هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه فرویدم فکر نکنم زیاد یواش عمل کنه

بعد استادش کیه؟(روحانی چیزی؟)نظرات مخالفو کامل میخونید؟@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه فرویدم فکر نکنم زیاد یواش عمل کنه

بعد استادش کیه؟(روحانی چیزی؟)نظرات مخالفو کامل میخونید؟فروید کلا دیدگاه خوشبینانه نداره نسبت به چیزی چه برسه به دین

برای همینه ک عالیجناب بزرگ روانشناسیه و من خیلی عاشقشم 

نه استادش یه خانومه ما روانشناسی دینو بررسی میکنیم و هر چیزی ک علمی باشه قبول میکنیم و نباشه خب عقل سلیم ردش میکنه
ولی خب نظرات مخالف جواب داده میشه و بررسی میشه -
بچه ها من برای قرابت معناییی چی کنم فیلم ببینم کتاب بخونم ، اصلا چ فیلمی ببینم ؟؟؟**
-
بچه ها من برای قرابت معناییی چی کنم فیلم ببینم کتاب بخونم ، اصلا چ فیلمی ببینم ؟؟؟**
mohadesehhh من خودم کتاب هامون سبطی سفارش دادم برام بیارن
اما شنیدم ک باید سعی کنید هرشب تست بزنید تا باانواع شعر اشنا بشید -
mohadesehhh من خودم کتاب هامون سبطی سفارش دادم برام بیارن
اما شنیدم ک باید سعی کنید هرشب تست بزنید تا باانواع شعر اشنا بشیدفیلمایی ک دیدی خوب بودن ؟چقد طول کشید تموم کنی؟
-
فیلمایی ک دیدی خوب بودن ؟چقد طول کشید تموم کنی؟
mohadesehhh قرابت من خودم میخونم تستاش راحتن هر روز 5 تا از قرابت تست بزن تا راه بیفتی
-
mohadesehhh قرابت من خودم میخونم تستاش راحتن هر روز 5 تا از قرابت تست بزن تا راه بیفتی
زبان فارسی چی اونم خودت خوندی؟؟
-
mohadesehhh من:-
چ فیلم هایی؟ -
mohadesehhh واسه قرابت فیلم نبین روزی حداقل سی تا تست قرابت با نشرالگو یا هر کتابی ولی نشرالگو بهتره برو جلو زبان فارسی هم از الان ریسکه حذفش کن
-
mohadesehhh ن کتاب هامون سبطی رو خریدم
-
mohadesehhh از عربی استاد ناصح زاده الا استفاده میکنم
واقعا خوبه
اما تازه شروع کردم برای کنکور سال بعد
زبان فارسی وارایه از کتاب های هامون سبطی نشر دریافت استفاده میکنم خوب هسن اماایشون دبیر الا هم هستن -
mohadesehhh واسه قرابت فیلم نبین روزی حداقل سی تا تست قرابت با نشرالگو یا هر کتابی ولی نشرالگو بهتره برو جلو زبان فارسی هم از الان ریسکه حذفش کن
@گذران ن فک میکنی اگه وقت داشته باشه میتونه زبان فارسی فقط ی سؤالش همیشه خیلی سخت میاد
ارزشش رو داره ب نظرم -
میخوام مبحاحث مهمشو بخونم چیارو بخونم؟؟
-
mohadesehhh برای تایم فیلم ها برید قسمت فیلم تعداد جلسات هسن باتایم هرجلسه
بستگی ب خودتون داره
من عربی با توجه ب زمانم فقط هرروز ی جلسه میبینم
اتمام فیلم ها با توجه ب زمان هس وتعداد جلساتی ک در روز میبینی
ردپا

️
️