هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ققنوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گونش اکانت نگو اکانت طفلکی منو نمگی چراا بیچارهههههههههه مقام اوللل تو دلی رو داشتما
بیا یه عزا بگیریم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@sh-kh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@صنم78 هلووووو رویاااا
لطفا معرفی بفرمایید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@صنم78 عزیزکم من با توام رویاااا جانمممممممممم:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: :face_blowing_a_kiss:
-
@صنم78 هلووووو رویاااا
لطفا معرفی بفرمایید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
گونش حالا یکم بیشتر خواهش کن بش فک میکنم
خواهش
کی؟
من؟
عمراااااااا خودم میابمت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گونش
اخهیه جور گفت تحویل نمیگیره فک کردم میشناسمس
😁تو را چه شده تازه گیا زیاد آن میشی:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
گونش حالا یکم بیشتر خواهش کن بش فک میکنم
خواهش
کی؟
من؟
عمراااااااا خودم میابمت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
دِلتَنگـے خیلـی نامَرده
اَصلا زَمان و مَکان حالیش نِمـیشه
یهو میاد و بی مـحابا جیگَرِتـو آتیش میزنه و مـیرہ.😔✌️ -
@صنم78 خوبه سلام میرسونه
@ASMA-MORADI
اسما جونمچطوره؟😁😘 -
گونش
اخهیه جور گفت تحویل نمیگیره فک کردم میشناسمس
😁تو را چه شده تازه گیا زیاد آن میشی:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
@Mobham کجایی کجایی عزیزم کجاییــــــــــــــــــــــــی:disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: :disappointed_face: