هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @ASMA-MORADI با امداد الهی غیب شد دنبالش نگرد          
 رویاااااا@صنم78چند روز نبودم کاریه دیگه ای یاد گرفتی هاااااااااااا جان دلم؟ 
 باز چ شنیدی؟ الله و علم  
- 
@U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش شبیخون میزنم برات.. 
 اشکاتوپاک کن طاقت ندارم...
 :]]@Saahaar یاد بگیر        
- 
کاش بعضي آدما گاهي مثل مهران مدیري،میپرسیدن چیزي هست بخواي بگي و من نپرسیده باشم 
 اونوقت آدم مینشست تا صبح،حرف میزد باهاشون 
- 
 :]]@Saahaar یاد بگیر        گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش شبیخون میزنم برات.. 
 :]]@Saahaar یاد بگیر        تو کی شبیخون زدی و من نگفتم شبیخون نزن   
- 
- 
 :]]@Saahaar یاد بگیر        
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش شبیخون میزنم برات.. 
 :]]@Saahaar یاد بگیر        تو کی شبیخون زدی و من نگفتم شبیخون نزن   @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش شبیخون میزنم برات.. 
 :]]@Saahaar یاد بگیر        تو کی شبیخون زدی و من نگفتم شبیخون نزن   ای خداااااااااااااا خودت صبر بده          
- 
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش شبیخون میزنم برات.. 
 :]]@Saahaar یاد بگیر        تو کی شبیخون زدی و من نگفتم شبیخون نزن   
- 
@U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar هیچی..... 
 هعهعهی.....
 خیلی دلم گرفته.....
 اصنم بازنمیشه از کدوم آچارا میخوره بگو بیام بازش ککنم        :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یکیم نداریم بگه ؛ حیف چشای خوشگلت نیس اشکیش کردی؟:) 
    داشتیم اینجا بودیم عایااا            
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @U-T-H-O در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: گونش شبیخون میزنم برات.. 
 :]]@Saahaar یاد بگیر        تو کی شبیخون زدی و من نگفتم شبیخون نزن   ای خداااااااااااااا خودت صبر بده          

ردپا
ردپا

️
️ ️
️