از نظر شما ؟!
-
سلام دوستان گلم حالتون امیدوارم خوب باشه و همیشه سلامت باشین
دوستان عزیزم از نظر شما تعریف زندگی چیست ؟! و تعریف شما از خوشبختی چیه ؟! -
milad2 زندگی بیهوده سرایی است از نظر من.....فعلا اینه نظرم
خوشبختیم از نظر من یک سلامتیه دو سایه ی پدر مادره سه دلی خوش ...نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ASMA-MORADI امیدوارم همیشه خوشبخت باشین (تعریف خودتون )
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زندگی برای بعضیا یعنیی نفس کشیدن و زنده موندن برای ادمای ک دوسشون داریم برای بعضیا یعنی خوشی و برای بعضی یعنی محکوم بودن ب نفس کشیدن و خوشبختی یعنیی همیشه خوش باشی
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زندگی وقتی معنا داره که یه هدف اصلی داشته باشه...خوشبختی هم وقتیه که برای هدف اصلی تلاش کنی
-
دوستان عزیزم از نظر شما تعریف زندگی چیست ؟! و تعریف شما از خوشبختی چیه ؟!نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad2 در از نظر شما ؟! گفته است:
دوستان عزیزم از نظر شما تعریف زندگی چیست ؟! و تعریف شما از خوشبختی چیه ؟!سلام |:
هدف شما از پرسیدن این سوال چیه ؟ میخواین جوابا رو بررسی کنین و بعد نظر خودتون رو در مورد این سوال بگین و بقیه رو تحت تاثیر بزارین و یه سری کارای دیگ...
یا اینکه سوالی هست که جوابشو نمیدونین و میخواین بدونین ؟ -
دوستان عزیزم از نظر شما تعریف زندگی چیست ؟! و تعریف شما از خوشبختی چیه ؟!نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmilad2 خوشبختی حسی هس ک هر لحظه امکان داره تغییر کنه:-\
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شایدم بهتره بگم خوشبختی یعنی لبخندی ک بعد از ب دس اوردن خواسته هات یا هدفات
یعداز گرفتن خبری ک مدت ها منتظرش بودی
یا بعد از سلامتی خودت وعزیزت
یا کنار کسی ک با تموم وجود دوسش داری زندگی میکنی
اون لحظه رو لبات نقش میبنده یعنی خوشبختی:-) -
اخراج شدهنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط Dr-acula انجام شده
به نظرم زندگی تعریف خاصی نداره و باید به یه تعریق کلی اکتفا کرد، همونطور که "درد" هم تعریف دقیقی نداره. علتش اینه که نه "زندگی" و نه "درد" علت خاصی ندارن. وقتی از درد حرف میزنیم، درد میتونه حاصل ضربه فیزیکی باشه یا صرفا مربوط به افکار باشه یا حتی اینکه خود بدن قاطی کنه و مکانیسم درد رو بوجود بیاره اما در نهایت، درد درده! و فقط با علت و هدف درد میشه درد رو تعریف کرد.
زندگی هم علت خاصی نداره اما باید یه هدف خاص داشته باشه.
در مورد چرایی زنده بودن تا حالا زیاد فکر کردم و اینطور به نظرم میرسه که اگر انسان رو محدود به جسم بدونیم قطعا زندگی ارزش موندن رو نداره. خیلیا میگن :" خب چهل سال از زندگی لذت میبریم و بعدش هم تموم میشیم میریم .. مثل بقیه حیوانات ..."
اما حرف من اینه که چهل سال که هیچ اصلا هزار سال هم توی ایده آل ترین شرایط زندگی کنی وقتی قراره کاملا تموم بشی و همه ی گذشته نابود بشه پس چه بهتر که از قدرت اختیار و تفکر که تنها تمایز ما نسبت به بقیه حیوانات هست استفاده کنیم و خودمون رو در همین لحظه تموم کنیم! [واقعا برام سواله کسایی که به بی خداییه مطلق میرسن هدفشون از زندگی چیه؟]
اما اگر خدایی باشه و روحی هم توی کالبد گوشت و خونی ما باشه قطعا زندگی یه هدف خوب داره ... اونوقت هست که لذت بی پایان میشه و این لذت واقعیه.
تعریفی که من از لذت فرامادی میکنم چیزی شبیه لذت حل کردن یه سوال دشوار ریاضیه که وقتی حل میشه کل وجودت رو حس خوب دربرمیگیره. لذت توی فهمیدن و حل کردن و احاطه پیدا کردنه و ...
.
.
نمیدونم واقعا خدایی هست یا نیست و در موردش زیاد فکر میکنم اما امیدوارم باشه وگرنه زندگی خیلی مایوس کننده ست -
milad2 در از نظر شما ؟! گفته است:
دوستان عزیزم از نظر شما تعریف زندگی چیست ؟! و تعریف شما از خوشبختی چیه ؟!سلام |:
هدف شما از پرسیدن این سوال چیه ؟ میخواین جوابا رو بررسی کنین و بعد نظر خودتون رو در مورد این سوال بگین و بقیه رو تحت تاثیر بزارین و یه سری کارای دیگ...
یا اینکه سوالی هست که جوابشو نمیدونین و میخواین بدونین ؟نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Mohammad_reza_ بخاتر این بود بهفمم فضول کیه
ولی گزینه 2 خودم تعریف دقیق نمیدونم
-
شایدم بهتره بگم خوشبختی یعنی لبخندی ک بعد از ب دس اوردن خواسته هات یا هدفات
یعداز گرفتن خبری ک مدت ها منتظرش بودی
یا بعد از سلامتی خودت وعزیزت
یا کنار کسی ک با تموم وجود دوسش داری زندگی میکنی
اون لحظه رو لبات نقش میبنده یعنی خوشبختی:-)نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh زیبا بود
-
به نظرم زندگی تعریف خاصی نداره و باید به یه تعریق کلی اکتفا کرد، همونطور که "درد" هم تعریف دقیقی نداره. علتش اینه که نه "زندگی" و نه "درد" علت خاصی ندارن. وقتی از درد حرف میزنیم، درد میتونه حاصل ضربه فیزیکی باشه یا صرفا مربوط به افکار باشه یا حتی اینکه خود بدن قاطی کنه و مکانیسم درد رو بوجود بیاره اما در نهایت، درد درده! و فقط با علت و هدف درد میشه درد رو تعریف کرد.
زندگی هم علت خاصی نداره اما باید یه هدف خاص داشته باشه.
در مورد چرایی زنده بودن تا حالا زیاد فکر کردم و اینطور به نظرم میرسه که اگر انسان رو محدود به جسم بدونیم قطعا زندگی ارزش موندن رو نداره. خیلیا میگن :" خب چهل سال از زندگی لذت میبریم و بعدش هم تموم میشیم میریم .. مثل بقیه حیوانات ..."
اما حرف من اینه که چهل سال که هیچ اصلا هزار سال هم توی ایده آل ترین شرایط زندگی کنی وقتی قراره کاملا تموم بشی و همه ی گذشته نابود بشه پس چه بهتر که از قدرت اختیار و تفکر که تنها تمایز ما نسبت به بقیه حیوانات هست استفاده کنیم و خودمون رو در همین لحظه تموم کنیم! [واقعا برام سواله کسایی که به بی خداییه مطلق میرسن هدفشون از زندگی چیه؟]
اما اگر خدایی باشه و روحی هم توی کالبد گوشت و خونی ما باشه قطعا زندگی یه هدف خوب داره ... اونوقت هست که لذت بی پایان میشه و این لذت واقعیه.
تعریفی که من از لذت فرامادی میکنم چیزی شبیه لذت حل کردن یه سوال دشوار ریاضیه که وقتی حل میشه کل وجودت رو حس خوب دربرمیگیره. لذت توی فهمیدن و حل کردن و احاطه پیدا کردنه و ...
.
.
نمیدونم واقعا خدایی هست یا نیست و در موردش زیاد فکر میکنم اما امیدوارم باشه وگرنه زندگی خیلی مایوس کننده ست