هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس من برم با فیکا تنهات میذارم رفیق:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
shahrzad80 تو خودت بگو کی هستی تو خودتم فیکی
ققنوس
یازدهم تجربی شهرزاد

-
دلم میخواد برم سال ۸۵ کنکور بدم برگردم
شک ندارم پزشکی تهران میخوندم الان
سلاممم دوستان
-
@fatemeh_banoo سلام ب روی ماهت خوب اون سوالا تو اون سال برا خودشون ابهتی داشتن کم کم هی نکاتش تو کلاسا و کتابای مختلف گفته شد تا اینکه اینطوری معمولی و ساده شده نکات

oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo سلام ب روی ماهت خوب اون سوالا تو اون سال برا خودشون ابهتی داشتن کم کم هی نکاتش تو کلاسا و کتابای مختلف گفته شد تا اینکه اینطوری معمولی و ساده شده نکات

اون که صد درصد ... فکر میکنم که ده سال دیگه بچه های اون موقع میگن اگر جای ما بودن حتما بهترین رشته میخوندن

-
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

اون که صد درصد ... فکر میکنم که ده سال دیگه بچه های اون موقع میگن اگر جای ما بودن حتما بهترین رشته میخوندن

-
دوستان ب نظرتون من سوالای کنکور داخل وخارج از کشور رو از چ سالی بخونم؟ده سال اخیر یا بیست سال اخیر
-
دوستان ب نظرتون من سوالای کنکور داخل وخارج از کشور رو از چ سالی بخونم؟ده سال اخیر یا بیست سال اخیر
ردپا

️
️