نظرتون؟!
-
سلام
من یه نظری ازتون میخواستم!
من میخوام یه مدت رو بزارم مثلا 5-6 روز برای مطالعه کامل یه عمومی و یه اختصاصی+حل تست های کنکورش از سال 90 به بعد
فقط مشکلم اینه که وقتی پرونده یه درس رو بستم چه جوری مرور کنم تا یادم نره؟!
مثلا میخوام تا 5-6 روز دیگه شیمی و دینی رو کامل بخونم!حذفیات هم نداره این دوتا درسم
چه جوری بخونمشون؟!
+میدونم روشِ اشتباهیه و باید همه درسارو باهم پیش بردو ... همه اینارو میدونم ولی به نظرم منطقی ترین روشی که الان میتونه کمکم کنه واسه قبولی کنکور!
شیمی رو فقط دوم خوندم
دینی هم دوم و 3درس اول پیش
هدفمم درصد 60عمومی و 40-45 اختصاصی -
@پشمک2 سلام منم همین کارو کردم خیلی بهتره وقتی همه درسا با هم بخونی اصن جلو نمیره گفتم دو هفته شیمی و دینی و عربی و ببندم واسه مرورشم تست بزنم
-
@پشمک2 همونروز فردا 3 روز بعدیک هفته بعد( روش لاینتر)
ولی ب نظر من همه ی درسا رو تو یه روز بخونید اینجوری مشکلی برای زمانبندی مرور پیش نمیاد -
pariaaa پریسا مشکل اینه 60 روز بیشتر نمونده بخوام هر دو درس مثلا دو هفته وثت بزارم اصلا تموم نمیشه!!! چه گلی به سرم بگیرم؟
نظام قدیمم راستی@پشمک2 من دیگه داشتم از استرس دیونه میشدم هر روز همه درسا رو میخوندم دیدم اقا از هر درس فقط دو سه صفحه جلو میره تنها راهی ک ب ذهنم رسید همین بود بعدم همیشه شعارم تو خوندن این بوده که ادم دو تا درس فول یاد بگیره بهتر اینه که همه درسا رو نصف و نیمه ناقص بخونه امیدوارم روش من دراردیمون جواب بده
-
@پشمک2 من دیگه داشتم از استرس دیونه میشدم هر روز همه درسا رو میخوندم دیدم اقا از هر درس فقط دو سه صفحه جلو میره تنها راهی ک ب ذهنم رسید همین بود بعدم همیشه شعارم تو خوندن این بوده که ادم دو تا درس فول یاد بگیره بهتر اینه که همه درسا رو نصف و نیمه ناقص بخونه امیدوارم روش من دراردیمون جواب بده
pariaaa روش مطالعت خوبه
چرا که اگه ما 2 درس رو فول باشیم بهتر است تا 4 درس رو 50% بلد باشیم -
الان دیگه اول و دوم رو بزار کنار البته با خودتونه ولی همه ی مشاورا الان میگن دیگه اول و دوم و بزارین کنار بچسبید به سال اخر چون تا امتحانات نهایی ام فاصله ای نیس اصلا وقت نمیشه همرو جمع کرد
-
من طبق نظر ی مشاوره هر روز شش تا کتاب قرار میدادم اما راسش بعد ی هفته کم آوردم
این روش از نظر من فقط برای زمانی خوب هس ک شما میخوای مرور وجمع بندی انجام بدی
منم خودم الان زیست وشیمی هرروز مطالعه میکنم
ریاضی چهار روز وعمومی دو روز
البته من قصدم امسال نیس واسه همینم رو تخصصی هام الان وقت میذارم
اما پشمک جان راسش نمیدونم شیوه مطالعه ت واسه دوماه مونده خوب هس یان مخصوصا وقتی ک قصدت اینه همین امسال نتیجه بگیری
فقط استرس اصلا واسه زمان نداشته باش
امیدوارم بتونی از نظر بقیه کمک بگیری یا بای مشاوره خوب درحد ی جلسه صحبت کن البته خوب:-
موفق باشی -
من طبق نظر ی مشاوره هر روز شش تا کتاب قرار میدادم اما راسش بعد ی هفته کم آوردم
این روش از نظر من فقط برای زمانی خوب هس ک شما میخوای مرور وجمع بندی انجام بدی
منم خودم الان زیست وشیمی هرروز مطالعه میکنم
ریاضی چهار روز وعمومی دو روز
البته من قصدم امسال نیس واسه همینم رو تخصصی هام الان وقت میذارم
اما پشمک جان راسش نمیدونم شیوه مطالعه ت واسه دوماه مونده خوب هس یان مخصوصا وقتی ک قصدت اینه همین امسال نتیجه بگیری
فقط استرس اصلا واسه زمان نداشته باش
امیدوارم بتونی از نظر بقیه کمک بگیری یا بای مشاوره خوب درحد ی جلسه صحبت کن البته خوب:-
موفق باشی -
الان دیگه اول و دوم رو بزار کنار البته با خودتونه ولی همه ی مشاورا الان میگن دیگه اول و دوم و بزارین کنار بچسبید به سال اخر چون تا امتحانات نهایی ام فاصله ای نیس اصلا وقت نمیشه همرو جمع کرد
amirHiDeN من اینو موافقم:-\
-
@پشمک2 خواهش عزیزم من کمکی نکردم ک
:-\
-
@پشمک2 خواهش عزیزم من کمکی نکردم ک
:-\
-
فقط یه سوال دیگه!
کتاب جمع بندی خط ویژه یِ دینی رو کسی داه؟میشه جایگزین کتاب درسی کرد+فیلمایِ رنجبرزاده یِ دینی -
@پشمک2 اره واقعا حق میدم
امیدوارم ک.موفق باشی -
@پشمک2 اره واقعا حق میدم
امیدوارم ک.موفق باشی -
@پشمک2 ممنونم