تاریخ ادبیات. ادبیات2
-
سلام. ببخشیدآلایی ها. اثر (دیوان اشعار)ازکیه؟ ممنون. دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء sonic @Amir-Bernousi اکالیپتوس فااطمه @MM-zahed dlrm
-
سلام بچه ها برای خوندن زبان فارسی الان فیلم نگاه کنم ؟؟؟

-
سلام بچه ها برای خوندن زبان فارسی الان فیلم نگاه کنم ؟؟؟

mohadesehhh من که هنوزنخوندم. ولی اگه میخوان بخونم ازکتابای نشرالگوکمک میگیرم. ومباحث ساده اشومیخونم
-
mohadesehhh من که هنوزنخوندم. ولی اگه میخوان بخونم ازکتابای نشرالگوکمک میگیرم. ومباحث ساده اشومیخونم
فیلم نمیبینی؟؟
-
فیلم نمیبینی؟؟
mohadesehhh نه
-
mohadesehhh نه
همه مباحث میخونی؟
-
فیلم نمیبینی؟؟
mohadesehhh زبان فارسی بایدسوال ازش زیادحل کنید
-
همه مباحث میخونی؟
mohadesehhh معلوم نیست . نمیدونم . اگه مبخوام بخونم ویرایش وساختمان واژه وبدل میخونم
-
فیلم نمیبینی؟؟
mohadesehhh واسه ادبیات کتاب گاج موضوعی تهیه کنید. جامع هست. وتست هم اقرابت وآرایه و.... هستش داخلش.
موفق باشید.
خدانگهدار -
mohadesehhh واسه ادبیات کتاب گاج موضوعی تهیه کنید. جامع هست. وتست هم اقرابت وآرایه و.... هستش داخلش.
موفق باشید.
خدانگهدار@Mahed دارم
ولی نخوندمش
-
ادبیات از سیرتاپیاز میخونم تستم از همون جا میزنم
-
@Mahed دارم
ولی نخوندمش
mohadesehhh به نظرم ازروی سیرتاپیازبخونید وبراتست ازگاج موضوعی کمگم بگیرین. چون خوبه
-
mohadesehhh به نظرم ازروی سیرتاپیازبخونید وبراتست ازگاج موضوعی کمگم بگیرین. چون خوبه
@Mahed اوکی ممنوننن
-
سلام. ببخشیدآلایی ها. اثر (دیوان اشعار)ازکیه؟ ممنون. دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء sonic @Amir-Bernousi اکالیپتوس فااطمه @MM-zahed dlrm
-
@Mahed هر کدومو بگید فکر کنم یه دیوان اشعار داره تقریبا
ولی ادیب پیشاوری هم دیوان اشعار دارهsimsim شما پشت کنکوری؟؟
-
عزیزان تقریبا همه دیوان اشعار دارند من تا الآن سوالی از تاریخ ادبیات کنکور ندیدم که دیوان اشعار مورد بحث باشه.
-
-