Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای

کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
@sadina
37 دیدگاه‌ها 10 کاربران 3.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S آفلاین
    S آفلاین
    sadina
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان خواهش میکنم حرفامو تا آخر بخونید و نظرتوتون روبهم بگید اول از همه که من دخترم و سال یازدهم ریاضی ام و رشتمو خیلی دوست دارم و از درس خوندن فراری نیستم و تو مدرسه نمونه دولتی تو قزوین درس میخونم. از درس خوندن بدم نمیاد و درسم خوبه ولی از وقتی اومدم دبیرستان و تو جو بد دبیرستان نتونستم درس بخونم البته منظورم اینکه کلاسمون بچه های بد زیاد داره و حرف های زشت خیلی میزنن و من خیلی اذیت میشم و معلما هرچی دق و دلی دارن سر ما در میارن و مدیرمون که یه آدم واصعا روانیه و تا میتونه از لحاظ روانی فقط ما رو تحت فشار میذاره من تو این دوسال به شدت بهم فشار اومده و از شما ها که مثل خودمین کمک میخوام چون خیلی اذیت شدم تو دهم و یازدهم ومن دانش آموزی که هیچ وقت نمره هاش زیر ۱۹ حتی یکبار نمی یومد الان نمره هامم خیلی پایین اومده و تو فضای بد مدرسه دارم خفه میشم و احساس افتضاحی دارم تا عمین الانم که تو خرداد هستیم فقط تا الان تحمل کردم و هرچی خواستم تلاش کنم نشدو دیگه میخوام دوازدهم رو غیر حضوری کنم .
    حالا چند تا مشکل دارم اینکه نحوه غیر حضوری خوندن دقیقش چطوریه و اینکه من از چنجا خوندم بعضیا گفته بودن که اگه غیر حضوری بخونیم مثلا تو کنکور و اینا مشکل پیدا میکنه آدم اینا راسته??و اینکه فرق غیر حضوری و آموزش از راه دور چیه و کدومشون بهتره؟؟ هزینه های غیر حضوری و آموزش از راه دور چطوریه ؟؟
    ببخشید که زیاد حرف زدم و ممنون که همه حرفامو خوندین.
    هرکدوم از دوستای گلم که یه تجربه یا وضعیت نشابه من داشتنو دارنو لطف کنن بذارن
    خیلی ممنون

K99_DrK A romisaR mehrshad0O0M 4 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • S sadina

سلام دوستان خواهش میکنم حرفامو تا آخر بخونید و نظرتوتون روبهم بگید اول از همه که من دخترم و سال یازدهم ریاضی ام و رشتمو خیلی دوست دارم و از درس خوندن فراری نیستم و تو مدرسه نمونه دولتی تو قزوین درس میخونم. از درس خوندن بدم نمیاد و درسم خوبه ولی از وقتی اومدم دبیرستان و تو جو بد دبیرستان نتونستم درس بخونم البته منظورم اینکه کلاسمون بچه های بد زیاد داره و حرف های زشت خیلی میزنن و من خیلی اذیت میشم و معلما هرچی دق و دلی دارن سر ما در میارن و مدیرمون که یه آدم واصعا روانیه و تا میتونه از لحاظ روانی فقط ما رو تحت فشار میذاره من تو این دوسال به شدت بهم فشار اومده و از شما ها که مثل خودمین کمک میخوام چون خیلی اذیت شدم تو دهم و یازدهم ومن دانش آموزی که هیچ وقت نمره هاش زیر ۱۹ حتی یکبار نمی یومد الان نمره هامم خیلی پایین اومده و تو فضای بد مدرسه دارم خفه میشم و احساس افتضاحی دارم تا عمین الانم که تو خرداد هستیم فقط تا الان تحمل کردم و هرچی خواستم تلاش کنم نشدو دیگه میخوام دوازدهم رو غیر حضوری کنم .
      حالا چند تا مشکل دارم اینکه نحوه غیر حضوری خوندن دقیقش چطوریه و اینکه من از چنجا خوندم بعضیا گفته بودن که اگه غیر حضوری بخونیم مثلا تو کنکور و اینا مشکل پیدا میکنه آدم اینا راسته??و اینکه فرق غیر حضوری و آموزش از راه دور چیه و کدومشون بهتره؟؟ هزینه های غیر حضوری و آموزش از راه دور چطوریه ؟؟
      ببخشید که زیاد حرف زدم و ممنون که همه حرفامو خوندین.
      هرکدوم از دوستای گلم که یه تجربه یا وضعیت نشابه من داشتنو دارنو لطف کنن بذارن
      خیلی ممنون

K99_DrK آفلاین
      K99_DrK آفلاین
      K99_Dr

sadina من شباهتم فقط تو مدرسه است...مدرسه ام فرزانگان بوده ولی نمونه دولتی هم میدونم چجوریه...هرجایی خوب و بد داره....اگه معلمای مدرستون خوبن و میتونی تحمل کن...ولی اگه خوب نیستن یا شرایط خیلی بده غیر حضوری بردار...درس گرفتن از معلم برای من که مهم بود چون همین الان تو درسای آخر پیش که یا غایب بودم یا به هر دلیلی از معلم درس رو نگرفتم مشکل دارم...و این که مدرسه حداقل خوبیش اینه که بیرون میری..ولی اگر هم غیر حضوری برداشتی هم بیرون برو ، هم کلاس اگه تونستی برو برای درسای دوازدهم(اول مفهومی برو بعد تست)...یا هم این که از فیلمای آلا استفاده کن
      بعد کنکورم بهتر میتونم بگم چیکار کنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • ققنوسق آفلاین
        ققنوسق آفلاین
        ققنوس

سلام ب نظرم بهترین کا رهمینه من امسال مدرسه رفتم فئق العاده پشیمونممم همش میگم ای کاش برگردم عقب هیچوقت مدرسه رو نیمرفتم سال دوزادهمم ب نظرم بهتریننن کار همینه موفق باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • E آفلاین
          E آفلاین
          ermia

دقیقامنم شرایط تورودارم تومدرسه مدیر هی سرکوفت میزنه میگه شما هیچی نمیشین واقعا دیگه دارم افسرده میشم خیلی بهمون ظلم میکنه تازه واسه امتحاناهم یه جوری برنامه ریزی کرده که اصلا نمیشه ازپسش براومد واسه شیمی نصف روز وقت گزاشته تازه پنجشنبم مامیریم مدرسه خلاصه اگه به نتیجه ای رسیدی به منم بگو چه کار کنم .

K99_DrK MahdiNOVEM 2 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • E ermia

دقیقامنم شرایط تورودارم تومدرسه مدیر هی سرکوفت میزنه میگه شما هیچی نمیشین واقعا دیگه دارم افسرده میشم خیلی بهمون ظلم میکنه تازه واسه امتحاناهم یه جوری برنامه ریزی کرده که اصلا نمیشه ازپسش براومد واسه شیمی نصف روز وقت گزاشته تازه پنجشنبم مامیریم مدرسه خلاصه اگه به نتیجه ای رسیدی به منم بگو چه کار کنم .

K99_DrK آفلاین
            K99_DrK آفلاین
            K99_Dr

ermia شما هم یازدهمید؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • E آفلاین
              E آفلاین
              ermia

اره یازدهم تجربی

K99_DrK 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • E ermia

اره یازدهم تجربی

K99_DrK آفلاین
                K99_DrK آفلاین
                K99_Dr

ermia فقط اگه خواستید غیر حضوری بردارید حتما به فکر خوب یاد گرفتن دوازدهم باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • H آفلاین
                  H آفلاین
                  has

منم فرزانگان بودم و کما بیش داشتیم این مسائل رو
                  یه مدرسه عادی برین نزدیک محل زندگی ـتون و کم برین بهتر نیست؟من خودم سال پیش دانشگاهی خیلی خیلی اذیت شدم،بچه ها،معلما و... اما بازم فشاری که داشت،اینکه ساعت خواب و بیداری و درس خوندنتو تنظیم میکنی و مجبوری یه وقتایی فشار بذاری و یه چیزی رو زود تموم کنی خیلی خوبه. به نظرم اگر می خواین غیر حضوری برین با یه مشاور خیلی خوب مشورت بکنین

0
                  • H has

منم فرزانگان بودم و کما بیش داشتیم این مسائل رو
                    یه مدرسه عادی برین نزدیک محل زندگی ـتون و کم برین بهتر نیست؟من خودم سال پیش دانشگاهی خیلی خیلی اذیت شدم،بچه ها،معلما و... اما بازم فشاری که داشت،اینکه ساعت خواب و بیداری و درس خوندنتو تنظیم میکنی و مجبوری یه وقتایی فشار بذاری و یه چیزی رو زود تموم کنی خیلی خوبه. به نظرم اگر می خواین غیر حضوری برین با یه مشاور خیلی خوب مشورت بکنین

K99_DrK آفلاین
                    K99_DrK آفلاین
                    K99_Dr

has نه..باز معلمای نمونه و فرزانگان بهترن از معلمای مدارس دیگه

H 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • E آفلاین
                      E آفلاین
                      ermia

معلم های ما تو مدرسه نمونه دولتی خیلی بیسوادن

0
                      • K99_DrK K99_Dr

H آفلاین
                        H آفلاین
                        has

@moosavi21 در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:

چرا اینطور فکر می کنین؟نمیشه به اکثریت تعمیم داد ولی فکر می کنین همه شون براساس سواد و سابقه شون میان؟!!
                        از همون معلم بیسواد هم میشه استفاده کرد،می دونین چرا؟ چون به هر حال چیزایی که شما خوندین رو خونده. شما خودت تو خونه بشین فیلم ببین،کلاس برو هر چی..بیا اشکالات رو از اون بپرس.
                        به نظرم حفظ چارچوب مدرسه چیز بدی نیست،فقط باید زرنگ بود و از شرایط استفاده کرد،من خودم اینو اواخر سال فهمیدم. دبیر واقعا تو تدریسش ضعیف بود(نمی تونم راجع به سوادش نظر بدم) و بچه ها گوش نمیدادن،اونم زود درسو تموم میکرد، منم سوالامو نگه میداشتم ازش می پرسیدم و وقت خوبی بود چیزایی رو که ایراد دارم دوباره توضیح بده

0
                        • E ermia

MahdiNOVEM آفلاین
                          MahdiNOVEM آفلاین
                          MahdiNOVE

ermia در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:

شنبم

شما اصلا چرا حرفای مدیرتون رو حساب میکنید ؟ دایورتش کنید باو تو مدرسه ما مدیر یه چیزی بگه بچها جرش میدن من از 5 روز مدرسه 3 روزشو نمیرم دفتر نمره رو رنگا کنید کلا همش غیبتم تازه به خاطر معدل بالای نوزدهم هم تقدیر نامه و جایزه هم میدن (:

E S 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • H has

@moosavi21 در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:

چرا اینطور فکر می کنین؟نمیشه به اکثریت تعمیم داد ولی فکر می کنین همه شون براساس سواد و سابقه شون میان؟!!
                            از همون معلم بیسواد هم میشه استفاده کرد،می دونین چرا؟ چون به هر حال چیزایی که شما خوندین رو خونده. شما خودت تو خونه بشین فیلم ببین،کلاس برو هر چی..بیا اشکالات رو از اون بپرس.
                            به نظرم حفظ چارچوب مدرسه چیز بدی نیست،فقط باید زرنگ بود و از شرایط استفاده کرد،من خودم اینو اواخر سال فهمیدم. دبیر واقعا تو تدریسش ضعیف بود(نمی تونم راجع به سوادش نظر بدم) و بچه ها گوش نمیدادن،اونم زود درسو تموم میکرد، منم سوالامو نگه میداشتم ازش می پرسیدم و وقت خوبی بود چیزایی رو که ایراد دارم دوباره توضیح بده

K99_DrK آفلاین
                            K99_DrK آفلاین
                            K99_Dr

has بله ما هم معلم دینیمون خودم باهاش بحث میکردم که اشتباه میگی و... کلا باهاش لج بودم و کلی اذیت کردم..اون سوادش خوب نبود ولی نکته کنکوریاش خوب بود چون از رو یه کتاب میخوند که ما هم جلوتر از اون میگفتیم که بدونه ما هم اونو داریم ولی بنده خدا بازم متوجه نمیشد
                            ولی خب یسری از معلمای دیگمون خیلی خوب بودن و در کل با معلمای دوستام مقایسه میکردم خیلی بهتر بودن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • E ermia

معلم های ما تو مدرسه نمونه دولتی خیلی بیسوادن

K99_DrK آفلاین
                              K99_DrK آفلاین
                              K99_Dr

ermia شما برو کلاس بیرون فقط مفهومی و خوب باشه..فوری نره سراغ تست هیچی متوجه نشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • MahdiNOVEM MahdiNOVE

شنبم

شما اصلا چرا حرفای مدیرتون رو حساب میکنید ؟ دایورتش کنید باو تو مدرسه ما مدیر یه چیزی بگه بچها جرش میدن من از 5 روز مدرسه 3 روزشو نمیرم دفتر نمره رو رنگا کنید کلا همش غیبتم تازه به خاطر معدل بالای نوزدهم هم تقدیر نامه و جایزه هم میدن (:

E آفلاین
                                E آفلاین
                                ermia

MahdiNOVE خوش بحالت با این روحیت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • MahdiNOVEM MahdiNOVE

شنبم

S آفلاین
                                  S آفلاین
                                  sadina

MahdiNOVE در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:

شنبم

اصولا برای پسرا توی بیخیال حرفای مدیر بودن و اینا کلا راحت تر من خودم آدمیم که حرفاشو اصلا به هیجام حساب نمیکنم ولی خیلی روانیه واقعا حتی بچه هایی که تو مدرسمون نمره هاشون عالیه هم ازش متنفرن یعنی به خاطر نمره ما روسر همه چی اذیت میکنه

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • S sadina

MahdiNOVE در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:

شنبم

اصولا برای پسرا توی بیخیال حرفای مدیر بودن و اینا کلا راحت تر من خودم آدمیم که حرفاشو اصلا به هیجام حساب نمیکنم ولی خیلی روانیه واقعا حتی بچه هایی که تو مدرسمون نمره هاشون عالیه هم ازش متنفرن یعنی به خاطر نمره ما روسر همه چی اذیت میکنه

E آفلاین
                                    E آفلاین
                                    ermia

sadina مدیر ما یکی نمرهات کم شه میگه ازمدرسه اخراجت میکنم زنگ میزنه پدرومادرت دیگه سال دیگه تحماشو ندارم بچه های دوازدهم رو وادار میکنه پنجشنبه هم بیان مدرسه ارزو میکنم خدا ازروزمین ورش داره

ققنوسق MahdiNOVEM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • E ermia

sadina مدیر ما یکی نمرهات کم شه میگه ازمدرسه اخراجت میکنم زنگ میزنه پدرومادرت دیگه سال دیگه تحماشو ندارم بچه های دوازدهم رو وادار میکنه پنجشنبه هم بیان مدرسه ارزو میکنم خدا ازروزمین ورش داره

ققنوسق آفلاین
                                      ققنوسق آفلاین
                                      ققنوس

ermia مث مدیر ما امسال عملا بدبختمون کرد الانم ک الانه داریم میریم مردسه امتحان مستمر میدیم بجای اینکهبشینم مث ادم درس بخونیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • E آفلاین
                                        E آفلاین
                                        ermia

وااای خدا باید چیکار کنم

ققنوسق 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • E ermia

وااای خدا باید چیکار کنم

ققنوسق آفلاین
                                          ققنوسق آفلاین
                                          ققنوس

ermia یا مدرسه تو عوض کن یا غیر حضوری بخون ریسک نکن من امسال میدونستم اگه امسال اینطور میشه میرفتم غیر حضوری

E 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه