یازدهمیا روش خوندن شیمیتون چطوره
-
-
سلام دوستان من تو درس شیمی واقعا مشکل دارم همون شیمی دهم هم نفهمیدم توازموناهم درصدام بالاتراز30نرفته البته بقیه درسام خوبه ها فرداهم امتحانشو دارم هیچی هالیم نی اصلا هیچوقت حس شیمی خوندن ندارم لطفا اگه راهکار موفقی دارید کمک کنید
-
ermia
سلام پیشنهاد میکنم حتما تدریس مهندس اقاجانی رو ببینید.دیدتون نسبت به شیمی عوض میشه
با الا همکاری ندارن ولی ویدئوهای نظام جدید رو از سایت خودشون منتشرمیکردن.@Dr-Mahbube در یازدهمیا روش خوندن شیمیتون چطوره گفته است:
ermia
سلام پیشنهاد میکنم حتما تدریس مهندس اقاجانی رو ببینید.دیدتون نسبت به شیمی عوض میشه
با الا همکاری ندارن ولی ویدئوهای نظام جدید رو از سایت خودشون منتشرمیکردن.خیلی باهاشون موافقم . خودم با استاد آقاجانی خیلی پیشرفت کردم تو این درس چون معلم هامون به شدت ضعیف درس میدادن
-
سلام دوستان من تو درس شیمی واقعا مشکل دارم همون شیمی دهم هم نفهمیدم توازموناهم درصدام بالاتراز30نرفته البته بقیه درسام خوبه ها فرداهم امتحانشو دارم هیچی هالیم نی اصلا هیچوقت حس شیمی خوندن ندارم لطفا اگه راهکار موفقی دارید کمک کنید
ermia سلام با یه شب که نمیشه ولی خب توی مدت باقی مونده و تابستون ، ابتدا هر مبحث رو از روی کتاب بخونید. بعد فیلمشو ببینید یا همزمان با مطالعه کتاب. تموم که شد برید سراغ درسنامه کتاب کمک درسی. وقتی همه رو مسلط شدید بیاد دوباره روی متن کتاب حالا حاشیه نویسی نکته نویسی اینا کنید حالا چه تو کتاب چه تو دفتر. با فاصله چند روز تست شیمی بزنید. وقتی تستا تحلیل شد. حالا اگر وقت دارید یه خلاصه نویسی توپ داشته باشید.
پ.ن. یادم رفت بگم از تستای آموزشی داخل درسنامه غافل نشید. همچنین سعی کنید هی از خودتون سوال بپرسید(خودتون طرح کنید خودتون جواب بدید) -
ermia سلام با یه شب که نمیشه ولی خب توی مدت باقی مونده و تابستون ، ابتدا هر مبحث رو از روی کتاب بخونید. بعد فیلمشو ببینید یا همزمان با مطالعه کتاب. تموم که شد برید سراغ درسنامه کتاب کمک درسی. وقتی همه رو مسلط شدید بیاد دوباره روی متن کتاب حالا حاشیه نویسی نکته نویسی اینا کنید حالا چه تو کتاب چه تو دفتر. با فاصله چند روز تست شیمی بزنید. وقتی تستا تحلیل شد. حالا اگر وقت دارید یه خلاصه نویسی توپ داشته باشید.
پ.ن. یادم رفت بگم از تستای آموزشی داخل درسنامه غافل نشید. همچنین سعی کنید هی از خودتون سوال بپرسید(خودتون طرح کنید خودتون جواب بدید)Mahdi2001 در یازدهمیا روش خوندن شیمیتون چطوره گفته است:
پ.ن. یادم رفت بگم از تستای آموزشی داخل درسنامه غافل نشید. همچنین سعی کنید هی از خودتون سوال بپرسید(خودتون طرح کنید خودتون جواب بدید)سلام ببخشید اینو میگم اما چه خبره هم فیلم هم کتاب هم معلم کلاس هم درس نامه هم خلاصه نویسی اوووه تست هم که جای خود دارد نمیدونم اما به نظرم فیلم ببینید یه جزوه خوب مال معلمتون باشه بهتره با یه رو خوانی کتاب + تست اونم تست کنکور خیلی بهتره
-
@melika-s
چجوری خلاصه نویسی میکنید اخه مثلا الان از فصل سوم یازدهم چیو خلاصه نویسی کنیم ؟ همه خط های کتاب نکته هس لامصب -
ermia
با الا همکاری ندارن ولی ویدئوهای نظام جدید رو از سایت خودشون منتشرمیکردن.@Dr-Mahbube سلام
میشه ادرس سایتشونو بگید؟
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی