نظرتون؟!
-
سلام
من یه نظری ازتون میخواستم!
من میخوام یه مدت رو بزارم مثلا 5-6 روز برای مطالعه کامل یه عمومی و یه اختصاصی+حل تست های کنکورش از سال 90 به بعد
فقط مشکلم اینه که وقتی پرونده یه درس رو بستم چه جوری مرور کنم تا یادم نره؟!
مثلا میخوام تا 5-6 روز دیگه شیمی و دینی رو کامل بخونم!حذفیات هم نداره این دوتا درسم
چه جوری بخونمشون؟!
+میدونم روشِ اشتباهیه و باید همه درسارو باهم پیش بردو ... همه اینارو میدونم ولی به نظرم منطقی ترین روشی که الان میتونه کمکم کنه واسه قبولی کنکور!
شیمی رو فقط دوم خوندم
دینی هم دوم و 3درس اول پیش
هدفمم درصد 60عمومی و 40-45 اختصاصی@پشمک2 سلام دوست عزیز بنظر من راه درستیه و تقریبا خودمم اینجوری کردم
زبان رو گذاشتم اخری چون گرامر یادم میره الان کلمات مرور میکنم فقط و گاهی تست گرامر
عربی هم من قبلا ویدیوهای جمع بندی ناصح زاده رو دیدم جزوشم کپی کردم و نکاتشو کامل کردم الان فقط ضربتی بشینم عربی بخونم
ریاضی هم هرروز پشت سرهم نشستم ویدئو هارو دیدم الان خداروشکر تموم کردم و فقط باید مرور کنم و تست
شیمی دارم و فیزیک ک اینارو هم دارم الان کار میکنم
ببین تو این روش فقط یه اشکال هست اونم اینکه مث من از زدن تست غافل بشی
من اگه سری اول تست ریاضی و عربی رو همزمان با خوندنشون کار میکردم و میزدم الان کارام خیلی راحت تر بود درحالی ک الان دوباره کار ی شده برام -
@پشمک2 سلام دوست عزیز بنظر من راه درستیه و تقریبا خودمم اینجوری کردم
زبان رو گذاشتم اخری چون گرامر یادم میره الان کلمات مرور میکنم فقط و گاهی تست گرامر
عربی هم من قبلا ویدیوهای جمع بندی ناصح زاده رو دیدم جزوشم کپی کردم و نکاتشو کامل کردم الان فقط ضربتی بشینم عربی بخونم
ریاضی هم هرروز پشت سرهم نشستم ویدئو هارو دیدم الان خداروشکر تموم کردم و فقط باید مرور کنم و تست
شیمی دارم و فیزیک ک اینارو هم دارم الان کار میکنم
ببین تو این روش فقط یه اشکال هست اونم اینکه مث من از زدن تست غافل بشی
من اگه سری اول تست ریاضی و عربی رو همزمان با خوندنشون کار میکردم و میزدم الان کارام خیلی راحت تر بود درحالی ک الان دوباره کار ی شده برام