هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival  ولی ازین پیر زن چیزاستا ولی ازین پیر زن چیزاستااینجا رو با هر خراب شده ای اشتباه نگیر!!! آسمان ِ آبی  لطفا بعدشو بخون من توهین نکردم لطفا بعدشو بخون من توهین نکردم
- 
   پوف زود قضاوت نکنیم پوف زود قضاوت نکنیم
- 
 من منظورم پیر زن مدرن بود فکر بد کردین من مقصر نیستم یاعلی من منظورم پیر زن مدرن بود فکر بد کردین من مقصر نیستم یاعلی
- 
abcc من فقط سه چهار سال اخیرومیزنم ... 
 اونم هفته اخرآسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc من فقط سه چهار سال اخیرومیزنم ... 
 اونم هفته اخرجدی؟ revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc هر وقت خدا بخواد  اگ نخواست چی  تو کار خدا دخالت نکن      
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خدایا هیچکس رو ب مصیبت من گرفتاز نکن ک با دهه هشتادیا یساعت چرت و پرت بگه   و من هر روز به این مصیبت دچارم :| ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی عربی درسی از اول سال نخوندم هیچی انباشته دارم کلا تو مگه ترازت هفت هزار نبود  
- 
ققنوس وای ببین ینی وقتی یه چیزی میخواد اوونقدر مغزتو میخوره تا بگیره ازت : / فقط وقتایی که مدرسس من یه ذره ارامش دارم  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس وای ببین ینی وقتی یه چیزی میخواد اوونقدر مغزتو میخوره تا بگیره ازت : / حرف زیاد میزنن ... زیادااااااااااااا :| 
 نیم ساعته داره راجع ب رنگ پیراهن با من حرف میزنه 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس وای ببین ینی وقتی یه چیزی میخواد اوونقدر مغزتو میخوره تا بگیره ازت : / حرف زیاد میزنن ... زیادااااااااااااا :| 
 نیم ساعته داره راجع ب رنگ پیراهن با من حرف میزنه 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس وای ببین ینی وقتی یه چیزی میخواد اوونقدر مغزتو میخوره تا بگیره ازت : / حرف زیاد میزنن ... زیادااااااااااااا :| 
 نیم ساعته داره راجع ب رنگ پیراهن با من حرف میزنه abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس وای ببین ینی وقتی یه چیزی میخواد اوونقدر مغزتو میخوره تا بگیره ازت : / حرف زیاد میزنن ... زیادااااااااااااا :| 
 نیم ساعته داره راجع ب رنگ پیراهن با من حرف میزنه تعجبه از ی پسر  
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس وای ببین ینی وقتی یه چیزی میخواد اوونقدر مغزتو میخوره تا بگیره ازت : / حرف زیاد میزنن ... زیادااااااااااااا :| 
 نیم ساعته داره راجع ب رنگ پیراهن با من حرف میزنه تعجبه از ی پسر  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس وای ببین ینی وقتی یه چیزی میخواد اوونقدر مغزتو میخوره تا بگیره ازت : / حرف زیاد میزنن ... زیادااااااااااااا :| 
 نیم ساعته داره راجع ب رنگ پیراهن با من حرف میزنه تعجبه از ی پسر  چرا :| 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس وای ببین ینی وقتی یه چیزی میخواد اوونقدر مغزتو میخوره تا بگیره ازت : / حرف زیاد میزنن ... زیادااااااااااااا :| 
 نیم ساعته داره راجع ب رنگ پیراهن با من حرف میزنه تعجبه از ی پسر  چرا :| 
- 
abcc 
 اینکه اهمیت داشته باشه 
 من خودم یادم نی اخرین بار کی رفتم بازار،هروقت پدرم رفته چیزی بخره گفتم ی سایز کوچیکتر واسه منم بگیر 
- 
abcc 
 اینکه اهمیت داشته باشه 
 من خودم یادم نی اخرین بار کی رفتم بازار،هروقت پدرم رفته چیزی بخره گفتم ی سایز کوچیکتر واسه منم بگیر revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc 
 اینکه اهمیت داشته باشه 
 من خودم یادم نی اخرین بار کی رفتم بازار،هروقت پدرم رفته چیزی بخره گفتم ی سایز کوچیکتر واسه منم بگیر این طوریه ک وقتی باید واسش اهمیت داشته باشه،نداره...و برعکس :| 
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

میخام بمیرم
  میخام بمیرم

واقعا تعجب کردم  ولی داداش خودمم اینطوره  معمولا مامانم براش لباس میخره  کاری ب مدل ایناش نداره و دیده شده ی لباس تا پاره نشه دورش نمیندازه
 واقعا تعجب کردم  ولی داداش خودمم اینطوره  معمولا مامانم براش لباس میخره  کاری ب مدل ایناش نداره و دیده شده ی لباس تا پاره نشه دورش نمیندازه