Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. 👈روش های سریع خودتون برای حفظ کردن را به اشتراک بگذارید👉
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی

👈روش های سریع خودتون برای حفظ کردن را به اشتراک بگذارید👉

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
75 دیدگاه‌ها 17 کاربران 1.6k بازدیدها 16 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • G آفلاین
    G آفلاین
    Ghgghhfdd
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ghgghhfdd انجام شده

اولین مورد ک رو حافظه خیلی تاثی گذاره روزه س باعث تشدید در بیان bndf میشه و همچنین نوروژنز مغز و افزایش میده و سطح یادگیری و حافظه ب طرز باور نکردنی افزایش پیدا میکنه
    دومین مورد مصرف امگا 3 با جلوگیری از نفوذ رادیکال های ازاد به نورون های مغز باعث میشه اکسون و دندریت های مغز قطور تر بشن و سرعت عملکرد مغز افزایش پیدا میکنه
    سومین مورد ورزش هوازی مقاومتی مثل دویدنه باعث میشه خونرسانی ب مغز افزایش پیدا کنه و نوروژنز به طرف باور نکردنی (2 برابر هنگامی که روزه میگیریم)
    افزایش پیدا کنه و سطح یادگیری خلق و خو تمرکز و حافظه شدت پیدا کنه
    چهارمین مورد حذف کلسترول مضر و شکره
    پنجمین مورد خواندن نمازه اول وقته که تمام حرکاتش چکیده ی یوگاست و با جذب مقدار زیادی پرانا چاکرا هارو متعادل میکنه و باعث میشه بیشتر تمرکز کنید و باهوش تر بشید
    ششمین مورد استفاده از مکمل های ویتامین B است که لازم ب ذکر نیس فک کنم همه بدونن فوایدشو
    هفتمین مورد که محققان نورولوژی ژاپن کشف کرده رژیم غذایی ای ک توش غذاهای ترد داشته باشه باعث افزایش نوروژنز میشه

هشتمین مورد کافیین است که من خودم توصیه نمیکنم چون مویرگ های مغزو تنگ میکنه ولی در کوتاه مدت تاثیر خوبی رو تمرکز داره و نوروژنز رو افزایش میده
    نهمین مورد خواب کافی هستش
    دهمین مورد انسان ها کلا تصاویر را بخوبی ب حافظه میسپرن اگه بتونید ک اطلاعات رو ب شکل تصویر در بیارید و دسته بندی کنید میتونم بهتون قول بدم که هیچوقت فراموشش نمیکنید

بقیش انشالله هفته ی بعد امیدوارم بدردتون بخوره
    دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    خیرین-کوچک-دریا-دل

1 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • amirh_hmyfA آفلاین
      amirh_hmyfA آفلاین
      amirh_hmyf
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

تو عصر جدید وبرنده باش 2 نفر اومده بودن میگفتین بعضی کارهاست که اگه آدم اونا رو بکنه هرچی بخواد میتونه به سرعت حفظ کنه
      کاش میدونستیم اون کارا چین
      اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
      فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • amirh_hmyfA amirh_hmyf

تو عصر جدید وبرنده باش 2 نفر اومده بودن میگفتین بعضی کارهاست که اگه آدم اونا رو بکنه هرچی بخواد میتونه به سرعت حفظ کنه
        کاش میدونستیم اون کارا چین
        اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه

G آفلاین
        G آفلاین
        Ghgghhfdd

@ایمورتال از روش فن حافظه (کاخ حافظه) استفاده میکنن

amirh_hmyfA A 2 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • G Ghgghhfdd

amirh_hmyfA آفلاین
          amirh_hmyfA آفلاین
          amirh_hmyf

@MR_EBRAHIM
          والله من رفتم تو اینترنت سرچ کردم کاخ حافظه رو یه چیزایی فهمیدم
          ولی مثلا اونا عدد پی یا سوره های قرآن و... رو با اون روش چه جوری حفظ میکنن؟

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • amirh_hmyfA amirh_hmyf

@MR_EBRAHIM
            والله من رفتم تو اینترنت سرچ کردم کاخ حافظه رو یه چیزایی فهمیدم
            ولی مثلا اونا عدد پی یا سوره های قرآن و... رو با اون روش چه جوری حفظ میکنن؟

G آفلاین
            G آفلاین
            Ghgghhfdd

@ایمورتال روش تقطیع

amirh_hmyfA 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • A آفلاین
              A آفلاین
              AMIR_HOSSEIN1378

رمز گذاری نکات شبیه به هم به دلیل بیشترین دام کنکور همیناس

مرور و مرور
              2روز به ازمون مرور کل کتابا
              جواب زیادی هم داده برای من خوشختانه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • G Ghgghhfdd

A آفلاین
                A آفلاین
                AMIR_HOSSEIN1378

@MR_EBRAHIM
                مشکل اساسی من توی تاریخ ها و عدد هاست ؟مثلا میگن دفتر شعر فلا شاعر 257 و قلان شاعر 550
                وقتی زیاد میشه همش قاطی میشه
                اینارو چطور حفظ میکنن ازین روش گفتین واقعا اعداد خیلی مهمه برای که همش قاطی میکنه ادم

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • G Ghgghhfdd

@ایمورتال روش تقطیع

amirh_hmyfA آفلاین
                  amirh_hmyfA آفلاین
                  amirh_hmyf

@MR_EBRAHIM
                  خیلی معذرت میخوام ،میشه این روش رو خودتون کمی توضیح بدین؟

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  • G Ghgghhfdd

سلام دوستان عزیز دوماه مانده تا کنکور و استرس و اضطراب
                    روش های سریع خودتون برای حفظ کردن متون به اشتراک بگذارید
                    رتبه-های-انجمن-آلاء
                    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                    خیرین-کوچک-دریا-دل

S آفلاین
                    S آفلاین
                    sh.kh
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sh.kh انجام شده

@MR_EBRAHIM من روش خاصی ندارم ولی چیزی ک الان مهمه تثبیت مطالب هستش
                    اینکه مثلا من امروز یه فصل زیست بخونم برای اینکه یادم نره و تثبیت بشه شب ک میشه موقع خواب تو ذهنم مرور میکنم مطالب رو
                    من اوایل از این راه میترسیدم
                    از اینکه نکنه یادم رفته باشناااا ولی واقعا موثره
                    دومین چیز تسلط روی خودمونه
                    استرس رو دور کنیم میدونم مسخرس ولی باید این کارو کنیم
                    کمتر راجب نگرانیم و دلهرم حرف میزنم یجورایی بهشون اجازه نمیدم بیان بیرون
                    اینکه ادم شکر گزاری کنه روزانه
                    اینکه دعا کنه
                    واقعا شکر خدارو بجا اوردن و دعا کردن دل ادم رو اروم میکنه
                    من حالت بدی دارم و اون اینه ک تا ذهنم اروم نباشه نمیتونم درس بخونم پس اول ب ذهنم میرسم باقیشم خدا کریم و رحیمه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • A AMIR_HOSSEIN1378

@MR_EBRAHIM
                      مشکل اساسی من توی تاریخ ها و عدد هاست ؟مثلا میگن دفتر شعر فلا شاعر 257 و قلان شاعر 550
                      وقتی زیاد میشه همش قاطی میشه
                      اینارو چطور حفظ میکنن ازین روش گفتین واقعا اعداد خیلی مهمه برای که همش قاطی میکنه ادم

G آفلاین
                      G آفلاین
                      Ghgghhfdd

AMIR_HOSSEIN1378 مغز اساسا اطلاعات رو ب صورت خطی ب ذهن نمیسپره باید بتونی دسته بندی کنی اگه این کارو کنی قاطی نمیکنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • amirh_hmyfA amirh_hmyf

@MR_EBRAHIM
                        خیلی معذرت میخوام ،میشه این روش رو خودتون کمی توضیح بدین؟

G آفلاین
                        G آفلاین
                        Ghgghhfdd

@ایمورتال خیلی طولانیه ولی خلاصش اینکه ی مجموعه اطلاعات مثلاً عددی پی 5 رقم 5 رقم به شکل تصویر حفظش میکنن.... روش سختیه باید کلاس حافظه بری

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • S آفلاین
                          S آفلاین
                          shoraka

@MR_EBRAHIM
                          پس من جز استثناعاتم دقيقا مغزم برعكس اينه...خطوطو و شماره صفاحات زيستو خيلي خوب يادمه ولي جمع بنديايه بعد عيدو كه انجام دادم عكس صفحاتو كم يادو مياد

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • S shoraka

@MR_EBRAHIM
                            پس من جز استثناعاتم دقيقا مغزم برعكس اينه...خطوطو و شماره صفاحات زيستو خيلي خوب يادمه ولي جمع بنديايه بعد عيدو كه انجام دادم عكس صفحاتو كم يادو مياد

G آفلاین
                            G آفلاین
                            Ghgghhfdd

shoraka هرکس برای خودش الگوی خاص حفظ کردن داره ک بصورت ناخودآگاه استفاده میکنه و نمیفهمه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • S آفلاین
                              S آفلاین
                              shoraka

دوستان چرا هيشكدوم از فيلم ها لود نميشن؟؟؟؟قضيه چيه؟؟؟مشكل كجايه كارمه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • G آفلاین
                                G آفلاین
                                Ghgghhfdd
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ghgghhfdd انجام شده

سلام
                                یه سوپرایز ویژه ای برای دوستان دارم
                                اونم توضیح کامل کاخ حافظه
                                خب همونطور که میدونید انسان ها مکان هارو هیچوقت فراموش نمیکنن یا میزان فراموشی خیلی کمه (کمتر از 20 درصد) مثلا شما هیچوقت فراموش نمیکنید که مبلای خونتون دقیقا کجای خونتونه
                                تو روش کاخ حافظه مهم ترین فاکتور تجسم ذهنی خیلی قوی و استفاده از حس ها در تجسمه (لمس.بو.دیدن.شنیدن(کاربردش سخته ولی خیلی کارسازه)و حتی مزه)سوال اینجاس که چجوری این حس هارو در تجسم به کار ببریم من خودم با تمرین تونستم لمس و بو رو به کار ببرم که خیلی کاربرد داشته باید سعی کنید در تجسمتون بو ایجاد کنید
                                دومین اصل کاخ حافظه همونطور که از اسم تکنیک پیداست باید کاخ بسازید که کار خیلی سختیه بهتون توصیه میکنم موقع ساختن کاخ ابتدا از کاخ های کوچک شروع کنید مثل اتاق ساده توصیه من به شما اینه که تو کاخی که میسازید مث اتاق واقعی تخت میزکار لامپ مهتابی و... بزارید من خودم حتی تعداد سرامیک های کف اتاق هم مشخص میکنم که به واقعیت نزدیک بشه
                                سومین اصل تبدیل اطلاعات به اشیاس که بهتره اشیا به صورت متحرک و خنده دار
                                باشند مثلا من برای عامل گال در درس 2 زیست پیش یه سبد گوجه فرنگی گذاشتم کنار حیات خونمون که یه عنکبوت داره میاد گوجه هارو دونه دونه میبره رب بسازه رمز کردم تصاویر هر چی واضح تر باشن بهتره
                                چهرمین اصل تمرین زیاده باید خیلی تمرین کنید نا مغزتون عادت کنه تصاویر خلاقانه و خنده دار بسازه
                                موفق_باشید

marylbM K99_DrK 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • G Ghgghhfdd

سلام
                                  یه سوپرایز ویژه ای برای دوستان دارم
                                  اونم توضیح کامل کاخ حافظه
                                  خب همونطور که میدونید انسان ها مکان هارو هیچوقت فراموش نمیکنن یا میزان فراموشی خیلی کمه (کمتر از 20 درصد) مثلا شما هیچوقت فراموش نمیکنید که مبلای خونتون دقیقا کجای خونتونه
                                  تو روش کاخ حافظه مهم ترین فاکتور تجسم ذهنی خیلی قوی و استفاده از حس ها در تجسمه (لمس.بو.دیدن.شنیدن(کاربردش سخته ولی خیلی کارسازه)و حتی مزه)سوال اینجاس که چجوری این حس هارو در تجسم به کار ببریم من خودم با تمرین تونستم لمس و بو رو به کار ببرم که خیلی کاربرد داشته باید سعی کنید در تجسمتون بو ایجاد کنید
                                  دومین اصل کاخ حافظه همونطور که از اسم تکنیک پیداست باید کاخ بسازید که کار خیلی سختیه بهتون توصیه میکنم موقع ساختن کاخ ابتدا از کاخ های کوچک شروع کنید مثل اتاق ساده توصیه من به شما اینه که تو کاخی که میسازید مث اتاق واقعی تخت میزکار لامپ مهتابی و... بزارید من خودم حتی تعداد سرامیک های کف اتاق هم مشخص میکنم که به واقعیت نزدیک بشه
                                  سومین اصل تبدیل اطلاعات به اشیاس که بهتره اشیا به صورت متحرک و خنده دار
                                  باشند مثلا من برای عامل گال در درس 2 زیست پیش یه سبد گوجه فرنگی گذاشتم کنار حیات خونمون که یه عنکبوت داره میاد گوجه هارو دونه دونه میبره رب بسازه رمز کردم تصاویر هر چی واضح تر باشن بهتره
                                  چهرمین اصل تمرین زیاده باید خیلی تمرین کنید نا مغزتون عادت کنه تصاویر خلاقانه و خنده دار بسازه
                                  موفق_باشید

marylbM آفلاین
                                  marylbM آفلاین
                                  marylb

@MR_EBRAHIM در 👈روش های سریع خودتون برای حفظ کردن را به اشتراک بگذارید👉 گفته است:

من این قسمتشو متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید. ممنون

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • marylbM marylb

@MR_EBRAHIM در 👈روش های سریع خودتون برای حفظ کردن را به اشتراک بگذارید👉 گفته است:

من این قسمتشو متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید. ممنون

G آفلاین
                                    G آفلاین
                                    Ghgghhfdd

marylb شما با روش کاخ حافظه اشنایی دارید؟

marylbM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • G Ghgghhfdd

marylb شما با روش کاخ حافظه اشنایی دارید؟

marylbM آفلاین
                                      marylbM آفلاین
                                      marylb
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط marylb انجام شده

@MR_EBRAHIM نه. منبع معتبر معرفی کنید زحمت نمیدم به شما

G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • marylbM marylb

@MR_EBRAHIM نه. منبع معتبر معرفی کنید زحمت نمیدم به شما

G آفلاین
                                        G آفلاین
                                        Ghgghhfdd

marylb تو ذهن یه مکان میسازن بعد اطلاعات و به اشیا تبدیل میکنن و تو مکان هایی که ساختن میسازن مثلا من کلمه ی بیشتر و معادل اب رنگ صورتی قرار دادم بعد تو زیست میخونم بیشتر باکتریها(رمز باکتری هالکه) دیواره ی سلولی باکتریایی دارند که به حفظ شکل و حفاظت کمک میکند من به این صورت رمزش میکنم یه عروسک هالک در نظر میگیرم که تو یه دیواره ی شفافه هر چی سعی میکنه نمیتونه پارش کنه

marylbM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • G آفلاین
                                          G آفلاین
                                          Ghgghhfdd

بعد این عروسکو میزارم رو میز مطالعم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه