کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم
-
سلام دوستان خواهش میکنم حرفامو تا آخر بخونید و نظرتوتون روبهم بگید اول از همه که من دخترم و سال یازدهم ریاضی ام و رشتمو خیلی دوست دارم و از درس خوندن فراری نیستم و تو مدرسه نمونه دولتی تو قزوین درس میخونم. از درس خوندن بدم نمیاد و درسم خوبه ولی از وقتی اومدم دبیرستان و تو جو بد دبیرستان نتونستم درس بخونم البته منظورم اینکه کلاسمون بچه های بد زیاد داره و حرف های زشت خیلی میزنن و من خیلی اذیت میشم و معلما هرچی دق و دلی دارن سر ما در میارن و مدیرمون که یه آدم واصعا روانیه و تا میتونه از لحاظ روانی فقط ما رو تحت فشار میذاره من تو این دوسال به شدت بهم فشار اومده و از شما ها که مثل خودمین کمک میخوام چون خیلی اذیت شدم تو دهم و یازدهم ومن دانش آموزی که هیچ وقت نمره هاش زیر ۱۹ حتی یکبار نمی یومد الان نمره هامم خیلی پایین اومده و تو فضای بد مدرسه دارم خفه میشم و احساس افتضاحی دارم تا عمین الانم که تو خرداد هستیم فقط تا الان تحمل کردم و هرچی خواستم تلاش کنم نشدو دیگه میخوام دوازدهم رو غیر حضوری کنم .
حالا چند تا مشکل دارم اینکه نحوه غیر حضوری خوندن دقیقش چطوریه و اینکه من از چنجا خوندم بعضیا گفته بودن که اگه غیر حضوری بخونیم مثلا تو کنکور و اینا مشکل پیدا میکنه آدم اینا راسته??و اینکه فرق غیر حضوری و آموزش از راه دور چیه و کدومشون بهتره؟؟ هزینه های غیر حضوری و آموزش از راه دور چطوریه ؟؟
ببخشید که زیاد حرف زدم و ممنون که همه حرفامو خوندین.
هرکدوم از دوستای گلم که یه تجربه یا وضعیت نشابه من داشتنو دارنو لطف کنن بذارن
خیلی ممنون -
سلام دوستان خواهش میکنم حرفامو تا آخر بخونید و نظرتوتون روبهم بگید اول از همه که من دخترم و سال یازدهم ریاضی ام و رشتمو خیلی دوست دارم و از درس خوندن فراری نیستم و تو مدرسه نمونه دولتی تو قزوین درس میخونم. از درس خوندن بدم نمیاد و درسم خوبه ولی از وقتی اومدم دبیرستان و تو جو بد دبیرستان نتونستم درس بخونم البته منظورم اینکه کلاسمون بچه های بد زیاد داره و حرف های زشت خیلی میزنن و من خیلی اذیت میشم و معلما هرچی دق و دلی دارن سر ما در میارن و مدیرمون که یه آدم واصعا روانیه و تا میتونه از لحاظ روانی فقط ما رو تحت فشار میذاره من تو این دوسال به شدت بهم فشار اومده و از شما ها که مثل خودمین کمک میخوام چون خیلی اذیت شدم تو دهم و یازدهم ومن دانش آموزی که هیچ وقت نمره هاش زیر ۱۹ حتی یکبار نمی یومد الان نمره هامم خیلی پایین اومده و تو فضای بد مدرسه دارم خفه میشم و احساس افتضاحی دارم تا عمین الانم که تو خرداد هستیم فقط تا الان تحمل کردم و هرچی خواستم تلاش کنم نشدو دیگه میخوام دوازدهم رو غیر حضوری کنم .
حالا چند تا مشکل دارم اینکه نحوه غیر حضوری خوندن دقیقش چطوریه و اینکه من از چنجا خوندم بعضیا گفته بودن که اگه غیر حضوری بخونیم مثلا تو کنکور و اینا مشکل پیدا میکنه آدم اینا راسته??و اینکه فرق غیر حضوری و آموزش از راه دور چیه و کدومشون بهتره؟؟ هزینه های غیر حضوری و آموزش از راه دور چطوریه ؟؟
ببخشید که زیاد حرف زدم و ممنون که همه حرفامو خوندین.
هرکدوم از دوستای گلم که یه تجربه یا وضعیت نشابه من داشتنو دارنو لطف کنن بذارن
خیلی ممنونsadina من شباهتم فقط تو مدرسه است...مدرسه ام فرزانگان بوده ولی نمونه دولتی هم میدونم چجوریه...هرجایی خوب و بد داره....اگه معلمای مدرستون خوبن و میتونی تحمل کن...ولی اگه خوب نیستن یا شرایط خیلی بده غیر حضوری بردار...درس گرفتن از معلم برای من که مهم بود چون همین الان تو درسای آخر پیش که یا غایب بودم یا به هر دلیلی از معلم درس رو نگرفتم مشکل دارم...و این که مدرسه حداقل خوبیش اینه که بیرون میری..ولی اگر هم غیر حضوری برداشتی هم بیرون برو ، هم کلاس اگه تونستی برو برای درسای دوازدهم(اول مفهومی برو بعد تست)...یا هم این که از فیلمای آلا استفاده کن
بعد کنکورم بهتر میتونم بگم چیکار کنی -
دقیقامنم شرایط تورودارم تومدرسه مدیر هی سرکوفت میزنه میگه شما هیچی نمیشین واقعا دیگه دارم افسرده میشم خیلی بهمون ظلم میکنه تازه واسه امتحاناهم یه جوری برنامه ریزی کرده که اصلا نمیشه ازپسش براومد واسه شیمی نصف روز وقت گزاشته تازه پنجشنبم مامیریم مدرسه خلاصه اگه به نتیجه ای رسیدی به منم بگو چه کار کنم .
-
دقیقامنم شرایط تورودارم تومدرسه مدیر هی سرکوفت میزنه میگه شما هیچی نمیشین واقعا دیگه دارم افسرده میشم خیلی بهمون ظلم میکنه تازه واسه امتحاناهم یه جوری برنامه ریزی کرده که اصلا نمیشه ازپسش براومد واسه شیمی نصف روز وقت گزاشته تازه پنجشنبم مامیریم مدرسه خلاصه اگه به نتیجه ای رسیدی به منم بگو چه کار کنم .
-
منم فرزانگان بودم و کما بیش داشتیم این مسائل رو
یه مدرسه عادی برین نزدیک محل زندگی ـتون و کم برین بهتر نیست؟من خودم سال پیش دانشگاهی خیلی خیلی اذیت شدم،بچه ها،معلما و... اما بازم فشاری که داشت،اینکه ساعت خواب و بیداری و درس خوندنتو تنظیم میکنی و مجبوری یه وقتایی فشار بذاری و یه چیزی رو زود تموم کنی خیلی خوبه. به نظرم اگر می خواین غیر حضوری برین با یه مشاور خیلی خوب مشورت بکنین -
منم فرزانگان بودم و کما بیش داشتیم این مسائل رو
یه مدرسه عادی برین نزدیک محل زندگی ـتون و کم برین بهتر نیست؟من خودم سال پیش دانشگاهی خیلی خیلی اذیت شدم،بچه ها،معلما و... اما بازم فشاری که داشت،اینکه ساعت خواب و بیداری و درس خوندنتو تنظیم میکنی و مجبوری یه وقتایی فشار بذاری و یه چیزی رو زود تموم کنی خیلی خوبه. به نظرم اگر می خواین غیر حضوری برین با یه مشاور خیلی خوب مشورت بکنین -
@moosavi21 در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:
has نه..باز معلمای نمونه و فرزانگان بهترن از معلمای مدارس دیگه
چرا اینطور فکر می کنین؟نمیشه به اکثریت تعمیم داد ولی فکر می کنین همه شون براساس سواد و سابقه شون میان؟!!
از همون معلم بیسواد هم میشه استفاده کرد،می دونین چرا؟ چون به هر حال چیزایی که شما خوندین رو خونده. شما خودت تو خونه بشین فیلم ببین،کلاس برو هر چی..بیا اشکالات رو از اون بپرس.
به نظرم حفظ چارچوب مدرسه چیز بدی نیست،فقط باید زرنگ بود و از شرایط استفاده کرد،من خودم اینو اواخر سال فهمیدم. دبیر واقعا تو تدریسش ضعیف بود(نمی تونم راجع به سوادش نظر بدم) و بچه ها گوش نمیدادن،اونم زود درسو تموم میکرد، منم سوالامو نگه میداشتم ازش می پرسیدم و وقت خوبی بود چیزایی رو که ایراد دارم دوباره توضیح بده -
ermia در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:
شنبم
شما اصلا چرا حرفای مدیرتون رو حساب میکنید ؟ دایورتش کنید باو تو مدرسه ما مدیر یه چیزی بگه بچها جرش میدن من از 5 روز مدرسه 3 روزشو نمیرم دفتر نمره رو رنگا کنید کلا همش غیبتم تازه به خاطر معدل بالای نوزدهم هم تقدیر نامه و جایزه هم میدن (:
-
@moosavi21 در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:
has نه..باز معلمای نمونه و فرزانگان بهترن از معلمای مدارس دیگه
چرا اینطور فکر می کنین؟نمیشه به اکثریت تعمیم داد ولی فکر می کنین همه شون براساس سواد و سابقه شون میان؟!!
از همون معلم بیسواد هم میشه استفاده کرد،می دونین چرا؟ چون به هر حال چیزایی که شما خوندین رو خونده. شما خودت تو خونه بشین فیلم ببین،کلاس برو هر چی..بیا اشکالات رو از اون بپرس.
به نظرم حفظ چارچوب مدرسه چیز بدی نیست،فقط باید زرنگ بود و از شرایط استفاده کرد،من خودم اینو اواخر سال فهمیدم. دبیر واقعا تو تدریسش ضعیف بود(نمی تونم راجع به سوادش نظر بدم) و بچه ها گوش نمیدادن،اونم زود درسو تموم میکرد، منم سوالامو نگه میداشتم ازش می پرسیدم و وقت خوبی بود چیزایی رو که ایراد دارم دوباره توضیح بدهhas بله ما هم معلم دینیمون خودم باهاش بحث میکردم که اشتباه میگی و... کلا باهاش لج بودم و کلی اذیت کردم..اون سوادش خوب نبود ولی نکته کنکوریاش خوب بود چون از رو یه کتاب میخوند که ما هم جلوتر از اون میگفتیم که بدونه ما هم اونو داریم ولی بنده خدا بازم متوجه نمیشد
ولی خب یسری از معلمای دیگمون خیلی خوب بودن و در کل با معلمای دوستام مقایسه میکردم خیلی بهتر بودن -
شنبم
شما اصلا چرا حرفای مدیرتون رو حساب میکنید ؟ دایورتش کنید باو تو مدرسه ما مدیر یه چیزی بگه بچها جرش میدن من از 5 روز مدرسه 3 روزشو نمیرم دفتر نمره رو رنگا کنید کلا همش غیبتم تازه به خاطر معدل بالای نوزدهم هم تقدیر نامه و جایزه هم میدن (:
-
شنبم
MahdiNOVE در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:
شنبم
اصولا برای پسرا توی بیخیال حرفای مدیر بودن و اینا کلا راحت تر من خودم آدمیم که حرفاشو اصلا به هیجام حساب نمیکنم ولی خیلی روانیه واقعا حتی بچه هایی که تو مدرسمون نمره هاشون عالیه هم ازش متنفرن یعنی به خاطر نمره ما روسر همه چی اذیت میکنه
-
MahdiNOVE در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:
شنبم
اصولا برای پسرا توی بیخیال حرفای مدیر بودن و اینا کلا راحت تر من خودم آدمیم که حرفاشو اصلا به هیجام حساب نمیکنم ولی خیلی روانیه واقعا حتی بچه هایی که تو مدرسمون نمره هاشون عالیه هم ازش متنفرن یعنی به خاطر نمره ما روسر همه چی اذیت میکنه
-
sadina مدیر ما یکی نمرهات کم شه میگه ازمدرسه اخراجت میکنم زنگ میزنه پدرومادرت دیگه سال دیگه تحماشو ندارم بچه های دوازدهم رو وادار میکنه پنجشنبه هم بیان مدرسه ارزو میکنم خدا ازروزمین ورش داره