم
 مخابرات گفت به زودی :| وای از دست این اینترنت مخابرات  
 من که با گوشی ایرانسل فیلمارو دان میکنم راحت سرعت ۴-۵ مگ ... بهتره
- 
pesarak حاجی اگه دوازدهم بودن که الان باید مدرسه بودن  
- 
پاشین برین همتون تا با همین اره برقیم نیومدم    آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پاشین برین همتون تا با همین اره برقیم نیومدم    وای انگار یگانه اومده با ارقه برقی دستو پامو از بدنم جدا کرده :| 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پاشین برین همتون تا با همین اره برقیم نیومدم    وای انگار یگانه اومده با ارقه برقی دستو پامو از بدنم جدا کرده :| 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پاشین برین همتون تا با همین اره برقیم نیومدم    وای انگار یگانه اومده با ارقه برقی دستو پامو از بدنم جدا کرده :| abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: پاشین برین همتون تا با همین اره برقیم نیومدم    وای انگار یگانه اومده با ارقه برقی دستو پامو از بدنم جدا کرده :| بنظرم بازم زنگ بزنید واسه نوبت   
- 
pesarak حاجی اگه دوازدهم بودن که الان باید مدرسه بودن  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: pesarak حاجی اگه دوازدهم بودن که الان باید مدرسه بودن  خو من الان مثال نقضم .... هم دوازدهمم هم بعد از ظهری  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️