هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام بچه ها. اگه کسی بخواد الان گروه آزمایشیشو عوض کنه شانسی داره؟ @دانش-آموزان-آلاء
-
آنه شرلی باورت میشهههههههههه کل اتاقمو تخریب کرد نابود کرد و من بعد اون 3 ساعتت کامل اینجا رو جمع کردم الانم تازه بیدار شده پیش مامانشه ادمو پیر میکنه یعنی مدادو پاکنن برام نمونده
-
آنه شرلی باورت میشهههههههههه کل اتاقمو تخریب کرد نابود کرد و من بعد اون 3 ساعتت کامل اینجا رو جمع کردم الانم تازه بیدار شده پیش مامانشه ادمو پیر میکنه یعنی مدادو پاکنن برام نمونده
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کار هر روز منه
ببخشید سلام -
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کار هر روز منه
ببخشید سلام -
-
ققنوس بدون عینک الان زل زدی به اینجا
-
ققنوس بدون عینک الان زل زدی به اینجا
-
ققنوس دلت کتک میخواد
-
آنه شرلی هییی خاله شدن فقطططط مرتب کردن نی باید حموم ببریش و کلی چیز دیه بیشتر خونه ماست یعنی سرشو میزنی تهشو میزنی اینجا تلپه
-
ققنوس دلت کتک میخواد
-
فقط انصاف و انسانیتشون منو کشته :|
البته چیز بعیدی هم نیست. اینقد تراز4هزار دیدیم ک قبول شدن بدون سهمیه...
تعدادشونم قابل توجهه. حالا من ک نمیخونم هیچی ولی حق بقیه ضایع میشه :|
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار -
ققنوس جدی؟ حمومم تو میبریش؟
پس از درسزندگی افتادی , بمیرم برات . ولی میدونی اون یادش نمیره که خاله عزیزش چه کارایی براش کرده . یه روزی جواب خوبی هات میبینی