هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@MaryaM-_-Sh نه خیلی فراره و نیاز به تسلط داره واسه زدن سوالاش تو این تایم میتونه زبان فارسی رو حذف کنه و تایمشو بده بقیه ادبیات که زدنی تره
این نظر و تجربه منه پارسال 40 روز مونده چند مبحث زبان فارسی رم خوندم اما درصدشو نگرفتم اما بقیه ادبیات اینجور نبود -
@MaryaM-_-Sh نه خیلی فراره و نیاز به تسلط داره واسه زدن سوالاش تو این تایم میتونه زبان فارسی رو حذف کنه و تایمشو بده بقیه ادبیات که زدنی تره
این نظر و تجربه منه پارسال 40 روز مونده چند مبحث زبان فارسی رم خوندم اما درصدشو نگرفتم اما بقیه ادبیات اینجور نبود@گذران شاید
اما من یکی از دوستام از عید شروع کرد ب زبان فارسی خوندن
فقط از دوجلسه با یکی از دبیر ها رفت کلاس
چهار تست از پنج تست کنکور زد -
Doyle به نظرم قرابت با نشر الگو از الان هر روز تست بزنه فیلم ارایه هامون سبطی 12 تاست حجمشم کمه اونم ببینه و با گاجم درس به درس تست بزنه راحت میتونه 60 الی 76 درصد ادبیات و کسب کنه
@گذران فیلمای هامون سبطی ارزش وقت گذاشتن روشو داره تا نگاه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
-
Doyle به نظرم قرابت با نشر الگو از الان هر روز تست بزنه فیلم ارایه هامون سبطی 12 تاست حجمشم کمه اونم ببینه و با گاجم درس به درس تست بزنه راحت میتونه 60 الی 76 درصد ادبیات و کسب کنه
-
mohadesehhh اره فیلم هاشون خوبه من ی جلسه نگاه کردم
-
mohadesehhh ارایشو من دیدم خوبه هم حجمش کمه همم مفهومو میگیری بعدش تست کار کن
-
بستگی به طرفم داره ها این واسه کسیه که ادبیات مباحث دیگش در حد متوسط یا ضعیفه و گرنه یکی بقیشو فوله یدونه زبان فارسی نخونده خب واسه اون ریسک نیس:/
@گذران موافقم:-\
-
mohadesehhh اره فیلم هاشون خوبه من ی جلسه نگاه کردم
@MaryaM-_-Sh باشه .
فقط من با یه گوشی دیگه میام الا فیلمای اقای سبطی بالا نمیاره -
mohadesehhh ارایشو من دیدم خوبه هم حجمش کمه همم مفهومو میگیری بعدش تست کار کن
@گذران بنظرت کتابش رو بخونم کافیه؟
زمان زیاد دارم
هم ارایه هم زبان فارسی
یا فیلم هاشون نگاه کنم -
@MaryaM-_-Sh باشه .
فقط من با یه گوشی دیگه میام الا فیلمای اقای سبطی بالا نمیارهmohadesehhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@MaryaM-_-Sh باشه .
فقط من با یه گوشی دیگه میام الا فیلمای اقای سبطی بالا نمیاره -
@MaryaM-_-Sh باشه .
فقط من با یه گوشی دیگه میام الا فیلمای اقای سبطی بالا نمیارهmohadesehhh واسه من ک میاره بقیه تگ کردم اگه تونستن کمکتون کنن من خودم زیاد سر درنمیارم از مسائل فنی
-
@MaryaM-_-Sh باشه .
فقط من با یه گوشی دیگه میام الا فیلمای اقای سبطی بالا نمیارهmohadesehhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@MaryaM-_-Sh باشه .
فقط من با یه گوشی دیگه میام الا فیلمای اقای سبطی بالا نمیارهفقط فیلمای ایشونو بالا نمیاره؟
-
@گذران بنظرت کتابش رو بخونم کافیه؟
زمان زیاد دارم
هم ارایه هم زبان فارسی
یا فیلم هاشون نگاه کنم -
mohadesehhh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@MaryaM-_-Sh باشه .
فقط من با یه گوشی دیگه میام الا فیلمای اقای سبطی بالا نمیارهفقط فیلمای ایشونو بالا نمیاره؟
Doyle اره
-
@MaryaM-_-Sh فیلمم خوبه تسلطط رو بیشتر میکنه و بهتر میفهمی اگه زمان داری که محکم کاری بهتره و اینکه بدون زمان خیلی زود سپری میشه نگو زمان زیاد دارم واسه همشم فیلم لازم نیس اما دیدنش ضرر نداره
@گذران من فیلمای هامون سبطی از امروز اه میکنم فقط خیلی کم نیس؟
-
Doyle اره
mohadesehhh الان اینو برات باز نمیکنه؟
https://sanatisharif.ir/c/6921
دانلود کن خب انلاین نبین -
Doyle اره
mohadesehhh برا من که باز میکنه شاید نتت ضعیفه
-
@گذران من فیلمای هامون سبطی از امروز اه میکنم فقط خیلی کم نیس؟
mohadesehhh خب ارایش 12 تاست زبان فارسیش زیاده/:
به نظرم اگه با هامون سبطی ارتباط برقرار نمیکنی از فیلمای راوش هم ببین با هر کدوم راحت بودی با اون پیش برو
ردپا

️
️