به تعویق انداختن تاریخ کنکور
-
has شاید نزدیک ۵۰تا جلد و حتی بیشتر هم باشه،
نکنه یوقت ناراحت بشن که کتابِ اینجوری فرستادم؟
ولی خب کلی کتاب جدیدم هست داخلشون..من خودم کنکوریم میدونم از همش میشه استفاده کرد،ولی نکنه دلخورشننوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامرسان در به تعویق انداختن تاریخ کنکور گفته است:
has شاید نزدیک ۵۰تا جلد و حتی بیشتر هم باشه،
نکنه یوقت ناراحت بشن که کتابِ اینجوری فرستادم؟
ولی خب کلی کتاب جدیدم هست داخلشون..من خودم کنکوریم میدونم از همش میشه استفاده کرد،ولی نکنه دلخورشنمن هر چه قدر بگم که هیچیییی ندارن باورتون نمیشه! لباس کهنه دلخور شدن داره ولی کتاب نه. من خودم برای شیمی از کتاب سال 90 مبتکران هم استفاده میکنم،شرایط اونجا طوری نیست کسی دلخور شه
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سازمان سنجش نظرسنجی گذاشته برای تعویق زمان کنکور الان یک جای دیگه هم گزاشتم همه بدونید برید تو کانالشونو نظرتونو ثبت کنید بالاخره یک واکنش براش نشون دادن کم کاری نکنید زمان کنکور عقب بیوفته
https://t.me/prnoet_ir ادرس کانالشه ممنون -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زمان کنکور سراسری تغییر نمیکند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: درخواست های بسیاری وجود داشت که ما منتقل کردیم اما موافقت نشد و به هیچ وجه زمان کنکور تغییر نخواهد کرد؛ البته کارشناسی ارشد تغییر زمان داشت اما کنکور کارشناسی تغییر نمیکند.
.
بچها این چی داره میگه
پس دیگه نظرسنجی گذاشتنشون برای چی بود
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: درخواست های بسیاری وجود داشت که ما منتقل کردیم اما موافقت نشد و به هیچ وجه زمان کنکور تغییر نخواهد کرد؛ البته کارشناسی ارشد تغییر زمان داشت اما کنکور کارشناسی تغییر نمیکند.
.
بچها این چی داره میگه
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تعداد داوطلبان کنکور 98، 64هزار نفر بیشتر از سال 97 است
کل داوطلب : ۱میلیون و 118هزار و 793
داوطلب زن: 648هزار و 754 نفر
داوطلب مرد: 470هزار و 39 نفر
گروه تجربی: 637هزار و 94 نفر
گروه انسانی: 282هزار و 151 نفر
گروه ریاضی: 164هزار و 278 نفر
گروه هنر: 24هزار و 769 نفر
گروه زبان خارجی: 10هزار و501 نفر
تنها سههزار نفر برای رشتههای بدون آزمون ثبتنام کردند
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@SOBHAN-1999 سلام من یک متن گزاشتم در رابطه با نظر سنجی سازمان سنجش که توی کانالش اعلام کرده بود اما امروز طبق بیانیه خود سازمان سنجش مطلع شدم این کانال جعلیه متاسفانه و حتی اون نظر سنجی هم الکیه
-
.
بچها این چی داره میگه
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامرسان الان در جواب اون دوست دیگه هم گفتم اون کانال جعلیه ومتاسفانه مدتهاست داره با اسم سازمان سنجش توی تلگرام فعالیت میکنه و همه فکر میکردن واقعیه درحالی که خود سازمان سنجش گفته ما همچین کانالی نداریم که نظرسنجی داشته باشیم منم اشتباه کردم که فکر کردم واقعیت داره و به شما ها اطلاع دادم
-
امرسان الان در جواب اون دوست دیگه هم گفتم اون کانال جعلیه ومتاسفانه مدتهاست داره با اسم سازمان سنجش توی تلگرام فعالیت میکنه و همه فکر میکردن واقعیه درحالی که خود سازمان سنجش گفته ما همچین کانالی نداریم که نظرسنجی داشته باشیم منم اشتباه کردم که فکر کردم واقعیت داره و به شما ها اطلاع دادم
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه جلسه فرداست برای تعویق کنکور
اگه اینستا دارین صفحه ی اقای عبادی رو دنبال کنید -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاریه که شده حالا تا بعد که بفهمیم چی شده باید صبر کرد
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پشمک2 جدا؟ انشالله ک ب نتیجه برسه من انقدر نخونده دارم که فقط نیازمند یاری سبز اونام
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پشمک2
تاریخ پیام: ۲روز پیشالان جلسه برگطار شد؟ چی شد؟
-
@پشمک2
تاریخ پیام: ۲روز پیشالان جلسه برگطار شد؟ چی شد؟
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نیوتون جلسه برگزار شد
نماینده های مجلس مخالفت کردن و تمام- فقط نمیدونم چه جوری بچه ها پیام میدادن به نماینده ها و نماینده ها میگفتن ما ازتون حمایت میکنیم ولی به عمل که رسید همه مخالفت کردن...به خاطر منافع شخصیشون یا چی؟:)
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید باهاش کنار اومد مثل هر چیز دیگه
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودتونو اذیت نکنید چون یه ماه پیش هم کمپین گذاشتن تا 10000 تا هم رفت ولی اقای مثلا وزیر گفت تعویق نمیفته
-
به نظرم به جای اینکه به فکرعقب افتادن باشین. برین الان ازاین وقتتون براخوندن استفاده کنید. .
توکلتون به خدا باشه -
به نظرم به جای اینکه به فکرعقب افتادن باشین. برین الان ازاین وقتتون براخوندن استفاده کنید. .
توکلتون به خدا باشهنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed
واقعا درگیر شدن با این چیزا فایده نداره -
@کنکوری-نظام-قدیم بله. توکل برخدا
برین پرقدرت ادامه بدین
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mahed
ممنون -
@کنکوری-نظام-قدیم خواهش