به تعویق انداختن تاریخ کنکور
-
امرسان الان در جواب اون دوست دیگه هم گفتم اون کانال جعلیه ومتاسفانه مدتهاست داره با اسم سازمان سنجش توی تلگرام فعالیت میکنه و همه فکر میکردن واقعیه درحالی که خود سازمان سنجش گفته ما همچین کانالی نداریم که نظرسنجی داشته باشیم منم اشتباه کردم که فکر کردم واقعیت داره و به شما ها اطلاع دادم
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه جلسه فرداست برای تعویق کنکور
اگه اینستا دارین صفحه ی اقای عبادی رو دنبال کنید -
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاریه که شده حالا تا بعد که بفهمیم چی شده باید صبر کرد
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پشمک2 جدا؟ انشالله ک ب نتیجه برسه من انقدر نخونده دارم که فقط نیازمند یاری سبز اونام
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@پشمک2
تاریخ پیام: ۲روز پیشالان جلسه برگطار شد؟ چی شد؟
-
@پشمک2
تاریخ پیام: ۲روز پیشالان جلسه برگطار شد؟ چی شد؟
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نیوتون جلسه برگزار شد
نماینده های مجلس مخالفت کردن و تمام- فقط نمیدونم چه جوری بچه ها پیام میدادن به نماینده ها و نماینده ها میگفتن ما ازتون حمایت میکنیم ولی به عمل که رسید همه مخالفت کردن...به خاطر منافع شخصیشون یا چی؟:)
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید باهاش کنار اومد مثل هر چیز دیگه
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خودتونو اذیت نکنید چون یه ماه پیش هم کمپین گذاشتن تا 10000 تا هم رفت ولی اقای مثلا وزیر گفت تعویق نمیفته
-
به نظرم به جای اینکه به فکرعقب افتادن باشین. برین الان ازاین وقتتون براخوندن استفاده کنید. .
توکلتون به خدا باشه -
به نظرم به جای اینکه به فکرعقب افتادن باشین. برین الان ازاین وقتتون براخوندن استفاده کنید. .
توکلتون به خدا باشهنوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mahed
واقعا درگیر شدن با این چیزا فایده نداره -
@کنکوری-نظام-قدیم بله. توکل برخدا
برین پرقدرت ادامه بدین
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mahed
ممنون -
@کنکوری-نظام-قدیم خواهش