هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
MOHAMMAD80 گاهی سردرد انقد دبه باید خورد
ققنوس چشم هارا باید..
-
MOHAMMAD80 ی صفه نوشتی...
@ASMA-MORADI
ی صفحه نه ولی 4خط نوشتم
-
هعی
-
ققنوس چشم هارا باید..
MOHAMMAD80 باشه شست
-
@ASMA-MORADI
ی صفحه نه ولی 4خط نوشتم
MOHAMMAD80 خب میرفستادی دلاورررر....
بهرحال ممنون ممد جان..... -
MOHAMMAD80 خب میرفستادی دلاورررر....
بهرحال ممنون ممد جان..... -
اکالیپتوس
خوشبختم واقعا اگه نمیگفتی تشخیصش سخت بود
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
ینی نباید جواب میدادم استفهام انکاری بود؟
-
MOHAMMAD80 ی صفه نوشتی...
@ASMA-MORADI
ببین من نمیدونم تا الان چقد درس خوندی چرا نخوندی چرا میخوای بخونی اما بالاخره یه هدفی داری دیگه یا تلاش کردی یا تلاش نکردی
اصولا بدون هدف که نمیشه زندگی کرد مگه اینکه بزنی زیر همه چی ولی اگه هدف داری باید به ترست غلبه کنی باید قدم اولو برداری هرچند که دیره
بالاخره ی کسایی برات زحمت کشیدن خودت دوازده سال درس خوندی غذا خوردی رشد کردی تا به اینجا رسیدی :| بالاخره باید یجا نتیجشو ببینی دیگه
این دوماه که تقریبا طلایی ترین تایم تا کنکوره میشه یچیزایی رو تغییر داد
البته باید بخوای تا تغییر پیدا کنه(خدا هم میگه که سرنوشت قومی رو تغییر نمیده مگه اینکه خودشون بخوان)
اگه هدف داری و دلت میخواد برا رضایت اون بالایی شروع کن
سعی کن خودت برنامه ریزی کنی چون خودت میدونی چقد خودنی چقد میتونی بخونی اگه هم ک نمیبینی این توانایی تو خودت از ی مشاوره کمک بگیر
ایمان داشته باش و قدم اول و محکم بردار (اصن تعریف ایمان) -
واقعا نمیدونم چی نوشتم
-
خوشبختی یک پروانه است، که وقتی به دنبال شما بیاید، همیشه بالای سر شما پرواز میکند اما اگر شما بی سر و صدا نشسته باشید، ممکن است از کنارتان رد شود.»
-
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس
ینی نباید جواب میدادم استفهام انکاری بود؟
اکالیپتوس
الان رسید؟
-
واقعا نمیدونم چی نوشتم
MOHAMMAD80 بزن کف قشنگه رو
-
@ASMA-MORADI :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ممد
ققنوس
ارزو به دلم میمونه بم بگن محمد
-
ققنوس
ارزو به دلم میمونه بم بگن محمد
MOHAMMAD80 منم انقد دوست دارم بگم ممد اصلا خیلی خوبه پسر خالم از دستم اسایش نداره انقد ممد میگم
-
خیلخب پاشین بریم بخوابیم صب 5بیدار شیم بخونیم
-
اکالیپتوس
الان رسید؟
MOHAMMAD80 دیدم تایپ میکنید گفتم تمرکزتون بهم نریزه
-
MOHAMMAD80 دیدم تایپ میکنید گفتم تمرکزتون بهم نریزه
اکالیپتوس
مگه مینوسه ایز تایپینگ
-
خوشبختی یک پروانه است، که وقتی به دنبال شما بیاید، همیشه بالای سر شما پرواز میکند اما اگر شما بی سر و صدا نشسته باشید، ممکن است از کنارتان رد شود.»
MOHAMMAD80 نتیجه اخلاقی: بی سروصدا نباشیم
-
@ASMA-MORADI
ببین من نمیدونم تا الان چقد درس خوندی چرا نخوندی چرا میخوای بخونی اما بالاخره یه هدفی داری دیگه یا تلاش کردی یا تلاش نکردی
اصولا بدون هدف که نمیشه زندگی کرد مگه اینکه بزنی زیر همه چی ولی اگه هدف داری باید به ترست غلبه کنی باید قدم اولو برداری هرچند که دیره
بالاخره ی کسایی برات زحمت کشیدن خودت دوازده سال درس خوندی غذا خوردی رشد کردی تا به اینجا رسیدی :| بالاخره باید یجا نتیجشو ببینی دیگه
این دوماه که تقریبا طلایی ترین تایم تا کنکوره میشه یچیزایی رو تغییر داد
البته باید بخوای تا تغییر پیدا کنه(خدا هم میگه که سرنوشت قومی رو تغییر نمیده مگه اینکه خودشون بخوان)
اگه هدف داری و دلت میخواد برا رضایت اون بالایی شروع کن
سعی کن خودت برنامه ریزی کنی چون خودت میدونی چقد خودنی چقد میتونی بخونی اگه هم ک نمیبینی این توانایی تو خودت از ی مشاوره کمک بگیر
ایمان داشته باش و قدم اول و محکم بردار (اصن تعریف ایمان)MOHAMMAD80 عالی بود مرسی.....