هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival تا حالا یه سوسک محکم نخورده تو صورتتون که فلسفله و مقابله با ترس یادتون بره
فقط اره برقی
-
آسمان ِ آبی
لایک کردن از ک اموختیدقیقا یکی رو لایک میکنم یکی رو لایک میکنه
لایکِ مشروطrevival نه من میذارم یهو از پایین به بالا باهم لایک میکنم
-
revival تا حالا یه سوسک محکم نخورده تو صورتتون که فلسفله و مقابله با ترس یادتون بره
نه ولی دیدم یکی حرف میزد پشه رفت تو دهنش از این سبزا هول شد نره پایین نمیدونم چطور شد جویده شد
میشه دخترعمه ام -
نه ولی دیدم یکی حرف میزد پشه رفت تو دهنش از این سبزا هول شد نره پایین نمیدونم چطور شد جویده شد
میشه دخترعمه ام -
یبارم رفتیم بیرون سم پاشی کرده بودن (حشرات شته و ملخ و...) بعد غذا خلال دندان اوردن،اونی ک کنار من بود جو گرفتش گقت اینا سلول بازیا ی چوب مانند روی حصیر بود گرفت لای دندوناش خوب پاک کرد،من هی میخندیدم،وقتی خودش فهمید پای ملخ بوده
تا یساعت دهنش میشست دیگ هم هیچی نخورد
-
یکی از بچه های فامیل یکی دوسالش که بود هزارپای مرده گوشه ی خونه افتاده بود ورمیداره میذارش دهنش
یعنی قشنگ برده تو دهنش هاا
بعدش باباش سر میرسه میبینه یه چی تو دهن بچست
-
یبارم رفتیم بیرون سم پاشی کرده بودن (حشرات شته و ملخ و...) بعد غذا خلال دندان اوردن،اونی ک کنار من بود جو گرفتش گقت اینا سلول بازیا ی چوب مانند روی حصیر بود گرفت لای دندوناش خوب پاک کرد،من هی میخندیدم،وقتی خودش فهمید پای ملخ بوده
تا یساعت دهنش میشست دیگ هم هیچی نخورد
-
یکی از بچه های فامیل یکی دوسالش که بود هزارپای مرده گوشه ی خونه افتاده بود ورمیداره میذارش دهنش
آسمان ِ آبی
اینو قبلا یبار دیگم گفتم یکی بود پدرش میگفت وقتی بچه بوذ همیشه میرفت این سوسک قرمزا رو پیدا میکرد با موچین پاهاشون رو میکند -
آسمان ِ آبی پسرعموی منم دستو پا و دل و روده حشره ریزارو:/ درمیاورد میذاشت تو دهن :|
ولی این بچه نیس:/ ی سالی بزرگتر از مائه :| -
خداروشکر من زیاد از این تجربیات نداشنم فقط مادزم میگ تو خوشت جیرجیرک
میوند،میرفتی میگرفتیشون
revival اصلا تا حالا جیرجیرکو از نزدیک ندیدم : /
فقط صداشو -
revival اصلا تا حالا جیرجیرکو از نزدیک ندیدم : /
فقط صداشوآسمان ِ آبی منم
-
صد رحمت به سوسک -
abcc نه بابا این چندش تره