هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Saahaar اینقد حرف زدم پی ویش منم آنفالو کرده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
far away در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 بشارتی همه این اتیشا از توعهههههههههههههههههههههه درستتتتتتتتتتتتتتت میکنم
عاغا من به این مودبی به این مظلومی چیکار کردم:relieved_face: :relieved_face: :relieved_face: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
-
@لیلی79 بشارتی همه این اتیشا از توعهههههههههههههههههههههه درستتتتتتتتتتتتتتت میکنم
عاغا من به این مودبی به این مظلومی چیکار کردم:relieved_face: :relieved_face: :relieved_face: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
-
-
@لیلی79 من؟
نه عمم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 من؟
نه عمم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 نگو عشقم چشت میزنن😐😂
چشمم:relieved_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@لیلی79 قضیه دوقلو چیه؟
من خبر ندارم از سحر بپرس:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@لیلی79 قضیه دوقلو چیه؟
من خبر ندارم از سحر بپرس:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
far away اشکالی نداره حالا فالو کن😁
ن اینکه زیاد اسم عوض میکنی میترسم میون عشقای دیگه گمت کنم -
@لیلی79 بشارتی بخدا میام اونجا خفت میکنما
عاغا من منتظرم بیا تا تو بیا افطاریمم میخورم آماده میشم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Saahaar اینجا اینیستا نیستااا بخوای شاخ شیی:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: