زیست نظام قدیم
-
@moosavi21 در زیست نظام قدیم گفته است:
@Mahed البته ماکروفاژها دیاپدز ندارن چون تو بافت هستن
@Amir-Bernousi
-
ماکروفاژ دیاپدز نداره
-
ماکروفاژ دیاپدز نداره
@Amir-Bernousi یه لحظه من یک جایی شنیدم داره
-
ماکروفاژ دیاپدز نداره
@Amir-Bernousi بله درست میگین. ببخشید. شرمنده @moosavi21 من اشتباه کردم. بلکه مونوسیت داره. نه ماکروفاژ. بلکه مونوسیتی که ازبافت خارج میشه تبدیل میشه به ماکروفاژ ودیگه برنمی گردد.بازببخشید
-
@Mahed اخه دیاپدز یعنی خروج از خون و رفتن به بافت...مونوسیت که دیاپدز میکنه تبدیل میشه به ماکروفاژ....و ماکروفاژها از نظر کتاب و کنکور همیشه تو بافتن..پس نمیتونن جایی بررن که دیاپدز باشه
@moosavi21 بله درسته. ببخش اشتباه گفتم
-
@Amir-Bernousi بله درست میگین. ببخشید. شرمنده @moosavi21 من اشتباه کردم. بلکه مونوسیت داره. نه ماکروفاژ. بلکه مونوسیتی که ازبافت خارج میشه تبدیل میشه به ماکروفاژ ودیگه برنمی گردد.بازببخشید
-
@moosavi21 آره درست میگین. ممنون ازتوجه تون وجواب دادنتون
-
مبحث هورمون های گیاهی
منظور از دانه در حال نمو و دانه چیه؟دانه در حال نمو یعنی در حال جوانه زدن تو خاک؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء -
-
مبحث هورمون های گیاهی
منظور از دانه در حال نمو و دانه چیه؟دانه در حال نمو یعنی در حال جوانه زدن تو خاک؟
@moosavi21 بطور کل ک نمو یعنی ورود ب مرحله ای دیگه همراه با تشکیل بخش های جدید
پس چیز دیگه ای بجز حرف شما نمیتونه باشه -
جمع بندی چندپلوئیدی بودن های کنکور رو کسی داره؟این که هر جاندار تو هر مرحله چندپلوئیدیه و این حرفا؟
جزوه ای برای جمع بندی چندپلوئیدی بودن های ساختارهای کنکور رو کسی داره؟
منظور از فرم فعال DNA (که کروماتین هست) حالتیه که DNA همانندسازی میکنه؟
کروموزوم اول مضاعف میشه بعد فشرده میشه و به شکل X درمیاد؟یعنی کروموزوم مضاعف شده میتونه کروماتینی هم باشه؟
سوال 188 سنجش 20 اردیبهشت
اگر زن و مردی سالم صاحب دو فرزند پسر با گروه خونی AB و O شوند و هر دو فرزند این خانواده زال و هموفیل باشند در این خانواده احتمال تولد دختری سالم با گروه خونی شبیه به والدین کدام است؟
1)1/16
2)1/64
3)3/16
4)3/64این سوال درسته؟
اگر زن و مردی سالم صاحب دو فرزند پسر با گروه خونی AB و O شوند و هر دو فرزند این خانواده زال و هموفیل باشند در این خانواده احتمال تولد دختری سالم با گروه خونی شبیه به والدین کدام است؟
1)1/16
2)1/64
3)3/16
4)3/64این سوال درسته؟
1)1/16
2)1/64
3)3/16
4)3/64این سوال درسته؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء@moosavi21
كدام مودرد درباره تركيبات الي نيتروژن دار موجود در شيره پرورده گياه حسن يوسف صحيحه؟ ١)درجهات مختلف حركت ميكنه
٢)از طريق غشا هاي سلولي انتشار ميابند
٣)در داخل سلول هاي غير زده جريان دارند
٤)ب كمك نيرو هاي غير فعال جريان توده ايي جابجا ميشوند -
@moosavi21
نميدونم
ولي از سنحش ي سوال دارم ميشه جواب بدينبلاخره يكيو پيدا كردم ك سنجش رفتع
اون سوال حسن يوسف رو ميش تحليل كنيند ؟