هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این یه مریضیه من مطمئنم :| 
  نه کمی زیادی زده  
 البته چه انتظاری هست کسی ک تتلو رو دنبال کنه بیشتر از این ازش توقع نی   چی؟ 
 من خودمو میگم استاد  باشه،حتما مریضید  خوبه؟! خوبه؟!   اره وقتی رو اشتباه اصرار میکنم حتما مریضم دیگه :|   درصد ایلقارت زیاد شده مال اینه   
- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: این یه مریضیه من مطمئنم :| 
  نه کمی زیادی زده  
 البته چه انتظاری هست کسی ک تتلو رو دنبال کنه بیشتر از این ازش توقع نی   چی؟ 
 من خودمو میگم استاد  باشه،حتما مریضید  خوبه؟! خوبه؟!   اره وقتی رو اشتباه اصرار میکنم حتما مریضم دیگه :|   درصد ایلقارت زیاد شده مال اینه   
- 
@Syner 
 شما 20 واحد پول ایلی باید برا من بفرستیا  
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: لطفا وقتی اسم یه واحد رو نمیدونین هی استفاده نکنین 
 #ایل:|   
- 
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خدایی کسی لطیفه های منو میخونه؟؟؟؟ دلم واسه لطیفه هات 0.034 ایل شده 
- 
@Syner 
 شما 20 واحد پول ایلی باید برا من بفرستیا  
- 
@Syner 
 همونی که باید 20 ایل براش کارت به کارت کنی 
- 
@Syner 
 همونی که باید 20 ایل براش کارت به کارت کنی 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    abcc 
 @Syner

- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    abcc 
 @Syner

- 
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    abcc 
 @Syner
  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    revival 
 @Syner
  :| 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: درهرصورت بنظرم در اولین فرصت هردو خودتون رو به ی پزشک نشون بدید   هردو کیان    revival 
 @Syner
  :| 
- 
- 
 @Syner

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

:face_savouring_delicious_food:
 :face_savouring_delicious_food: