هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
- 
@FatiJoooooni چه خوشگله   
- 
@Mahed در خــــــــــودنویس گفته است: @FatiJoooooni چه خوشگله   
 لطف دارین ممنون 
- 

بافت دسبند دوستی برای اولین بار توسط فاطمه     میدونم خیلی خیلی بیریخت و نامرتبو زشتو ایناس ولی شما بروم نیارین گناه دارم قول میدم بعدی بهتر باشه میدونم خیلی خیلی بیریخت و نامرتبو زشتو ایناس ولی شما بروم نیارین گناه دارم قول میدم بعدی بهتر باشه 
 او@FatiJoooooni میشه بگی چجوردرست میکنی؟خیلی قشنگه 
- 
@Mahed در خــــــــــودنویس گفته است: @FatiJoooooni چه خوشگله   
 لطف دارین ممنون @FatiJoooooni خواهش میکنم   
- 
@Mahed در خــــــــــودنویس گفته است: @FatiJoooooni میشه بگی چجوردرست میکنی؟ نمیدونم چطور میشه نوشت پایه اصلیش درواقع چن تا گره سادس ک نوع چرخش و چپ و راستو زیرو رو داره مدلاش توی اینترنتم هست ک با ی سرچ بالا میاد منم فیلمشو دیدم خوشم اومدو بافتم هرچند ب خوبی فیلمش نشده 
- 
@Mahed در خــــــــــودنویس گفته است: @FatiJoooooni میشه بگی چجوردرست میکنی؟ نمیدونم چطور میشه نوشت پایه اصلیش درواقع چن تا گره سادس ک نوع چرخش و چپ و راستو زیرو رو داره مدلاش توی اینترنتم هست ک با ی سرچ بالا میاد منم فیلمشو دیدم خوشم اومدو بافتم هرچند ب خوبی فیلمش نشده @FatiJoooooni خب. توگوگل چی بزنم؟؟ 
- 
@Mahed در خــــــــــودنویس گفته است: @FatiJoooooni میشه بگی چجوردرست میکنی؟ نمیدونم چطور میشه نوشت پایه اصلیش درواقع چن تا گره سادس ک نوع چرخش و چپ و راستو زیرو رو داره مدلاش توی اینترنتم هست ک با ی سرچ بالا میاد منم فیلمشو دیدم خوشم اومدو بافتم هرچند ب خوبی فیلمش نشده 
- 
سلام:-) 
 دوتا قرص انتی بیوتیک ک باید 12ساعته میخوردم سه ساعته خوردم:-\
- 
حس میکنم دنیا تغییر کرده    

ردپا
ردپا

️
️ ️
️