چند تا سوال
-
-
این فیلما خیلی خوبن،من ندیدم،خواهرم دیده بود،اون نرسیده بود خیلی تست بزنه برای دینی،خیلی تعریف آقای رنجبرزاده رو میکرد برای دینی. من اما زیاد حوصله ـم نمی رسید،خودم دست به کار شدم. متن کتاب رو بخونین،خط ویژه رو هم بخونین،تستاشم که کمه اونا رو هم بزنین، من دیدم بیشتر سوالایی که آدم رو گیر میندازه آورده. اما اگر فیلم می بینین به نظرم دیگه نیازی به خط ویژه نیست،کتاب خواهرم رو می دیدم خیلییی نکته های خوبی نوشت بود
-
این فیلما خیلی خوبن،من ندیدم،خواهرم دیده بود،اون نرسیده بود خیلی تست بزنه برای دینی،خیلی تعریف آقای رنجبرزاده رو میکرد برای دینی. من اما زیاد حوصله ـم نمی رسید،خودم دست به کار شدم. متن کتاب رو بخونین،خط ویژه رو هم بخونین،تستاشم که کمه اونا رو هم بزنین، من دیدم بیشتر سوالایی که آدم رو گیر میندازه آورده. اما اگر فیلم می بینین به نظرم دیگه نیازی به خط ویژه نیست،کتاب خواهرم رو می دیدم خیلییی نکته های خوبی نوشت بود
-
@پشمک2 در چند تا سوال گفته است:
has من تدریس جامعشو نمیگم...تدریس جمع بندیش که کلا 7ساعته
به نظرم این فیلمه رو که می بینین،راحت میرین سراغ تست. من یه فیلم برام آوردن از یه موسسه ای،اصلا از استادش راضی نبودم اتفاقا ولی روی متن کتاب بهم تسلط داد،خودم رفتم کامل کردم و رفتم سراغ تست.فکر کنم جمعع بندی کلشون چهار روز طول کشید،خیلی ـم خوشحال طور اواخر خرداد اینکارو کردم
-
@پشمک2 در چند تا سوال گفته است:
has من تدریس جامعشو نمیگم...تدریس جمع بندیش که کلا 7ساعته
به نظرم این فیلمه رو که می بینین،راحت میرین سراغ تست. من یه فیلم برام آوردن از یه موسسه ای،اصلا از استادش راضی نبودم اتفاقا ولی روی متن کتاب بهم تسلط داد،خودم رفتم کامل کردم و رفتم سراغ تست.فکر کنم جمعع بندی کلشون چهار روز طول کشید،خیلی ـم خوشحال طور اواخر خرداد اینکارو کردم
-
has من بشینم الان فیلمِ رو با جمع بندی ببینم مثلا هم هر درس 1ساعت وقت بگیره ازم
بعد مثلا حدودا 11 تیر چه جوری مرور کنم؟
نمیتونم که هر سه تا کتابو متن کتابو بخونم!@پشمک2 در چند تا سوال گفته است:
has من بشینم الان فیلمِ رو با جمع بندی ببینم مثلا هم هر درس 1ساعت وقت بگیره ازم
بعد مثلا حدودا 11 تیر چه جوری مرور کنم؟
نمیتونم که هر سه تا کتابو متن کتابو بخونم!فکر کنم تورق از یک هفته قبل شروع میشه دیگه. من خودم چون کتابم کامل بود(از پاسخنامه میکرو،درسنامه میکرو،خط ویژه و الگو) نکته نوشته بودم،متن کتاب رو که میخوندم عالی بود برام. سعی کرده بودم ریز و خلاصه بنویسم،یه برگه هم داشتم اشتباهات پرتکرارم رو توی تستا نوشته بودم،حالا اگر وقت ندارین که هیچی. اما فیلم ببینین تست بزنین عالیه دیگه
-
جزوه ی عربی 14ساعته ناصح زاده رو دارین و
فقط یه سوال دیگه!
کتاب جمع بندی خط ویژه یِ دینی رو کسی داه؟میشه جایگزین کتاب درسی کرد+فیلمایِ رنجبرزاده یِ دینی@پشمک2 من جزوه جمع بندی ناصح زاده رو پرینت کردم بنظرمن تقریبا کامله البته برا منی ک نمیخواستم ریز ب ریز عربیوبخونم مثلا معتل هارو توش نداره
والا من متوجه نشدم ک یسری از دوستان گفتن جزوش تو درسنامه ناقصه
فقط اینکه یسری از تست هارو ک حل کرده جزوش نبود یا جزوه تست هست ولی تو فیلم حل نکرده